بعداز دانلود cinema 4d r14 + serial

rrss

Active Member
سلام دوستان
بالاخره بعد از کلی وقت گذاشتن تونستم سینما فوردی 14 رو دانلود کنم ، تا اینجاش خوبه ،ولی از اینجا به بعد ،بعد از اکسترکت و رایت فایل نصب برنامه روی یه سی دی ، و وقتی که روی فایل نصب کلیک میکنم که اجرا بشه ارور زیررو میده : cinema error.JPG

وقتی هم که روی فایل نصبی در پوشه bin در سی دی کلیک میکنم این خطا رو میده : cinema error2.JPG

از دوستان درخواست میکنم که راهنمایی کنن که چیکار باید بکنم

yas_d

Member
hey im so sry that im typing in english but i dont have persian font for n0w
anyway

1- uninstall your quick time player
2- install your maxon c4dr14
3.enjoy

i hope it works

rrss

Active Member
این کارم کردم ولی نتیجه همونه ، همون خطاها رو میده؟ دوستان لطفا راهنمائی کنین، چیکار باید بکنم؟؟؟

mohammad moeini

Active Member
سلام دوست عزیز
به نظرم کلاً این نرم افزار رو از روی هارد Unistall کن بعد از اینکار نرم افزار Alcohol120% رو نصب کن و فایل ایمیج رو بنداز داخل نرم افزار الکل بعد برو در بین درایوها به روی درایو مجازی ایجاد شده و روی فایل Setup.exe کلیک کن و الی ...
من خودم اینطوری نصب کردم و به هیچ مشکلی بر نخوردم
راستی ویندور من7 بود
احتمال میدم Cinema 4D R14 روی ویندوز XP نصب نشه!!!!:)
بازم سایر دوستان صاحب نظر هستند، از بقیه هم بپرسید

rrss

Active Member
با تشکر از شما دوست عزیز که بنده رو مورد لطف قرار دادین
بنده دو تا ویندوز تو هاردم دارم ویندوز 7 و اکس پی ، ضمنا در ویندوز 7 سینما فوردی ندارم و فقط تو اکس پی نصب هستش ، حال آیا اگه در ویندوز 7 که سینما فوردی ندارم بخوام نصب کنم بازم باید از روی ویندوز اکس پی آنینستال کنم و یا نه باید کلا از روی هارد باید پاک شه ؟؟؟:-?:)

mohammad moeini

Active Member
خواهش میکنم دوست عزیز:)
نه عزیز،‌اگه توی سون نداری برو توی سون نصب کن و نیازی به Unistall از روی Xp نیست
چون این دوتا ویندوز Xp و 7 کلی با هم فرق دارن و ربطی نداره که شما توی Xp چیزی نصب کردی حتما در سون هم دخیل باشه و ...
این فرق فوکوله داداش:green:

rrss

Active Member
پس با هم فرق می فوکولن ، باشه حتما امتحان میکنم

rrss

Active Member
دوست عزیز در ویندوز 7 هم طبق تصویر زیر خطا میده

win 7 error.PNG

لذا از دوستان درخواست میکنم که بنده رو راهنمائی کنند که چرا خطا میده و بعد از کلی تلاش برای دانلود سینما 4دی ورژن 14 ، حالا بعد از این همه زحمت ، فقط خطاست که میده ، موندم که چرا ادا در میاره ، چرا ؟؟؟و چکار باید بکنم ؟؟:eye::wink::)

rrss

Active Member
با سلام و تشکر از دوستانی که به اینجا سر زدند و یه تشکر مخصوص از دوستانیکه لطف کرده و بنده رو راهنمائی کردند خصوصاyas_d عزیز و mohammad moeini عزیز و گرامی که هردو بنده رو شرمنده خودشون کردند
راستش میخواستم بدین وسیله خدمتتون عرض کنم که ، دوستان بالاخره پس از کلی کلنجار رفتن مشکل بنده حل شد و من اینو مدیون تک تک شما عزیزان میدونم ، واقعا دست همه درد نکنه ، ایشالا جبران کنم

بازهم از این همه لطف شما بینهایت ممنون وسپاسگذارم:rose::):oops:

mohammad moeini

Active Member
خواهش میکنم عزیز:rose:
تو رو خدا ما رو بیشتر از این شرمنده نکنید
از تک تک دوستان التماس دعا دارم....

جدیدترین ارسال ها

بالا