بستن چند قسمت از ويندوز XP

سلام
ببخشيد كسي ميتونه بگه چطوري ميشه قسمت هايي مثل Run,Control Panel را براي User
بست؟

Peyman-Pop

Active Member
بیشتر گزینه های ویندوز از طریق رجیستری کنترل میشند و میتونید از اونجا دسترسی‌ به اونها رو ببندید، که میتونید برای اینکار یا به صورت دستی‌ عمل کنید یا به وسیله برنامه های مختلف که برای اینکار هست مثلTweakNow Accelerator XP .

پیمان

milad_sm

Member
صبا جان من هم مشكل دارم با اين Local Security Policy...من ميخوام كاربر نتونه هيچي نصب كنه يا پاك كنه...يعني از برنامه ها...خود ويندوز بعضي برنامه ها رو نميزاره كاربر نصب كنه...اما نه همه چيز رو. لعنتي اين بچه ها همه چيز رو ميريزند به هم!!!‌

siavash-tanha

Well-Known Member
آقا ميلاد راه ساده اينه كه user limited برا كابر معرفي كني كه نتونه بدونه پسوورد مدير سيستم نرم افزار وصل كنه يا بگيره تازه ميتوني با يه نرم افزار مثلRemote Administrator صفحه مونيتور بقيه كامپيوتر هارو هم ببيني هم اينكه كاربر كار خلاف ميكنه شما از روي كامپيوتر خودتون جلوشو بگيرين بدون اينكه كاربر متوجه بشه اين برنامه تو كافي نت ما كه خيلي بدرد خورد اميدوارم برا شما هم بدرد بخوره

siavash-tanha

Well-Known Member
آقا ميلاد راه ساده اينه كه user limited برا كابر معرفي كني كه نتونه بدونه پسوورد مدير سيستم نرم افزار وصل كنه يا بگيره تازه ميتوني با يه نرم افزار مثلRemote Administrator صفحه مونيتور بقيه كامپيوتر هارو هم ببيني هم اينكه كاربر كار خلاف ميكنه شما از روي كامپيوتر خودتون جلوشو بگيرين بدون اينكه كاربر متوجه بشه اين برنامه تو كافي نت ما كه خيلي بدرد خورد اميدوارم برا شما هم بدرد بخوره

f_ab

New Member
راه ديگه اينه كه واسه يوزرهاpermission تعريف كني.اگه فرمت پارتيشنت NTFS باشه تو قسمت security مي توني اين كار را انجام بدي.واسه قسمت اول هم مي توني از Security policy استفاده كني .

alireza_a4

Member
navidal گفت:
لينك نرم افزار Remote Administrator رو گفتم.
نرم افزار Security Administrator كارتو راه مي ندازه . ( لينك اونلودشو ندارم از توي چن تا سي دي پيدا كردم )

اين نرم افزار مي تونه كاري كنه كه يه كاربر حتي راست كليك هم نتونه بكنه <‌شيوه نمايش دسكتاپش كلاسيك باشه يا XP بتونه به اينترنت وصل بشه يا نه و ....

خلاصه مي توني كاري كني كه اصلا طرف وقتي مي ره تو اكانت فقط دسكتاپ خالي نشونش داده بشه و هيچ كاري نتونه بكنه (‌بسته به سليقت ) يكم كه با هاش كار كني قلقش دستت مي ياد

جدیدترین ارسال ها

بالا