این کار، یک بنر بود برای محرم امسال که طراحی، چاپ، نصب و ... شد و رفت :دی
Erfan Active Member Dec 19, 2009 #1 این کار، یک بنر بود برای محرم امسال که طراحی، چاپ، نصب و ... شد و رفت :دی
AriA jOhAri Active Member Dec 20, 2009 #7 سلام ! بسی مفیوض گشنیم :دی جالبناکه فونتا و رنگبندی به جاست دمت جیز
Erfan Active Member Dec 21, 2009 #9 m2ahdi گفت: فونتای باحالی استفاده کردی اسمش چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... فونت های بالایی، که از نرم افزار کلک 2000 با فونت شکسته استفاده شده و فونت های پایینی از سری فونت های MJ به اسم Mj_Maveddat Black هستش.
m2ahdi گفت: فونتای باحالی استفاده کردی اسمش چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... فونت های بالایی، که از نرم افزار کلک 2000 با فونت شکسته استفاده شده و فونت های پایینی از سری فونت های MJ به اسم Mj_Maveddat Black هستش.
iliadmoosavi Member Dec 21, 2009 #10 خیلی عالی شده . من هنوز کشف نکردم که چطور انقد کارها رو براق میکنی ...
shayanboy Active Member Dec 21, 2009 #11 آری این طرح طرح عرفان عرفانان است همچون زیبای حس حسینی شایان
Erfan Active Member Dec 21, 2009 #12 iliadmoosavi گفت: خیلی عالی شده . من هنوز کشف نکردم که چطور انقد کارها رو براق میکنی ... کلیک کنید تا باز شود... ممنون منظور شما از براق بودن چی هست دقیقاً ؟
iliadmoosavi گفت: خیلی عالی شده . من هنوز کشف نکردم که چطور انقد کارها رو براق میکنی ... کلیک کنید تا باز شود... ممنون منظور شما از براق بودن چی هست دقیقاً ؟
iliadmoosavi Member Dec 21, 2009 #13 Erfan گفت: ممنون منظور شما از براق بودن چی هست دقیقاً ؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیتونم توضیح بدم . بذارید چندتا نمونه بذارم ... تو این طرح هایی که گداشتم همون براقیتی که گفتم هست . نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه
Erfan گفت: ممنون منظور شما از براق بودن چی هست دقیقاً ؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیتونم توضیح بدم . بذارید چندتا نمونه بذارم ... تو این طرح هایی که گداشتم همون براقیتی که گفتم هست . نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه