[phpNuke] بسته شدن آی پی

vatanmusic

Well-Known Member
واسه ما كه اين ارور را ميده

You have attempted to access this site with an invalid IP.

If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at webmaster(at)Parsiphoto(dot)com.

Be SURE to include the following information in any email!
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

J4vad

Member
سايتشون فكر كنم فقط با فيلتر شكن باز ميشه !!!:eek:

چون براي من هم باز نشه و هم Invalid Ip داد اما با يك فيلتر شكن باز كردم درست شد !!:lol:

يا حق .

VAHID216

مدیر بازنشسته
مثل اینکه نگهبان سایت یه رنج زیادی از Ip های ایران رو ناشناس می گه ، از اونجایی که Inp هست تو خود انجمن های Inp مطرح کنید شاید سریع تر جواب گرفتید.
موفق باشید

J4vad

Member
وحيد جان انجمن هاي Inp در حال بازسازي است به همين دليل دوستمون اينجا مطرح كردن

دوست عزيز كمي صبر كنيد به زودي اين سايت مشكلش بر طرف ميشه البته مديران Inp اگر بيان اينجا جواب گو باشن خيلي بهتر چون فرهاد عزيز در اين فاروم هستن فقط خداكنه اين تاپيك شما رو ببينند :wink:

siavash_ashkan1

New Member
ببخشيد.بازم من اومدم.نميدونم.من هاستم که ويندوز رودش رو عوض کردم و به لينوکس تغيير دادم.ولي باز نميدونم چرا به آي پي گير ميده.
خب شايد فايلها بد آپلود شده باشه.ولي من از آپلود فايلها مطمئنم.شايد آي آن پي که من برداشتم بد دانلود شده و بعضي فايلهاش نيست.البته نميدونم.آخه بازم آيپي رو ميبنده.
بازم همون مشکل قبلي.ميشه کسي بياد فايله آي ان پي کاملشو يه جا آپلود کنه و لينکه دانلودش رو واسه ي من بفرسته.که من دانلود کنم و روي هاست آپ کنم؟
شايد اينجوري مشکل حل بشه .ممنون ميشم که کمک کنيد

siavash_ashkan1

New Member
اقا ممنون.درستش شد.اون اي پي رو ايمپورت کردم توي ديتا بيس.پس مشکل همون ويندوز بوده.آيپي رو بن کرد.ولي الان با ايمپورت کردنه اون فايل درست شدش.ممنون از همتون .يا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا