برگشت یک جسم توربو اسموت شده به حالت اول

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام دوستان. دارم یک کاره های پلی خفن انجام میدم که نمی دونم چه جوری شده که یکی از اجسام که توربو اسموت 2 داشته خود به خود collapse شده منظورم این هستش که الان دیگه نمی تونم توربو اسموت رو خاموش کنم و چون این جسم من پر از جزئیات هستش ( قضیه لایه و باکس این ها رو می دونم و پروکسی ) تکون خوردن تو محیط سنگین شده عجیب. البته من هایدش کردم فعلا با ترفند لایه ها این حرفا

حالا سوال من این هستش که غیر از روش smoth group چه جوری می تونم این جسم رو به حالت اولش برگردونم. چون اسموت گروپ فقط بعضی جاها رو از حالت اسموت در میاره و بعضی جاها هنوز اسموته. چون hold و save هم کردم امکان ctrl + z یعنی undo هم نیست. حالا کسی راهی چیزی بلده؟!

یک مثال هم میزنم منظورم رو بهتر بفهمید. یک باکس میسازی بعد تبدیلش می کنی به editable poly بعد یک توربو اسموت 2 بهش میدی بعد حالا دوباره کلش رو به editable poly تبدیل می کنی. دیگه نمی تونی اسموت رو خاموش کنی چون نیستش. گرفتید؟!

Gryphon

Member
قبلا یه script تو سایت http://www.scriptspot.com/دیده بودم که جسم smooth شده رو برمیگردوند به حالت اولیه متاسفانه الان اسمش یادم رفته اگه بگردی ممکنه پیداش کنی.
با mudbox هم فکر کنم میشه جسم رو به حالت اولیه برگردونی.:rose::rose:

nc_hamid

Member
سلام
(تا اونجایی که من می دونم زیادم دنبالش نبودم )یه سری پلاگین و Script بگردی هست برای این کار. ولی همشون توپولوژی رو به هم می ریزن
من خودم با DotLoop و DotRing ـ(Graphite ModelingTools)شکل رو ساده می کنم .

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی. با همون اسموت گروپ بهش ور رفتم همه شماره ها رو کلر کردم یکمی بهتر شد ولی اولیه نشد. به هر حال مرسی وقت گزاشتید و کمک کردید. موفق باشید

madmaster_3d

Well-Known Member
نه حمید جون این کار رو کردم از حالت اسموت در اومد یکمی. یک امتحان بکن.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
میتونی به صورت دستی Edge هارو loop کنی و حذفشون کنی. یکم وقت گیره ولی.
راستی یه بار تو ZBrush لودش بکن و دوباره ذخیره ش کن، آخه دیدم وقتی یه مدل smooth شده رو واردش میکنی به صورت اولیه نشونش میده.

madmaster_3d

Well-Known Member
eeee اون وقت گیره رو می دونم . ولی این زبراش رو که گفتی جالبه. اگر قاطی پاتی نکنه وقتی دوباره میاد مکس عالی میشه. مرسی بچه ها

Saeed2vfx

Member
از مدیفایر Optimize هم میتونی استفاده بکنی.
البته همه Quad poly هاتو به Triangle تبدیل میکنه. اما برای سبک کردن صحنه مناسبه.

madmaster_3d

Well-Known Member
این که میزنه داغون میکنه :lol:ولی مرسی از کمکت روش اسموت گروپ خودم به قول حمید جون فیس کم نمی کنه ولی یکمی سبک تر میشه . نسبتا. باید دنبال اون اسکریپ بگردم

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا من تو اون سایت که گفتی همه اسکریپ ها رو خوندم ولی هیچ کدوم نبود

madmaster_3d

Well-Known Member
گریفون جون دمت گرم پیداش کردم ولی این یک پلاکین هستش به اسم turbo reverse به معنی برگشت از توربو ولی متسفانه پولیه. :((

Saeed2vfx

Member
این که میزنه داغون میکنه :lol:ولی مرسی از کمکت روش اسموت گروپ خودم به قول حمید جون فیس کم نمی کنه ولی یکمی سبک تر میشه . نسبتا. باید دنبال اون اسکریپ بگردم

اگر فقط هدفتون سبک کردن صحنه برای راحت چرخیدن توی محیط باشه ، روش مناسبی هست که از این مدیفایر استفاده کنید و موقع رندر غیره فعالش کنید.

Gryphon

Member
پس فقط میمونه mudbox
ببین وقتی من یه آبجکت رو تو زیبراش دیواید میکنم تو mudbox میتونم برگردونم به حالت قبل از دیواید اگه mudbox رو نداری میخوای آپ کن تا خودم برات انجام بدم.

madmaster_3d

Well-Known Member
اگر فقط هدفتون سبک کردن صحنه برای راحت چرخیدن توی محیط باشه ، روش مناسبی هست که از این مدیفایر استفاده کنید و موقع رندر غیره فعالش کنید.
مرسی. راست میگیا. اصلا حواسم نبود. دمت گرم

پس فقط میمونه mudbox
ببین وقتی من یه آبجکت رو تو زیبراش دیواید میکنم تو mudbox میتونم برگردونم به حالت قبل از دیواید اگه mudbox رو نداری میخوای آپ کن تا خودم برات انجام بدم.
مرسی گریفون جون. همین که لطف داری شما برای من خیلی ارزش داره. حجمش بالاه از روش همین دوستمون استفاده می کنم.

میشه لینک ش رو بزارین ؟
این هم سایتش که میگه اول پول بده تا بزارم دانلود کنی :lol:
http://www.mariussilaghi.com/turboreverse.htm

من تعجبم بوبو 3 دی نظری نداده چون اون باید یک راهی می دونست

از تمام بچه ها مچکرم که کمک کردید

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب الان یک امتحان کردم ولی تاثیرش خیلی خیلی خلی کم بود. ولی از شما و بقیه دوستان که وقت گزاشتن و کمک کردن باز هم مچکرم

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی مسیبا ولی من 100تا سیو کردم و زمان طولانی داشتم روش کار می کردم. بک اپ من 3تا هستش هر 5 دقیقه. به هر حال مرسی. خودم یک سوتی دادم هر بخش از کارم رو جدا سیو می کردم. حواسم اصلا نبود لود کنم. ویندوز هم عوض کردم. :((

جدیدترین ارسال ها

بالا