nistelrooy
Member
با سلام
يك تصميم گرفتم به شرح زير:
مقدمه:
قبل از هرچيز بايد اعتراف كرد كه جناب مجيد مديريت سايت واقعاً انجمن حرفه اي راه اندازي كرده اند
و هم من و هم مجيد از تمام كاربران مجيدآنلايني كه اين چنين با فعاليتشون مجيدآنلاين را به اينجا رسانده اند تشكر مي كنيم
نكته بعد بايد از زحمات بي حد و پايان مديران انجمن تشكر كرد
كه واقعاً با صرف وقت توانسته اند به كاربران سايت مسيردهي كنند
ولي ما مي خواهيم:
بين اين مديران درجه 1 برترين مدير مجيدآنلاين بعد از اين چند سال انتخاب كنيم
نكات قابل توجه براي كاربران عزيز:
از مباحثي كه تاپيك را به جنجال بكشد جداً خودداري فرماييد
به دليل محدود بودن گزينه هاي نظرسنجي از نوشتن اسم تمام مديران واقعاً ناتوانيم و من همين جا از مديراني كه اسم شان قرار نگرفته پوزش مي طلبم
و درصورتي كه شما تمايل داشتيد به مديراني كه اسمشان وجود ندارد راي بدهيد در يك پست نام ايشون را بيآوريد و معرفي نماييد
نكته قابل توجه براي مديران سايت:
يك تصميم گرفتم به شرح زير:
مقدمه:
قبل از هرچيز بايد اعتراف كرد كه جناب مجيد مديريت سايت واقعاً انجمن حرفه اي راه اندازي كرده اند
و هم من و هم مجيد از تمام كاربران مجيدآنلايني كه اين چنين با فعاليتشون مجيدآنلاين را به اينجا رسانده اند تشكر مي كنيم
نكته بعد بايد از زحمات بي حد و پايان مديران انجمن تشكر كرد
كه واقعاً با صرف وقت توانسته اند به كاربران سايت مسيردهي كنند
ولي ما مي خواهيم:
بين اين مديران درجه 1 برترين مدير مجيدآنلاين بعد از اين چند سال انتخاب كنيم
نكات قابل توجه براي كاربران عزيز:
از مباحثي كه تاپيك را به جنجال بكشد جداً خودداري فرماييد
به دليل محدود بودن گزينه هاي نظرسنجي از نوشتن اسم تمام مديران واقعاً ناتوانيم و من همين جا از مديراني كه اسم شان قرار نگرفته پوزش مي طلبم
و درصورتي كه شما تمايل داشتيد به مديراني كه اسمشان وجود ندارد راي بدهيد در يك پست نام ايشون را بيآوريد و معرفي نماييد
نكته قابل توجه براي مديران سايت:
دوستان من از قفل كردن يا به هاشيه كشيدن اين تاپيك لطفاً، خواهشاً جدا خودداري نماييدً