کره زمینه! اگه ورش دارم خالی میشه....
کریمی پور Member Sep 20, 2006 #22 ممنون از لطفتون من هنوز فایل رو باز نکردم تا ببینم اما همین که قبول زحمت کردید دنیایی برای من ارزش داره
ممنون از لطفتون من هنوز فایل رو باز نکردم تا ببینم اما همین که قبول زحمت کردید دنیایی برای من ارزش داره
nima_dsnr کاربر VIP Sep 20, 2006 #25 amin3soot گفت: خیلی خوب شده واقعا من باید بیام پیش شما شاگردی کلیک کنید تا باز شود... منم میام راست میگه خیلی زیبا بود . آخرین ویرایش: Sep 20, 2006
amin3soot گفت: خیلی خوب شده واقعا من باید بیام پیش شما شاگردی کلیک کنید تا باز شود... منم میام راست میگه خیلی زیبا بود .
P.A.Y.T.O.N Active Member Sep 21, 2006 #26 شوخی nima_dsnr گفت: منم میام راست میگه خیلی زیبا بود . کلیک کنید تا باز شود... حالا همه نیاین بگین قشنگ بود منم حساس... هی باید از اون شستا بزنم!!! شما ها خودتون استاد مایین ...
شوخی nima_dsnr گفت: منم میام راست میگه خیلی زیبا بود . کلیک کنید تا باز شود... حالا همه نیاین بگین قشنگ بود منم حساس... هی باید از اون شستا بزنم!!! شما ها خودتون استاد مایین ...
P.A.Y.T.O.N Active Member Sep 21, 2006 #28 flash کریمی پور گفت: ممنون میشم کلیک کنید تا باز شود... اینم از فلش بعد از فتوشاپ دومین برنامه ای که حاضرم عمرمو پاش بزارم .... پیوست ها flash.zip 48.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
flash کریمی پور گفت: ممنون میشم کلیک کنید تا باز شود... اینم از فلش بعد از فتوشاپ دومین برنامه ای که حاضرم عمرمو پاش بزارم ....