اول نقاط قوت رو بگم كه روحيت قوي شه:
1- اون سايه هاي پشت متن رو قشنگ كار كردي.
2- حالت قديمي و كهنه بودن متن رو هم همينطور.
3- بك گراند كارت هم قشنگ شده.
حالا يه سري جزئيات كه اگر رعايت كني كارت خيلي بهتر از اين ميشه:
1- چيدمان متنت طبق اصول خوشنويسي درست نيست. اگر دوران دبيرستان يادت باشه (شرمنده نميدونم چند سالتونه) تو درس زبان فارسي يه بخشي مربوط به خط بود و موضوعش هم فاصله و نيم فاصله بين حروف بود. يعني شما بايد بين حروف يه كلمه اون نيم فاصله رو رعايت كني و بين خود كلمات مختلف فاصله اصلي رو رعايت كني كه خيلي خيلي مهمه. تو كار شما الان فاصله و نيم فاصله ها همگي يه اندازه شدن كه بايد رعايت بشه.
2- رنگ بك گراند رو فكر كنم اگر تو مايه هاي كرم يا سبز روشن ميزدي بهتر بود. خود بك گراند قشنگ شده ولي رنگش يكمي زيادي تو چشم ميزنه.
3- طرز چيدمان بيت ها رو هم درست كن. الان مصراعهاي بيت بالايي يجوري چيده شدن مصراعهاي بيت پاييني يجور ديگه. اگر يه شكل چيده بشن فكر كنم بهتر ميشه.
موفق باشي.
اونقدری که بنده خطاطی کار کردم... تو این سبک غیر از اون قطعه ی سیامشق وسط بقیه مشکلی نداره.
البته ایگ "ایم" و "م" های آخر جمله در نقطه اتصال روی کرسی قرار بگیره صحیح تره.
اون قطعه ی وسط هم خیلی میشه رو چینشش بهتر کار کرد.
برای این کار یا باید از یکی کمک بگیرید یا اگر اصرار دارید کار خودتون باشه نمونه زیاد ببینید...
در مورد کلک هم الان رو دستگاهم نصب نیست که دقیق بگم.
ولی اگر درست یاد باشه اول با کلیک راست یه خط اضافه میکنی.
بعد با کلیک راست روی خط متن خط رو توی کادری که باز میشه تنظیم میکنی.
فكر كنم منم همين حرف شما رو زدم. منم نگفتم كلا از نظر خوشنويسي رد ميشه گفتم چيدمان كلمات از نظر فاصله درست نيستن. الان مصراع (ز يار شكوه كنم يا ز روزگار بگريم) رو شما ببين. اون حرف ز قبل از كلمات يار و روزگار بايد يه فاصله كامل داشته باشه تا بيننده گيج نشه كه دقيقا چي نوشته شده.چيدمان متنت طبق اصول خوشنويسي درست نيست. اگر دوران دبيرستان يادت باشه (شرمنده نميدونم چند سالتونه) تو درس زبان فارسي يه بخشي مربوط به خط بود و موضوعش هم فاصله و نيم فاصله بين حروف بود. يعني شما بايد بين حروف يه كلمه اون نيم فاصله رو رعايت كني و بين خود كلمات مختلف فاصله اصلي رو رعايت كني كه خيلي خيلي مهمه. تو كار شما الان فاصله و نيم فاصله ها همگي يه اندازه شدن كه بايد رعايت بشه.
safir187 گفت:اونقدری که بنده خطاطی کار کردم... تو این سبک غیر از اون قطعه ی سیامشق وسط بقیه مشکلی نداره.
البته ایگ "ایم" و "م" های آخر جمله در نقطه اتصال روی کرسی قرار بگیره صحیح تره.
اون قطعه ی وسط هم خیلی میشه رو چینشش بهتر کار کرد.
برای این کار یا باید از یکی کمک بگیرید یا اگر اصرار دارید کار خودتون باشه نمونه زیاد ببینید...
در مورد کلک هم الان رو دستگاهم نصب نیست که دقیق بگم.
ولی اگر درست یاد باشه اول با کلیک راست یه خط اضافه میکنی.
بعد با کلیک راست روی خط متن خط رو توی کادری که باز میشه تنظیم میکنی.
چيدمان متنت طبق اصول خوشنويسي درست نيست. اگر دوران دبيرستان يادت باشه (شرمنده نميدونم چند سالتونه) تو درس زبان فارسي يه بخشي مربوط به خط بود و موضوعش هم فاصله و نيم فاصله بين حروف بود. يعني شما بايد بين حروف يه كلمه اون نيم فاصله رو رعايت كني و بين خود كلمات مختلف فاصله اصلي رو رعايت كني كه خيلي خيلي مهمه. تو كار شما الان فاصله و نيم فاصله ها همگي يه اندازه شدن كه بايد رعايت بشه.
فكر كنم منم همين حرف شما رو زدم. منم نگفتم كلا از نظر خوشنويسي رد ميشه گفتم چيدمان كلمات از نظر فاصله درست نيستن. الان مصراع (ز يار شكوه كنم يا ز روزگار بگريم) رو شما ببين. اون حرف ز قبل از كلمات يار و روزگار بايد يه فاصله كامل داشته باشه تا بيننده گيج نشه كه دقيقا چي نوشته شده.
البته اينم بگم كه تو نرم افزارهاي خوشنويس وظيفه من و شما فقط همين چينش و ايجاد فاصله هاست وگرنه بقيه كار رو كه نرم افزار انجام ميده و نبايدم مشكلي داشته باشه.
اومممم
خوشمل ئه
بجز فاصله ی زیاد بین حروف اصلی، خیلی خیلی ناز ئه
تبریک شدیدانه پرتاب میشه![]()
موفق باشی![]()
فقط تو رو خدا یکی راجع به کلک به من کمک کنه دیگه...
مرسی حامد جان
شاید ورژن کلک من آشغاله بازم سعی می کنم راستی کسی license کلک رو نداره؟
بابا تو رو خدا اينقدر احت اين كلمه منحوس ك رك رو داخل فروم تايپ نكنيد!!من آلرژي دارم!![]()
![]()
يه فاصله اي چيزي بينش بندازيد كه به مشكل نخوريم.![]()