بهترين مدير مجيدآنلاين از نظر شما؟

مدير برتر انجمن به نظر من:

• مجموع رای دهندگان
    31

websamancom

Well-Known Member
سلام دوستان
بنظر من ماندانا کمی صبور تره ولی اگه بدترین هم میگفتین اعلام کنیم بد نبود یه 7-8تائی هستن دی;

deevart

Member
نمی دونم چرا ولی به نظرم تاپیک خوبی هست
منم تو نظر سنجی شرکت کردم

آخرین ویرایش:

animations

Active Member
به نظر من این نظرسنجی اصلا عادلانه نیست. من بیشتر توی انجمن سه بعدی ام، بنابراین از بین مدیران، ehsan_3dmax و ali3dtech رو بیشتر می شناسم. خب مسلما وقتی دوستان دیگه رو نمی شناسم و پستهاشون رو دنبال نکردم، اگه بگم بهترین مدیران این دو نفر هستند، احتمالا در حق بقیه بی انصافی کرده ام.
در ضمن، اصلا چرا می خواین بین اونها بهتر و بدتر انتخاب کنین؟؟ همه مدیران انجمن لطف دارند به ما اعضا. وگرنه چرا باید وقت می ذاشتن و مسئولیت رسیدگی به یک انجمن رو قبول می کردن؟؟
این نظر سنجی مثل این می مونه که توی یه خانواده بخواین بین برادرها و خواهرهایی که همه خوب هستند، فرق بذارین. به نظر من این کار اشتباهه.

roohollah

Banned
مصلما احسان اولین بود!(البته من فقط احسان رو میشناسم:lol:) ولی جدا از شوخی، ته مدیریت بود!
ماندانا خانوم هم که حقیقتا مدیر خوبیه برای سایت(دلیل؟!....... این که من هنوز بن نشدم:D)
سارا خانوم هم که با پمبه و سلام و صلوات سر میبرن:lol:(تاپیک سومم تو انجمن تا مرز قفل شدن پیش رفت!)
علی هم که عامل نفوزیه! ببینین من کی گفتم! به روی ماهش نگاه نکنین(که یکمم شبیه موشه:lol:)! این بشر نفوزییییییییییییه!!!!
اینها هم جدیدن:
شرلوک حلمز(با همین ح) هم که خودتون میدونین، از اسمش پیداست! چی بگم؟! جای پدر ماست و احترامش واجب!!! :lol:
امین، کلا توی تیم ملی خارجه و بو خارج مده! بو مده! بو خارج مده! مدیر خارجی دوس ندارم! بو خارج مده:lol:
آقا حامد هم که دوستش دارم! بپه مثبته! خیلی بچه ماهیه، ولی مدریتش رو تا حالا ندیدم...

navidba

Well-Known Member
اصلا نظر سنجی شما درست نیست... ما 20 تا مدیر داریم شما 15 تاشو نوشتین...Majid/ ehsan_3dsmax/Mrx/navidba / MnavidM
ننوشتین...

mamoolhacker

Active Member
من فيك كنم با وجود يك يوزر ساده ! توجه كنيد ( Mamoolhacker ) اصلا مديرا جايي نداشته باشن :دي :سوت :وحشت !

وايي نه شوخي كردم الان يه 2 سالي تبعيدم ميكنن به دورو ور جز اين سايت :دي
منم نظر دادم :ابرو بالا :دي

Ehssan_it

Well-Known Member
بهترين مدير از نظر من اقا حامد silvercover تو انجمن مالتي مديا بيلدر هستش
واقعا به فكر اموزش و كمك كاربران اين بخش هستن
من شخصا از ايشون تشكر ميكنم
ممنون حامد جان . . .

HamidSHS

Active Member
:دی
این چه تاپیکیه باز؟ :دی
همه رو نوشتید جز من و یه چند تا از بچه ها !!!
حالا من که به خاطر این حرفا که نمیام فعالیت کنم
هدفم یه چیز دیگست
و کسی که میخواد رای بده باید آگاهی کامل نسبت به فعالیت تمام مدیرا داشته باشه و بعدش بین اونا انتخاب کنه
بعدش هم باید بگم که رای گیری رو باید بصورت ( تیک ) دار یعنی اینکه کاربر بتونه چند نفر رو انتخاب کنه , میذاشتید تا کسانی که مدیر های مختلفی رو میشناختند به ان ها رای میدادند
کار تمام مدیر های این سایت قابل تقدیره چون در قبال این فعالیت , هیچ پولی از سایت نمیگیرن بلکه حرف ها و حدیث ها رو هم میشنون و تو خودشون نگه میدارن و یه پولی هم از جیبشون میره تا به دوستانی که مشکل دارن کمک کنن.
خلاصه زیاد صحبت کردم
دوست دارماین تاپیک بخاطر نا عادلانه بودنش ( بنا به دلایل بالا ) یا پاک بشه و یا بسته.
=-=-
ببخشید دیگه زیاد صحبت کردم :)
موفق باشید
یاعلی

HamidSHS

Active Member
اوه بابا خجالت دادی :دی
مخلصیم روح الله جان
موفق باشی
یاعلی

جدیدترین ارسال ها

بالا