[phpNuke] بسته شدن آی پی

itmag

New Member
سلام
من پی اچ پی نیوک نصب کردم اما بعد از نصب آی پی من رو بسته بود و میگه که این آیپی اجازه دیدن سایت رو نداره
حتی یه بار دیگه هم نصبش کردم
از کجا باید آیپیمو آزاد کنم
لطفا یکی راهنمایی کنه.

J4vad

Member
با سلام دوست عزيز

شما مي توانيد از طريق Phpmyadmin اين كار را انجام دهيد ! به Phpmyadmin برويد از آن جا Table با نام Nuke_banned_ip را Brows كنيد در query مربوط به Ip خودتون بر روي Edit كليك كنيد در فيلد ip_address كافي است مقدار داخل Value را پاك كنيد و بعد Go را بزنيد !

يا حق .

S4DEGH

Well-Known Member
ببينيد اينبسته بودن صفحه چندين فلسفه داره !

غير از باز شدن كه J4vad-Ki||er جان گفتن .

موارد به اين صورته :(اگر روي سرور اين مورد دقيقا بعد نصب پيش بياد )
1 - فايل ها ناقص آپ شده .... يا فايل هاي نگهبان درست آپ نشده ... ( در مواردي كه به داخل مديريت ماژول ميريد بدونيد فايل هاي admin ناقص آپ شدن .

2 - ISP ، اين مورد خيلي نادر هست ولي خب پيش مياد كه isp شما در نگهبان به عنوان يك IP هكري شناخته شده يا اينكه اون اكانتي كه داريد استفاده ميكنيد طبق استاندارد نگهبان نيست !

3 - هنوز نرسيده زديد يك كار غير معمول كرديد مثلا آدرس مديريتي رو توي آدرس بار دستي وارد كرديد و اينطوري سيستم شما رو بن كرده !

حالت آخرشم اين هست كه ديتابيس ناقص آپ بشه اين مورد پيش مياد .

همين ./

siavash_ashkan1

New Member
آقا صادق خیلی شرمنده.من این همه توی پست ها گشتم ولی اینو ندیده بودم.رفتم یه پست باز کردم واسه سوالمو. که همینجا دیدم که ITMAG جان هم به همین مشکل بر خورده .خلاصه شرمنده.بلد هم نبودم اون تاپیک رو که زدم پاک کنم.زحمتشو خودت بکش. خیلی شرمنده.هواسم نبودش:shock: خیلی شرمنده.
راستی هاست بیشتر از 600 ثانیه یعنی 5 دقیقه اجازه ی آپلود نمیده.منم مجبوری تیکه تیکه کردم فایل ها رو .ولی مطمئنم که فایلها کامل آپلود شده.حالا موندم چی کار کنم.اخه هم INP نصب کردم و هم Nuke8 .باز توی ه هر جفتش به این مشکل بر خوردم.
قبلا توی یه هاست رایگان این کارو انجام دادم که این مشکل پیش اومدش.حالا که هاست خریدم باز این مشکل هست.ممنون میشم که کمک کنید.

siavash_ashkan1

New Member
راستی اینو هم یادم رفت بگم که هاست من ویندوز هست و مدیریت پلسک Plesk .من توی تنظیماتش واسه اجازه ی دسترسی یا Chmod ندیدم.ولی یه قسمت داره که واسه حق دسترسی که توی اون هم جایی واسه تعیین 666 یا 777 نبودش.موندم که چی کار کنم؟ باز ممنون میشم که کمکم کنید.
با تشکر

S4DEGH

Well-Known Member
راستی هاست بیشتر از 600 ثانیه یعنی 5 دقیقه اجازه ی آپلود نمیده.
خب از اسكريپت هاي انتقالي از سرور به سرور استفاده كنيد ...

استی اینو هم یادم رفت بگم که هاست من ویندوز هست و مدیریت پلسک Plesk
من سره نصب پلات پدرم در اومد !!!

و اينكه بعد از كلي نصب و ... توي مديريت كه يورز و پس رو وارد ميكردم دوباره برميگشت به صفحه لوگين !! كلا سرور ويندوز رو براي نيوك بيخيال بشيد سنگين تره !!

siavash_ashkan1

New Member
خب چی کار باید کردبه نظرتون آقا صادق؟ یعنی به نظره شما هاستی که من گرفتم و ویندوز هست .اگه پشتیبانی بگم ، اون موقع هاست ویندوز رو به لینوکس تغییر میده؟ یه چیز دیگه .هاست ویندوز رو من تازه 10 تومن گرونتر از لینوکس گرفتم.از پرشین تولز گرفتم.به نظرت این کارو میکنن؟
ولی یه چیز دیگه هم هستا .من قبلا که هم INP و نیوک مشهد تیم که 7.8 و .. بود روی سیستم خودم تست کرده بودم و مشکلی نداشتش.بدون هیچ مشکل.
ولی الان توی سیستم خودمم که نصب میکنم.توی منوی مدیریت میره.ولی توی ماژولها و ... وقتی میخوای بری اونجا بن میکنه.توی سیستم که فایلها کامل آپلود بشه و.. نداره.همونی هست که از زیپ در آورده بودم و نصب کرده بودم.
نیوک 7.8 مشهد تیم الان روی سیستم خوب کار میکنه.ولی آی ان پی کار نمیکنه.بن میکنه.:shock: واقعا دیگه دارم قاط میزنم.
شما یه راه پیشه پام بذارین :"> ممنونم

vatanmusic

Well-Known Member
دوست عزيز SQL IP2 را داخل Sql ديتا بيستون ايمپورت كنيد مشكل حل ميشه اگه نداريش بگو تا بزارمش واسه دانلود

siavash_ashkan1

New Member
vatanmusic دادا.
این SQL IP2 رو اگه بذاری و من بردرام خیلی خیلی ممنون میشم.چون که کارمون خیلی لنگه این شده.
ممنون میشم که اینو واسم بذاری.
بازم ممنونم

vatanmusic

Well-Known Member
برو تو phpmy admin اين SQL را داخل همون ديتا بيسي كه SQL خوده نيوك را ايمپورت كردي ايمپورت كن بازم اگه مشكلي داشتي خبرم كن
www.persian22.persiangig.com/ip.zip

در ضمن همين جوري كه هست ايمپورتش كن نميخواد اكسترچ كني

siavash_ashkan1

New Member
سلام بچه ها .
آقای vatanmusic .میشه بگی چطوری اینو ایمپورت کنم؟ یعنی به همون صورتی که کوری ها رو ایمپورت کردم؟
اون موقع با زیپ هم ایمپورت میکنه؟ یه چیز دیگه هم اینکه Utf8 بزنم یا latin1 ؟ کدوم رو بزنم
ممنون میشم که یه کم توضیح بدین.
نیست که یه کم خنگم :D
باز ممنونم
ببخشید هی زحمتتون میدم

J4vad

Member
آقای vatanmusic .میشه بگی چطوری اینو ایمپورت کنم؟ یعنی به همون صورتی که کوری ها رو ایمپورت کردم؟

دوست عزيز خيلي ساده از phpmyadmin ديتابيس مربوطه را انتخاب و از قسمت import آن را ايمپورت كنيد

اون موقع با زیپ هم ایمپورت میکنه؟ یه چیز دیگه هم اینکه Utf8 بزنم یا latin1 ؟ کدوم رو بزنم

Latin1 معقول تر مي باشد

يا حق .:wink:

VAHID216

مدیر بازنشسته
از توی خود پنل مدیریت نگهبان نیوک هم می تونید ایمپورت کنید و کلا قسمتی با همین نام ip to country داره که بهتره از اونجا انجام بدید.
موفق باشید

J4vad

Member
vahid216 جان اشون Ip شون Ban شده دسترسي به مديريت ندارند :D

يا حق .:wink:

vatanmusic

Well-Known Member
اقا شرمنده يكم دير اومدم

siavash_ashkan1 جان عزيز اقا شما همون طوري فايل زيپ را ايمپورت كن توي اون ديتا بيسي كه SQL نيوكت را امپورت كردي

زبانشم روي لاتين 1 بزار مشكلت حل ميشه

siavash_ashkan1

New Member
سلام vatanmusic جون .
ببین عزیز. من الان نیوک رو روی سایت گذاشتم.خب؟ توی خونمون که با خط تلفن کانکت میکنیم میاره.توی محل کار که باز با خط دایل آپ هستش و دو تا سیستم به هم وصله نمیاره .توی کافی نتی که با خط ای دی اس ال هستش رو میاره.
یعنی اینو میخوام بگم که کامپیوتری که تنها هستش و با دایل آپ وصل میشه .سایت رو نشون میده.توی شبکه که با خط دایل آپ کانکت میکنه نمیاره .

بعدش هم اینکه اون فایل رو که شما گفتین ایمپورت کردم.اونم با لاتین 1 .ولی خطا میده.

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'PK' at line 1

اینم سایته ما.یه نگاه کنید ممنون میشمhttp://parsiphoto.com

از جواد جان هم به خاطره کاری که واسم انجام دادن خیلی خیلی ممنونم.ولی این دوسته ما رفت پاکش کرد :D خیلی خیلی شرمنده

siavash_ashkan1

New Member
راستی یادم رفتش بگم که اگه با فیلتر شکن باز کنید میاره.ولی بدون فیلتر شکن فقط توی این محل کار اینجوری میکنه.مگه نه همه جا که باز کردم نشون میده.توی محل کار هم دو تا سیستم با هم شبکه شده.میشه مشکل از سیستم باشه؟ یعنی از شبکه بندی و...؟؟؟؟

vatanmusic

Well-Known Member
عزيز سايتت براي من هم باز نميشه اگه دوست داشتي يوزر و پس سايتت را از طريق پيغام خصوصي واسم بفرست تا يه نگاهي بهش بكنم و مشكلتو رفع كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا