بنظرتون سایتهای فیسبوک، توییتر و کلوب با چه فریم ورکی نوشته شدن؟
چه فیدبکی گرفتید که متوجه شدید کلوب از کیک استفاده کرده؟این سایت ها به دلیل حجم وسیع اطلاعاتی و همچنین امنیت کاری خود از فریم ورک های اختصاصی خود استفاده می کنند
من در مورد فیسبوک فکر می کنم از زند استفاده کرده باشد و در مورد کلوب فکر میکنم از کیک استفاده شده باشد (طبق فیدبک برگشتی ...)
البته باز هم این یک نظریه است ....
تجربه کاریچه فیدبکی گرفتید که متوجه شدید کلوب از کیک استفاده کرده؟
زند به دلیل قدرت و انعطاف 100 درصد بهتر است (ما را مجبور به اسپم دادن می کنی نظر من از اول زند است تا آخر هم زند است )در کل برای سایتهای شبکه اجتماعی بنظرتون چه فریم ورکی مناسب تر هست؟
اون تاپک با این یکی فرق می کرد.زند به دلیل قدرت و انعطاف 100 درصد بهتر است (ما را مجبور به اسپم دادن می کنی نظر من از اول زند است تا آخر هم زند است )
بنظرتون اگر یه سایت شبکه اجتماعی رو یبار با کیک و یبار با زند بنویسیم و کد نویسی حرفه ای انجام بشه، کدوم یکی سرعت، امنیت و پایداری بیشتری داره؟
http://net.tutsplus.com/articles/news/facebook-hopes-to-revolutionize-php-with-hip-hop/
بنظرتون کلوب رو می شه با کیک نوشت؟ اصلا فریم ورک کیک در حدی هست که بتونه از پس سایتی مثل کلوب بر بیاد؟کلوب از زند استفاده کرده و البته از اولین ورژن های زند و تا الان کلی تغییرات روی هسته و فریم ورک داده که میشه بهش گفت کلوب فریم ورک!
من در پست اول ذکر کردم به نظرم ....نگفتم تحقیقاقبل از ارسال مطلب خوب تحقیق کنید!
شما با همه فریم ورک ها قادر به پیاده سازی یک شبکه اجتماعی هستید همونطوری که عرض کردم بستگی به سطح شما در اون فریم ورک داردبنظرتون کلوب رو می شه با کیک نوشت؟ اصلا فریم ورک کیک در حدی هست که بتونه از پس سایتی مثل کلوب بر بیاد؟
فریم ورک زند چه چیزی کم داشته که کلوب مجبور شده زند رو هم تغییر بده؟ البته با توجه به قابلیتهای زند، تغییر دادن هسته و کتابخانه های زند، اصلی ترین قابلیت زند هست و اگر کسی این کار رو بکنه، در اصل از همون قابلیت زند استفاده کرده و نمی شه گفت که یه فریمورک جدید نوشته.
البته hiphop یک زبان برنامه نویسی مستقل نیست، بصورت ساده اگر بخوایم بیان کنیم، کارش اینه که کدهای php رو به کدهای c++ تبدیل میکنه و توسط g++ کامپایل میکنه.بالا خودش تقریبا یه زبان برنامه نویسی جدید اختراع کرده که اسمش هم hip-hop هست که شاید بازم تغییرش داده باشه!
“HipHop for PHP isn’t technically a compiler itself. Rather it is a source code transformer. HipHop programmatically transforms your PHP source code into highly optimized C++ and then uses g++ to compile it. HipHop executes the source code in a semantically equivalent manner and sacrifices some rarely used features — such as eval() — in exchange for improved performance. HipHop includes a code transformer, a reimplementation of PHP’s runtime system, and a rewrite of many common PHP Extensions to take advantage of these performance optimizations.”
می شه چندتا از این باگها رو معرفی کنید؟فریم ورک زند درسته قابلیت های زیادی در برنامه نویسی دارد اما کلا پی اچ پی اگر بخواهیم از نظر امنیت تحلیل کنیم دارای باگ های زیادی می باشد
من حرف اون دوستمون رو از این نظر قبول دارم که ، نرم افزار هایی که کاربر زیاد دارند قطعاً حفره های بیشتری هم دارند. دلیلشم استفاده زیاد هست. چرا که وقتی کاربر زیاد باشه حفره ها نمایان میشه اما وقتی کسی استفاده نکنه حفره ها مخفی می مونن.می شه چندتا از این باگها رو معرفی کنید؟
چه زبانی از نظر امنیتی نسبت به پی اچ پی باگهای کمتری داره؟
با توجه به این توضیحات می شه گفت که فیسبوک از همون پی اچ پی و فریم ورکهای پی اچ پی استفاده می کنه اما برای اجرای سریعتر پروژه هیپ هاپ رو هم استفاده میکنه.“HipHop for PHP isn’t technically a compiler itself. Rather it is a source code transformer. HipHop programmatically transforms your PHP source code into highly optimized C++ and then uses g++ to compile it. HipHop executes the source code in a semantically equivalent manner and sacrifices some rarely used features — such as eval() — in exchange for improved performance. HipHop includes a code transformer, a reimplementation of PHP’s runtime system, and a rewrite of many common PHP Extensions to take advantage of these performance optimizations.”
توی منوال فریم ورک کیک نوشته شده که اگر پوشه مربوط به نگهداری کدهای هسته دست بزنید، ممکنه فریم ورک از کار بیفته !قطعا سایتهای بزرگی مثل سایتهایی که دوستان نام بردند از فریم ورک هایی که هست ( مثل کیک ، زند یا ... ) استفاده نمیکنند و اگر هم که استفاده کنند تغییراتی در هسته اون میدن !
آیا ابزاری که پی اچ پی ارائه می ده، نیازهای توییتر رو برطرف نمی کنه و دلیل خاصی وجود داره که از Scala استفاده می کنن ؟twitter اول با زبان Ruby on Rails نوشته شده بود، و در حال حاضر هم زبان برنامه نویسی اون Scala هست: http://en.wikipedia.org/wiki/Twitter#Technology
فریم ورک رو هم با php مینویسند ! چیزی نیست که مثلا بگیم کرک کردیم حالا کار نمیکنه !توی منوال فریم ورک کیک نوشته شده که اگر پوشه مربوط به نگهداری کدهای هسته دست بزنید، ممکنه فریم ورک از کار بیفته !
منظورم تفاوت دو فریم ورک بود. یعنی توی کیک نباید به هسته دست زد و توی زند می شه این کار رو کرد.فریم ورک رو هم با php مینویسند ! چیزی نیست که مثلا بگیم کرک کردیم حالا کار نمیکنه !