بعد از مرگتان email بفرستيد !

Maxton

Active Member
چيز باحاليه...
اگر دوست داريد بعد از مرگ يک email براي اقوام و دوستان ارسال کنيد مي توانيد از خدمات يک شرکت اسپانيايي استفاده کنيد.

به گزارش بخش خبر سايت اخبار فن‌آوري اطلاعات ايران ، به نقل از خبرگزاري سلام، اين شرکت به مردم امکان مي دهد تا قبل از مرگ يک email را همراه با ضمايم تصويري، صوتي يا ويدئويي تنظيم نمايند تا بعد از مرگشان براي اشخاص مورد نظر فرستاده شود.

يکي از مسئولان شرکت Global spectrum که مبدع اين طرح است مي گويد خيلي از مردم قبل از مرگ پيامهايي را در خانه بر جاي مي گذارند و اميدوارند که بستگانشان اين پيامها را ببينند، اما بعضي اوقات اين پيامها ديده نمي شود. ما با استفاده از اينترنت تضمين مي کنيم که پيامهاي مذکور حتما به رويت اشخاص برسد.

گفتني است که سرويس مذکور به سه زبان انگليسي، اسپانيايي و پرتقالي از ماه جولاي راه اندازي مي شود و تاکنون 300 نفر براي استفاده از آن ثبت نام کرده اند.

گفتني است که اين سرويس انواع مختلفي داشته و قيمت آن از حالت مجاني تا 200 يورو و «در مورد پيامهاي ويدئويي» در نوسان است.

tornado

Member
:) تو اون وضعيت كي وقت ميكنه ؟!

تازه بجاي خبر دادن ٬ يه send 2 all میکنه که خداحافظ من مردم )

پایین اش هم مینویسه : وکیل دوست مرده شما !:)

siavash-tanha

Well-Known Member
جان؟

با اين سرعت ايران بعد اينكه استخونامون آب شد تازه ميل ميرسه بدست اقوام

اونم اگه....

مخلصم

Maxton

Active Member
دوستان به دور از شوخي خواستم يه هديه به همه بدم بلكه همه مارو به عنوان دوست خودذشون بپذيرند مي دونم همتون يكي دو تا از اينا داريد ولي اين هديه ناقابل رو از من قبول كنيد

a Truth Seeking

Active Member
بابا اين خارجي ها هم خيلي دمشون گرمه فكر چه چيزايي رو كه نمي كنن.مردن و خبررساني اون هم در اين روزها با فن آوري اطلاعات ادغام شده.
دمت گرم آقا مهدي شما اگر بنده رو قبول داشته باشي اولين طرفدار و دوستدار شما هستم.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آقا پس يكي نيست به اين خارجكي ها بگه وصيت واسه چي هست بيكارين شما همه مردم رو سر كار گذاشتين

Maxton

Active Member
a Truth Seeking گفت:
بابا اين خارجي ها هم خيلي دمشون گرمه فكر چه چيزايي رو كه نمي كنن.مردن و خبررساني اون هم در اين روزها با فن آوري اطلاعات ادغام شده.
دمت گرم آقا مهدي شما اگر بنده رو قبول داشته باشي اولين طرفدار و دوستدار شما هستم.
من شاگرد شمام ...

Maxton

Active Member
abtin_khosravi گفت:
آقا منم يه چيزي تو همين مايه ها ديده بودم.يه سايت بود كه توش عضو ميشدي اگه تا يه مدت خاصي بهش سر نميزدي به افرادي كه اونجا add داشتي پيغام ميفرستاد كه من مرده ام:lol: اگه كسي سايتشو يادش مياد بهم بگه چون خيلي دوست دارم عضو بشم ولي آدرسشو يادم نمياد
پس زودتر يادت بياد...

جدیدترین ارسال ها

بالا