بنظرتون این هاست راست میگه 110 سرور اختصاصی داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
توی سایت cmsserver به ادرس
http://www.cmsserver.net/
نوشته (من کپی پیست میکنم)
با در اختیار داشتن 110 سرور اختصاصی در بهترین و با کیفیت ترین Backbone های دنیا این را به شما تضمین می کنیم که تجارت شما بر روی سرورهای ما هیچگاه به خطر نخواهد افتاد.

نظرتون چیه؟

oxygenws

Active Member
مطمئن باش چرت می گن.... و من شخصا علاقه ای ندارم از سایت ها و سرور هایی که از همون ابتدا قصد گول زدن کاربران رو دارند خدمات بگیرم.
اگر به حرفام شک داری می تونم سند هم برات بیارم، ولی فعلا مهم نیست.

morsoltany

Active Member
شما می دونید هزینه نگهداری یک سرور چقدره ؟ چه برسد به 110 سرور
خوب یک دفعه بگه دیتا سنتر داره ... خالی بندی بیش نیست فقط برای گول زدن است . قول می دم بهتون ریسلر هم نیست . من دوست ندارم بد یک شرکت را بگم ولی واقعا چرت می گن

ali-msh

Member
خوب فعلا خود ایشون اینجا هستن باید جواب این سوال رو بتونند بدن نه ؟
110 ؟ معقولانه است
57.gif
ما کور و کچلیم
73.gif

cmsserver

Member
سلام
خوب شرمنده نبودم
از مدیر انجمن "oxygenws" تشکر پمیکنم که خبر دادند

از لطف همه هم تشکر میکنم که صادقانه حرف خودشون رو میزنند

اما حالا نکته و جواب شما:
یه مقدار بجای اینکه سعی کنیم تجارت هم رو خراب کنیم بخاطر ..... سعی کنیم خودمون رو پرورش بدیم
اگه بعضی دوستان فکر کردند که با این کارها مثلا شرکت ما رو از راه به در میکنند اشتباه کردند چون همون خدایی که به شما روزی میده به منم میده پس ...

حالا اثبات 110 سرور:
"طی مذاکراتی که با برترین خدمات دهندگان سرور در سراسر دنیا داشتیم، توانستیم طی قراردادهای متعدد و رسمی برترین و بهترین سرویس میزبانی را برای هموطنان عزیزمان فراهم کنیم."
شما اصلا این مطلب رو خوندید؟

خوب معلومه نخوندید! چون تا چشمتون افتاد به 110 تا سریع گفتید تلفن و آدرس که نداره پس ....

بعضی از دوستان در اینجا با عقل برخورد کردند و بعضی ها با ... بیخیال

ما با 4 تا بکبن قرارداد داریم و در کل 110 سرورهاشون رو در اختیار گرفتیم بصورتی که برای ما منابع اون سیستم ها رو نا محدود باز کردند و عملا به نام خودمون یکجور بازاریابی میکنیم ولی تمامی سرور ها در اختیار ما هست بصورت کامل.
یک نکته:
دوستانی که در بالا لطف کردند و جواب دادند آیا اگه IP و DNS هر 110 سرور رو من تا چند روز دیگه بزارم اینجه (البته بر روی دامنه خودمون) آیا رضایت میدند که دیگه ندیده و نشناخته به مردم تهمت نزنند؟؟؟

همونطور که میدونید ما تازه اول راه هستیم. شرکت به ثبت رسیده، دفتر هم اجاره شده، بزودی هم رسما در سایت اعلام میشه هم اینجا اعلام میکنیم تا بعضی دوستان بیان و ببینن.

مرسی از همه که به این مهم توجه دارید

oxygenws

Active Member
ممنون به خاطر پاسخ... منتظر Ip های سرور های شما هستیم.

پ.ن: من فعلا اطلاعات whois دامنه تون رو اینجا می نویسم تا فعلا یه جایی ثبت بشه. توجه کنید که این تحقیق و تفحص در صورت درست بودن قضیه می تونه تبلیغات خوبی براتون باشه. پس لطفا مثل همیشه مثبت برخورد کنید، ممنون.

آخرین ویرایش:

cmsserver

Member
از توجهی که به این امر دارید متشکرم
بلخ حتما آدرسها رو روی دامنه خودمون اینجا قرار میدم و بعد اونهایی که دیگه بقول خودشون خیلی واردن یه زحمتی بکشن ببینن Ip و ... چیه و مال کجاست

چون واقعا نوشتن همه اونها سخته

یه مقدار اگه طول کشید 2-3 روز نگید در رفت داریم روی آدرسهای جدید کار میکنیم یه مقدار طول میشکه

مرسی

سلام
من هیچ شرکت و بازاری در ضمینه هاست ندارم و سود و زیان شما برای من بی تاثیره
فقط اون 110 برام جالب بود چون تا حالا ندیده بودم(ندید بدیدم دیگه)
ولی این قضیه ip and dns برام جالبه که گفتین خوب همه میدونن که ساختن یه a رکورد کاری نداره
اگه دومین رو چک کنیم خوب مشخصات شما رو میده و اگه ip رو خوب دیتاسنتر که مطمئنا به اسم شما نیست
از کجا بفهمیم راست میگید(بزارید کنجکاوی من , من هیچ بازاری برای هاست ندارم)

اینجا یه سوتی دادم خودم ویریش کردم

آخرین ویرایش:
بنظرم 5000 مفته برای دیتابیس من حاضرم بیشتر هم بدم به شرطی که تضمین از بین نرفتن اطلاعات داشته باشم
من از یکی از شرکت های معتبر هاست خریدم ولی اصلا راضی نیستم و سایتهایی که دارم بر روی هاست های مجانی مثل 110mb هست پیشتبانی شون از پولی اینجا بیشتر همچنین امکانات
من نمیدونم کی ایه نازل کرده که همه باید از cpanel استفاده کنن cpanel or direct admins ای که محدود شده بدرد لای جرز میخوره دموی سایتها همه چیز داره ولی وقتی میخری میبینی هیچی

cmsserver

Member
خوب ابتدا بزاری بگم که دامین اصلی ما داره عوض میشه

پس اون مشخصات whois هم هست یکی دیگه هم هست بنام صاحب قرارداد پروژه چون درخواست اونبوده این کار رو داریم میکنیم

2- درسته ساختنش کاری نداره اما ببخشید دسترسی داشتن به اونها و وارد شدن و استفاده کردن از اونها هم کاری داریه یا نداره؟؟؟؟

مثلا رو یه سرور که من ادعا میکنم مال ماست شما در تنظیمات خودتون میتونید مشخص کنید از کدوم سرور میخواید بهره ببرید و وارد شید و استفاده کنید!

مشکلی هست بگید

cmsserver

Member
بنظرم 5000 مفته برای دیتابیس من حاضرم بیشتر هم بدم به شرطی که تضمین از بین نرفتن اطلاعات داشته باشم
من از یکی از شرکت های معتبر هاست خریدم ولی اصلا راضی نیستم و سایتهایی که دارم بر روی هاست های مجانی مثل 110mb هست پیشتبانی شون از پولی اینجا بیشتر همچنین امکانات
من نمیدونم کی ایه نازل کرده که همه باید از cpanel استفاده کنن cpanel or direct admins ای که محدود شده بدرد لای جرز میخوره دموی سایتها همه چیز داره ولی وقتی میخری میبینی هیچی

خوب چون اصولا این مورد پهنای باند زیادی نداره شاید در آینده رایگان بکنیم

این مبلغ هم برای این هست که کاربر استفاده کنه و تست کنه

خیالت راحت اطلاعاتت هیچ جا نمیره سرور هست ! یه PII با ADSL که نیست!!!

من به همه اعلام کردم تست رایگان هست! موردی نداره فقط چند روزی به همون دلیل بالا که گفتم مهلت بدید

مرسی

ali-msh

Member
سلام

اول کی قصد خراب کردن کار شما رو داره ؟ اصلا اینکه شما خراب بشید یا نه به کا هر کودوم از یوزر های این سایت فرق میکنه ؟ ما اینجا دور هم یه حرفهایی میزنیم نتیجه اش هم جز اینکه اطلاعاتی رو در اختیار ما بذاره فایده ی دیگه ای نداره

شما میگید که تازه کار رو شروع کردید البته فرض ما این هست که میلیونر نباشید و برای رضای خدا هم کار نکنید
هزینه یک سرور رو میانگین اصلا ماهی 200 دلار در نظر میگیریم و فرض اینه که خرج دیگه ای نداشته باشید
با یه حساب سر انگشتی شما ماهی 22000 دلار باید *فقط* پول سرور بدید

نه خود شما با وجدان خودت به این مسئله فکر کن . تازه این قیمت بیشتر از اینها باید باشه ولی همین 22 هزار دلار هم معقولانه است ؟

cmsserver

Member
ممنونم از توجهت
من خودم میدونم اگه بخوای حساب کنی میشه ماهی 2 ملیارد تومن!

منم کم سرمایه ندارم اما اونقدر هم ندارم دیگه

ولی یه چیز دیگه داشتم اونم ارتباط های قوی اونور و همینطور داشتن یک زبان انگلیسی قوی برای ارتباط و فهموندن چیزی که میخوایم

عزیزان این 110 سرور مال من نیست! من این 110 سرور رو در اختیار دارم بصورت قراردادی! اونجا هم نوشتم که

طرف قرارداد من 4 دیتاسنتر هست که همشون برای این کار به ما کمک کردند و هیچ موردی هم چه از نظر سیاسی و ... نداریم

اگر مدیر اصلی پروژه اجازه بده قراردادهای این کارها رو روی سایت میزاریم که البته این رو فکر نمیکنم بتونم عملی کنم

مرسی

siamakvip

New Member
قرارداد؟

يعني شما با ديتا سنتر قرارداد داريد؟
مگه ايران تحريم نيست؟ چطوري حلش كرديد؟

siamakvip

New Member
شما تخفيف هم داريد؟! مثلا براي مصارف آموزشي؟
من ديدم بعضي هاست ها براي كمك به برخي اقشار يه سري تخفيف ميدن و ...
من ميخام يه سايت خيريه بزنم. شما كمك ميكنيد؟

cmsserver

Member
بله با دیتا سنتر قرارداد داریم

دوست من
در بالا عرض کردم که "
ولی یه چیز دیگه داشتم اونم ارتباط های قوی اونور و همینطور داشتن یک زبان انگلیسی قوی برای ارتباط و فهموندن چیزی که میخوایم"
انگار شما اصلا توجه نمیکنید

برای همین مدیر پروژه اجازه قرارداد و .. رو ممکنه نده که بزارم روی سایت

اگر فکرتون این هست که چون ما قرارداد داریم ممکنه بگن فردا دارید به ایران سرویس میدید و بخوان تعطیل کنند پس باید تمام سرورهایی که به ایرانی ها سروریس میدند رو تخته کنند

قرارداد به اسم آقای Justin Runt هست و ایشون تمامی یکی از دوستان من هستند
البته دامین جدید هم به نام و آدرس ایشون ثبت شده

در اصل هم این دامین .net هست هم یکی دیگه که بزودی منتشر میشه
اما اگر شما بخواید و درخواست بدید ممکنه بتونم راضی شون بکنم مشخصات whois رو به نام خودم مثل همون .net تغییر بدند

سوالی هست در خدمتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا