worldman_safa
Active Member
با سلام
1 . ابتدا یک صفحه در اندازه دلخواه باز کنید . من برای این کار اندازه 400*500 پیکسل را انتخاب کردم .
2 . با استفاده از ابزار Paint bucket tool ، بکگراند صفحه خود را با یک رنگ تیره رنگ کنید . برای این کار ، رنگ سیاه رو انتخاب کردم .
3. یک لایه ی جدید ایجاد کنید .
4 . با استفاده از ابزار Rectangular marquee tool یک مستطیل در اندازه دلخواه رسم و آن را با رنگ دلخواه خود رنگ کنید .
5 . حال با رفتن به مسیر Filter > Distort > twirl ، می توانید خمیدگی دلخواهی به مستطیل خود اعملا کنید .
سپس این لایه را انتخاب کرده و در پالت لایه ، Blending mode را Soft Light انتخاب کنید .
سپس بر روی لایه راست کلیک کرده و Duplicate layer را انتخاب کنید تا یک کپی از لایه ی شما ایجاد شود .
6 . بر روی لایه ی جدید راست کلیک کرده و Blending Option را انتخاب کنید . Outer Glow را انتخاب و تنظیمات زیر را وارد کنید .
7 . حال Inner Glow را انتخاب و تنظیمات زیر را وارد کنید .
8 . یک لایه ی جدید ایجاد کنید . برای Foreground color یک رنگ روشن انتخاب
کنید . رنگ انتخابیه من :
مسیرهای زیر را به ترتیب طی کنید :
سپس به مسیر : Filter > Brush strokes > Accented edges رفته و تنظیمات زیر را وارد کنید :
9 . لایه ی ایجاد شده در مرحله قبلی را انتخاب و در پالت لایه ، Blending Mode را Overlay انتخاب کنید .
10 . نتیجه ی کار شما به شکل زیر خواهد بود .
امیدوارم مورد رضایت شما قرار بگیره !
موفق باشید
1 . ابتدا یک صفحه در اندازه دلخواه باز کنید . من برای این کار اندازه 400*500 پیکسل را انتخاب کردم .
2 . با استفاده از ابزار Paint bucket tool ، بکگراند صفحه خود را با یک رنگ تیره رنگ کنید . برای این کار ، رنگ سیاه رو انتخاب کردم .
3. یک لایه ی جدید ایجاد کنید .
4 . با استفاده از ابزار Rectangular marquee tool یک مستطیل در اندازه دلخواه رسم و آن را با رنگ دلخواه خود رنگ کنید .
5 . حال با رفتن به مسیر Filter > Distort > twirl ، می توانید خمیدگی دلخواهی به مستطیل خود اعملا کنید .
سپس این لایه را انتخاب کرده و در پالت لایه ، Blending mode را Soft Light انتخاب کنید .
سپس بر روی لایه راست کلیک کرده و Duplicate layer را انتخاب کنید تا یک کپی از لایه ی شما ایجاد شود .
6 . بر روی لایه ی جدید راست کلیک کرده و Blending Option را انتخاب کنید . Outer Glow را انتخاب و تنظیمات زیر را وارد کنید .
Opacity : 50 ---- Noise : 0 ---- Color : #81A2ED
Spread : 30 ---- Size : 21
Range : 83 ---- Jitter : 52
Range : 83 ---- Jitter : 52
7 . حال Inner Glow را انتخاب و تنظیمات زیر را وارد کنید .
Opacity : 62 ---- Noise : 0 ---- Color : #90F4FA
Technique : softer ---- Source : Edge ---- Choke : 0 ---- Size : 27
Range : 40 ---- Jitter : 36
کنید . رنگ انتخابیه من :
Color : # 074FA8
مسیرهای زیر را به ترتیب طی کنید :
Filter > Render > Clouds
Filter > Pixelate > Mosaic => Size : 12
سپس به مسیر : Filter > Brush strokes > Accented edges رفته و تنظیمات زیر را وارد کنید :
1 : Edges width
Edge Brightness : 50 ---- Smoothness : 1
10 . نتیجه ی کار شما به شکل زیر خواهد بود .
امیدوارم مورد رضایت شما قرار بگیره !
موفق باشید
آخرین ویرایش: