بهترين برنامه براي پيدا كردن عكس هاي شبيه به هم و حف آن در هارد چيه ؟

Meel

New Member
سلام

من كلي عكس و آهنگ روي هاردم دارم كه احتمالاً خيلي هاش تكراري هستن

من يه برنامه قوي مي خوام كه آدرس فولدر عكس رو بهش بدم و

خودش عكس و آهنگ شبيه به هم ( duplicate ) رو پيدا كنه و بدون خطا فايل كيفيت بدتر رو پاك كنه

شايد يه 100-200 مگ هاردم خالي بشه

اسم قوي ترين برنامه ( duplicate ) چيه ؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام

من كلي عكس و آهنگ روي هاردم دارم كه احتمالاً خيلي هاش تكراري هستن

من يه برنامه قوي مي خوام كه آدرس فولدر عكس رو بهش بدم و

خودش عكس و آهنگ شبيه به هم ( duplicate ) رو پيدا كنه و بدون خطا فايل كيفيت بدتر رو پاك كنه

شايد يه 100-200 مگ هاردم خالي بشه

اسم قوي ترين برنامه ( duplicate ) چيه ؟

برای فایل های صوتی باید از برنامه ای استفاده کنید که صوت آهنگ رو مقایسه کنه، وگرنه اکثر فایل های صوتی
تکراری یا اطلاعات تگ شون با هم فرق داره و یا با کیفیت متفاوتی ضبط شده اند. اینه که با نرم افزار های
معمولی که بر اساس تگ صوتی و یا مقایسه بایت به بایت فایل کار می کنند نمیشه بیشتر فایل های صوتی تکراری
رو پیدا کرد. تنها نرم افزاری که با این خصوصیت و هوشمندی می شناسم Audio Comparer هست. گویا
رقیبی هم نداره، این برنامه صوت داخل فایل رو بصورت هوشمند و خیلی سریع گوش میده و از روی موج صوتی
آهنگ های مشابه رو پیدا می کنه، در ضمن می تونه تشخیص بده که بین فایل های صوتی تکراری کدومشون
کیفیت اش بالاتره تا فقط اونهایی که کیفیت شون پایین تره حذف کنه.

فقط متاسفانه رایگان نیست و یه دوره آزمایشی 30 روزه و با قابلیت های محدود داره.
Audio Comparer - Best duplicate MP3 finder tool ever

لینک داونلود مستقیم Audio Comparer 1.6 به حجم 2.8 مگابایت :
ac_setup.exe

برای فایل های تصویری نرم افزار های زیادی هست، بعضی هاشون هوشمند تر اند تا تصاویر ویرایش شده یا
بزرگ و کوچیک شده رو هم تشخیص بدهند. البته من از هیچکدوم استفاده نکردم چون تا به حال آرشیو تصویری ام
نیازی به پاکسازی نداشته. Image Comparer محصول همون شرکتی است که Audio Comparer رو ارائه کرده :
Image Comparer - Duplicate Image Finder

لینک داونلود مستقیم Image Comparer 3.8 به حجم 3.3 مگابایت :
ic_setup.exe

برای سایر فایل های تکراری که بر اساس مقایسه بایت به بایت یا متن داخلشون انجام میشه انتخاب ها خیلی زیاده،
من از Ace Utilities و Beyond Compare و AVG PC Tuneup استفاده می کنم و از همه شون راضی ام، البته سه
تا شون هم غیر رایگان و آزمایشی اند. اما نرم افزار های رایگان هم فراوونه :
Portable AllDup 3.3.12

Easy Clone Detective 1.4

Araxis Find Duplicate Files 2010.113

Member
این که شما میخواهید عکس های با کیفیت متفاوت رو پیدا کنید تقریباً غیر ممکنه چون اکثر برنامه ها از روی "سایز" و "حش" فایل ها رو مقایسه میکنن و اگر اون دو فایل دقیقاً یکی نباشن ازشون رد میشن
به هر حال اسم برنامه ای که من تجربه شیرینی ازش داشتم:
Duplicate File Detective v3.5.0.49

جدیدترین ارسال ها

بالا