آقا سیاوش CMAX
همه اعضای تیم id شیراز هستند !؟!؟ یا فقط شما؟!
و آقای amird اگه توی محلی مثل سمینار باشه خوبه ، اصولا سمینار خیلی بار علمیش بیشتر از میتینگه ، هر چند انقدر هم تعداد زیاد نباشه
و دوستانی که مایل باشن میتونن یه پروژه فلش هم بیارن و اونجا درباره اش توضیح بدن ، حتما هم لازم نیست موضوع خاصی باشه میتونه در باره همه مسائل فلش باشه ، از مرحله گرافیکی تا مرحله برنامه نویسی شی گرا و ...
امکانات پروژکت هم داره؟؟
موفق و پیروز باشید
ممنون Avang2005 عزیز ، نه همه کار ، فقط کارهای خوب خوبسلام دوست من
خوشم میاد از بهروز که پایه همه کاریه :d
موفق باشید
سمینار اختصاصی (ویا تخصصی) فلش (رایگان) ، خوبه!؟!
حتما هم نباید یک موضوع خاص داشته باشه (لا اقل برای اولیل سمینار) می تونه به چند مبحث بپردازه ، مثل گرافیک در فلش (طراحی در فلش)
اکشن اسکریپت 2 و3 ، امکانات جدید cs4 ، استفاده از کلاس های کاربردی، سه بعدی سازی ، مشکلات فارسی و رفع آنها ، ارتباط با سمت سرور و .....
البته می تونیم فقط چند گزینه رو انتخاب کنیم
در ضمن هماهنگی محل سمینار توسط کی انجام می شه؟؟؟
پشتیبانی امکانات مورد نیاز ؟؟
بعد از تکمیل مراحل اصلی و معلوم شدن برنامه ها ، بنر مربوط به تبلیغ اینترنتی ایجاد میشه و در وب قرار داده میشه ،
نظرتون در مورد فرم ثبت نام در سمینار رایگان چی می باشد
می تونیم صفحه ای رو ایجاد کنیم که با پرکردن فرم ساده ای در سمینار ثبت نام انجام بشه ، اینجور آمار دقیق تر از افراد شرکت کننده داریم ...
اگه خوب باشه من میتونم توی 3-4 دقیقه درست کنم ، البته به نظرم لازمه....
موضوع بعدی مریوط به پشتیبانی می باشد ، به افراد شرکت کننده بلاخره می بایست خدماتی داده بشه هر چند کم (آب معدنی _قضیه ای داره برای خودش))
اسپانسر که نداریم 99.9% ، داریم؟؟؟
حالا نمی دونم این محل سمینار هم هزینه ای برای دوستمون داره یا نه ؟
می بایست یه سری شرایط معلوم باشه و براشون برنامه ریزی بشه؟
نکته آخر باید حدود سمینار همین طور که در وال ذکر شد معلوم بشه تا هم در تبلیغ و هم در فرم ثبت نام در مورد محتوای سمینار توضیح داده بشه
لطفا دوستانی فلش کاری رو که میشناسید رو هم به این تاپیک راهنمایی کنید و اگه لازم باشه یک تاپیک با عنوان نظر سنجی سمینار تخصصی فلش
را باز کنیم
موفق و پیروز باشید
درود
میگم آقا بهروز من نظرم درمورد ساخت فرم ثبت نام مثبت هست. اما کجا می خواین فرم رو بگذارید؟؟؟؟
راستی اگر شد،سورس فرم هم بزارید
خوب همون استادی که فلش رو تو دانشگاه عشقی درس میدن رو بهش بگین اگر میشه بگین تو میتینگ شرکت کنند. البته اگر می شناسید
بعد در مورد زمان،هر وقت که گفتین دیگه... من خیلی حرفی ندارم. اما میشه به جای آب معدنی از دلستر هم ....
سپاس