Sampro
Member
سلام دوستان
خسته نباشي روح الله جان
من زياد تو خط تريدي مكس و اينا نيستم ولي يه جورايي تو خط انفجار اينا بودم (يادمه يه بار به تانكر رو منفجر كرديم :razz
به نظر من اگه اين انفجار در مراحل ميانيه كه پوريا جان نبايد اصلا احساس دود تو اين كار داشته باشه . يعني در اين مرحله اصلا دودي ديده نمي شه . و در ضمن ذرات انفجار ماشين كه به هوا پرتاب مي شن بايد بيشتر جلب توجه كنند .
آره . به نظر من اين يه كشتيه كه تو دريا منفجر شده . (حالا دريا چرا قرمزه نمي دونم)
اگه يه كاميون تو جادس كه بايد موج انفجار رو روي خاك هاي اطراف نشون مي دادي . اصلا جاده كو ....
روح الله در كل اينجا جهان واقعيه يا يه جور سبك خاصيه كه من اطلاعي ندارم .
با تشكر.
خسته نباشي روح الله جان
من زياد تو خط تريدي مكس و اينا نيستم ولي يه جورايي تو خط انفجار اينا بودم (يادمه يه بار به تانكر رو منفجر كرديم :razz
سلام
در کل دودات خیلی خوب شده اما دودهای یک انفجار هیچ وقت مثل یک درختچه منساعد نمیشه وباید کشیده تر درستشون کنی مثل یک قارج با ساقه ی باریکتر........
به نظر من اگه اين انفجار در مراحل ميانيه كه پوريا جان نبايد اصلا احساس دود تو اين كار داشته باشه . يعني در اين مرحله اصلا دودي ديده نمي شه . و در ضمن ذرات انفجار ماشين كه به هوا پرتاب مي شن بايد بيشتر جلب توجه كنند .
اما در مورد اطرافش اگه بیشتر کار میکردی بهتر بود ... منظورم این نیست که مدل میزدی اطرافشو ... منظورم اینه که رو کامپوزیتش کار میکردی .... همینو میتونی یه کار کامپوزیت خیلی باحال در بیاری ....
موفق باشید .
آره . به نظر من اين يه كشتيه كه تو دريا منفجر شده . (حالا دريا چرا قرمزه نمي دونم)
اگه يه كاميون تو جادس كه بايد موج انفجار رو روي خاك هاي اطراف نشون مي دادي . اصلا جاده كو ....
روح الله در كل اينجا جهان واقعيه يا يه جور سبك خاصيه كه من اطلاعي ندارم .
با تشكر.