[phpNuke] ..::بلوک ورود بـــه سیستــــم::..

سلام و درود.
حتما اغلب دوستان بلوک ورود به سیستم حامد سافت رو برای ایران نیوک دیدن. که پایینش افراد آنلاین در سایت رو که اگه عضو باشن نام کاربریشون رو مینویسه. من اون روزا یک بلوکی از ایران نیوک دانلود کردم در این ضمینه و دیدم که از نظرم جالب بود. همونطور که افراد عضو رو نام کاربریشون رو مینویسه ، افراد مهمانی که وارد میشدند ip اونا رو مینوشت. یعنی آخر بلوک نوشته بود افراد آنلاین ، و زیرش نوشته بود مهمان که ip ها رو زیر کلمه مهمان مینوشت و زیر اون اعضا و زیر اون نام کاربریها رو مینوشت. اگه سراغ دارین بگین از کجا دانلود کنم. در ضمن من این بلوک رو از ایران نیوک گرفته بودم ولی متاسفانه با سوختن هارد قبلیم فایلهام پریدن. و تاسف دیگه هم که ایران نیوک تا مدت نا معلومی بسته است و به فایلها دسترسی نداریم . ممنون.

آقا خودم پیدا کردم. هرکی مثل من همچین بلوکی به نظرش جالب اومد و لازم داشت بگه تا براش پیوست کنم همینجا. با تشکر.

webalfa

Member
بلوک czuserinfo 5

شما بلوک رو بزارید
من هم بلوک czuser info 5 بدون تغییر رو میزارم

پیوست ها

• CZUser-InfoV5.zip
    17.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5
بفرمائید. اینم بلوک ورود به سیستم با مشخصات زیر:
1- ورود به سیستم
2- نمایش امتیاز کاربر
3- نمایش آواتر
4- پیغامهای شخصی خوانده شده و نشده کاربر
5- آمار ثبت نام (امروز - دیروز - مجموع)
6- آخرین 3 عضو
7- افراد حاضر در سايت (مهمان: نمایش Ip - اعضا: نمایش نام کاربری) - در مقابل مهمان و اعضا نیز به صورت درصد نشون میده که از هر کدام چند درصد در سایت حاظر هستند.
8- درباره سايت (نمایش تعداد مدیران و تعداد موضوعات فعال و تعداد موضوعات فعال انجمن)
9- ساعت سرور
یک چیز کم داره. اونم نمایش درجه کاریری هست. اگه کسی بتونه اضافه کنه عالی میشه.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.

پیوست ها

• userinfo2.zip
    20.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آقا اگه توجه کنید این بلوک جلوی کسی که مدیر باشه مینویشه مدیر. من میخوام جوری بشه که جلوی کاران هم بنویسه کاربر جدید. کسی میتونه این بلوک رو به این صورت آماده کنه؟ جلوی مدیران که خودش مینویسه مدیر. فقط میخوام دوستان کاری کنند که جلوی بقیه کاربران هم عکس زیر رو بندازه. ممنون میشم کسی زحمت این کار رو بکشه.

پیوست ها

• cz1.gif
    cz1.gif
    6.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا