بنظرتون سایتهای فیسبوک، توییتر و کلوب با چه فریم ورکی نوشته شدن؟

i-php-i

Active Member

M_cover

Member

این سایت ها به دلیل حجم وسیع اطلاعاتی و همچنین امنیت کاری خود از فریم ورک های اختصاصی خود استفاده می کنند
من در مورد فیسبوک فکر می کنم از زند استفاده کرده باشد و در مورد کلوب فکر میکنم از کیک استفاده شده باشد (طبق فیدبک برگشتی ...)
البته باز هم این یک نظریه است ....

i-php-i

Active Member
این سایت ها به دلیل حجم وسیع اطلاعاتی و همچنین امنیت کاری خود از فریم ورک های اختصاصی خود استفاده می کنند
من در مورد فیسبوک فکر می کنم از زند استفاده کرده باشد و در مورد کلوب فکر میکنم از کیک استفاده شده باشد (طبق فیدبک برگشتی ...)
البته باز هم این یک نظریه است ....
چه فیدبکی گرفتید که متوجه شدید کلوب از کیک استفاده کرده؟

در کل برای سایتهای شبکه اجتماعی بنظرتون چه فریم ورکی مناسب تر هست؟

• Like
Reactions: DSP

M_cover

Member
چه فیدبکی گرفتید که متوجه شدید کلوب از کیک استفاده کرده؟
تجربه کاری :green:
در کل برای سایتهای شبکه اجتماعی بنظرتون چه فریم ورکی مناسب تر هست؟
زند به دلیل قدرت و انعطاف 100 درصد بهتر است (ما را مجبور به اسپم دادن می کنی نظر من از اول زند است تا آخر هم زند است )
توی پست فریم ورک ها هم جواب را کاملا دادم که بستگی به سطح کاری شما دارد
شما با همه فریم ورک ها قادر به پیاده کردن یک شبکه اجتماعی هستید

i-php-i

Active Member
زند به دلیل قدرت و انعطاف 100 درصد بهتر است (ما را مجبور به اسپم دادن می کنی نظر من از اول زند است تا آخر هم زند است )
اون تاپک با این یکی فرق می کرد.

بنظرتون اگر یه سایت شبکه اجتماعی رو یبار با کیک و یبار با زند بنویسیم و کد نویسی حرفه ای انجام بشه، کدوم یکی سرعت، امنیت و پایداری بیشتری داره؟

• Like
Reactions: DSP

M_cover

Member
بنظرتون اگر یه سایت شبکه اجتماعی رو یبار با کیک و یبار با زند بنویسیم و کد نویسی حرفه ای انجام بشه، کدوم یکی سرعت، امنیت و پایداری بیشتری داره؟

زنده داری هسته سریعتر و پایدارتری است امنیت مطلوبی نیز دارد....

sharktech

کاربر فعال
قبل از ارسال مطلب خوب تحقیق کنید!

کلوب از زند استفاده کرده و البته از اولین ورژن های زند و تا الان کلی تغییرات روی هسته و فریم ورک داده که میشه بهش گفت کلوب فریم ورک!

در مورد توییتر هم قبلا از php استفاده میکرد اما به دلیل حجم بالا دیگه php نیست ( اما نمیدونم چیه!)

فیس بوک هم مثل توییتر قبلا php بود اما بازم به دلیل حجم بالا خودش تقریبا یه زبان برنامه نویسی جدید اختراع کرده که اسمش هم hip-hop هست که شاید بازم تغییرش داده باشه!

لینک زیر رو در مورد برنامه نویسی فیس بوک ببینید :

کد:
http://net.tutsplus.com/articles/news/facebook-hopes-to-revolutionize-php-with-hip-hop/

i-php-i

Active Member
کلوب از زند استفاده کرده و البته از اولین ورژن های زند و تا الان کلی تغییرات روی هسته و فریم ورک داده که میشه بهش گفت کلوب فریم ورک!
بنظرتون کلوب رو می شه با کیک نوشت؟ اصلا فریم ورک کیک در حدی هست که بتونه از پس سایتی مثل کلوب بر بیاد؟

فریم ورک زند چه چیزی کم داشته که کلوب مجبور شده زند رو هم تغییر بده؟ البته با توجه به قابلیتهای زند، تغییر دادن هسته و کتابخانه های زند، اصلی ترین قابلیت زند هست و اگر کسی این کار رو بکنه، در اصل از همون قابلیت زند استفاده کرده و نمی شه گفت که یه فریمورک جدید نوشته.

آخرین ویرایش:

M_cover

Member
قبل از ارسال مطلب خوب تحقیق کنید!
من در پست اول ذکر کردم به نظرم ....نگفتم تحقیقا
من هم خدمت شما عرض کردم که تمام این شبکه ها از زبان و فریم ورک های اختصاصی خود استفاده می کنند
بنظرتون کلوب رو می شه با کیک نوشت؟ اصلا فریم ورک کیک در حدی هست که بتونه از پس سایتی مثل کلوب بر بیاد؟

فریم ورک زند چه چیزی کم داشته که کلوب مجبور شده زند رو هم تغییر بده؟ البته با توجه به قابلیتهای زند، تغییر دادن هسته و کتابخانه های زند، اصلی ترین قابلیت زند هست و اگر کسی این کار رو بکنه، در اصل از همون قابلیت زند استفاده کرده و نمی شه گفت که یه فریمورک جدید نوشته.
شما با همه فریم ورک ها قادر به پیاده سازی یک شبکه اجتماعی هستید همونطوری که عرض کردم بستگی به سطح شما در اون فریم ورک دارد
فریم ورک زند درسته قابلیت های زیادی در برنامه نویسی دارد اما کلا پی اچ پی اگر بخواهیم از نظر امنیت تحلیل کنیم دارای باگ های زیادی می باشد
شبکه های اجتماعی هم به دلیل امنیت کاربران خود همیشه زبان برنامه نویسی سایت خود را تغییر می دهند یا از زبان هایی استفاده می کنند که از امنیت بهتری نسبت به بقیه برخوردار است

eAmin

Well-Known Member
twitter اول با زبان Ruby on Rails نوشته شده بود، و در حال حاضر هم زبان برنامه نویسی اون Scala هست: http://en.wikipedia.org/wiki/Twitter#Technology
بالا خودش تقریبا یه زبان برنامه نویسی جدید اختراع کرده که اسمش هم hip-hop هست که شاید بازم تغییرش داده باشه!
البته hiphop یک زبان برنامه نویسی مستقل نیست، بصورت ساده اگر بخوایم بیان کنیم، کارش اینه که کدهای php رو به کدهای c++ تبدیل میکنه و توسط g++ کامپایل میکنه.
طبق توضیحاتی که در همون صفحه داده شده:
“HipHop for PHP isn’t technically a compiler itself. Rather it is a source code transformer. HipHop programmatically transforms your PHP source code into highly optimized C++ and then uses g++ to compile it. HipHop executes the source code in a semantically equivalent manner and sacrifices some rarely used features — such as eval() — in exchange for improved performance. HipHop includes a code transformer, a reimplementation of PHP’s runtime system, and a rewrite of many common PHP Extensions to take advantage of these performance optimizations.”​

آخرین ویرایش:

Cyletech

Member
دوستان همه موارد رو گفتند اونم با منبع های معتبر. منم اینو اضافه کنم که حتماً و الزاماً نباید از فریم ورکی استفاده بشه. شخصاً برای پروژه هام ، خودم واسه خودم فرم ورک می نویسم. فرم ورک ها ابزار هایی هستند که ویژگی های خاصی دارند که کار برنامه نویس رو آسون می کنن و تیم توسعه دهنده هاش افراد خاصی هستند و تو کار زیادی نمی کنی. خود برنامه نویس هم میتونه فرم ورکی واسه خودش داشته باشه.
پیش از اینکه نوشته های دوستان رو بخونم میخواستم همینو بگم اما حالا معلوم شد کی از چی استفاده می کنه :rose:

i-php-i

Active Member
فریم ورک زند درسته قابلیت های زیادی در برنامه نویسی دارد اما کلا پی اچ پی اگر بخواهیم از نظر امنیت تحلیل کنیم دارای باگ های زیادی می باشد
می شه چندتا از این باگها رو معرفی کنید؟

چه زبانی از نظر امنیتی نسبت به پی اچ پی باگهای کمتری داره؟

Cyletech

Member
می شه چندتا از این باگها رو معرفی کنید؟

چه زبانی از نظر امنیتی نسبت به پی اچ پی باگهای کمتری داره؟
من حرف اون دوستمون رو از این نظر قبول دارم که ، نرم افزار هایی که کاربر زیاد دارند قطعاً حفره های بیشتری هم دارند. دلیلشم استفاده زیاد هست. چرا که وقتی کاربر زیاد باشه حفره ها نمایان میشه اما وقتی کسی استفاده نکنه حفره ها مخفی می مونن.

Masoud1365

مدیر انجمن
قطعا سایتهای بزرگی مثل سایتهایی که دوستان نام بردند از فریم ورک هایی که هست ( مثل کیک ، زند یا ... ) استفاده نمیکنند و اگر هم که استفاده کنند تغییراتی در هسته اون میدن !

i-php-i

Active Member
“HipHop for PHP isn’t technically a compiler itself. Rather it is a source code transformer. HipHop programmatically transforms your PHP source code into highly optimized C++ and then uses g++ to compile it. HipHop executes the source code in a semantically equivalent manner and sacrifices some rarely used features — such as eval() — in exchange for improved performance. HipHop includes a code transformer, a reimplementation of PHP’s runtime system, and a rewrite of many common PHP Extensions to take advantage of these performance optimizations.”​
با توجه به این توضیحات می شه گفت که فیسبوک از همون پی اچ پی و فریم ورکهای پی اچ پی استفاده می کنه اما برای اجرای سریعتر پروژه هیپ هاپ رو هم استفاده میکنه.

قطعا سایتهای بزرگی مثل سایتهایی که دوستان نام بردند از فریم ورک هایی که هست ( مثل کیک ، زند یا ... ) استفاده نمیکنند و اگر هم که استفاده کنند تغییراتی در هسته اون میدن !
توی منوال فریم ورک کیک نوشته شده که اگر پوشه مربوط به نگهداری کدهای هسته دست بزنید، ممکنه فریم ورک از کار بیفته !

اما زند طوری طراحی شده که برنامه نویسها بتونن هسته این فریم ورک رو تغییر بدن و اون رو طبق نیازهای خودشون شخصی سازی کنن.

در نتیجه: بنظرم هم فیسبوک و هم کلوب هر دو از فریم ورک زند استفاده می کنن و طبق نیاز خودشون هسته فریم ورک رو شخصی سازی کردن.

twitter اول با زبان Ruby on Rails نوشته شده بود، و در حال حاضر هم زبان برنامه نویسی اون Scala هست: http://en.wikipedia.org/wiki/Twitter#Technology
آیا ابزاری که پی اچ پی ارائه می ده، نیازهای توییتر رو برطرف نمی کنه و دلیل خاصی وجود داره که از Scala استفاده می کنن ؟

Masoud1365

مدیر انجمن
توی منوال فریم ورک کیک نوشته شده که اگر پوشه مربوط به نگهداری کدهای هسته دست بزنید، ممکنه فریم ورک از کار بیفته !
فریم ورک رو هم با php مینویسند ! چیزی نیست که مثلا بگیم کرک کردیم حالا کار نمیکنه !
هسته رو توسعه میدیم !:wink:

i-php-i

Active Member
فریم ورک رو هم با php مینویسند ! چیزی نیست که مثلا بگیم کرک کردیم حالا کار نمیکنه !
منظورم تفاوت دو فریم ورک بود. یعنی توی کیک نباید به هسته دست زد و توی زند می شه این کار رو کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا