بروشور 4 لت

L-B

Well-Known Member
خیلی عالی شده همونطور که گفتم تو کارات از عناصر خوبی استفاده میکنی
..
.
این کارا رو باید تو چاپ ارزششو ببینیم...
راستی با فرمت پاپ زدی و رزلوشون رو چند میزنی واسه این کارا؟!!

mehdinasiri

پارس لند گروپ
خیلی عالی شده همونطور که گفتم تو کارات از عناصر خوبی استفاده میکنی
..
.
این کارا رو باید تو چاپ ارزششو ببینیم...
راستی با فرمت پاپ زدی و رزلوشون رو چند میزنی واسه این کارا؟!!

سلام.مرسي از محبتي كه داري. كاراي آبي اصولا خوش چاپ هستن.انشا ا.. كار چاپ شده رو هم Add مي كنم بزودي
رزولوشن كار هم مثل هميشه 300 DPI بوده.
فرمت پاپ منظورت رو متوجه نشدم؟!

alionline1366

Active Member
مهدی جان بر خلاف کارهای دیگرت با این یکی زیاد ارتباط برقرار نکردم ایرادی نمیبینم ها نمیدونم چرا به دلم نشست

mehdinasiri

پارس لند گروپ
مهدی جان بر خلاف کارهای دیگرت با این یکی زیاد ارتباط برقرار نکردم ایرادی نمیبینم ها نمیدونم چرا به دلم نشست

دقیقا احساست رو درک می کنم . راستش رو بخوای این کار قدیمی هست و تجربه کاری من کمتر. شما احساس قوی ای دارید.

mojifree

New Member
سلام، کار ساده و قشنگیه، با اجازتون من 2 نظر دارم و اون اینکه در بک کار اون زمینه مانندی که به صورت مشبک کار شده رو به صورت یک دست با مشبک های کوچک تر در کل زمینه کار کن البته نه به صورت پرس پکتیو بلکه از ابزار ورپ در پایین این گزینه استفاده کن تا حالت موج داشته باشه ، شما میتونی لوگوی اصلی رو در وسط اون به صورت نیمه هاله در بیارید، اینرو به این خاطر گفتم که این کار در سنتر فضای خالی داره و دیگر اینکه توی لت دوم به اون کارت ویزا بهای بیشتری بده تاوظیفه پر کردن فضای خالی اون پائین رو به عهده بگیره(منو ببخش شاید این کارا زمانی رو ازتون بگیره ولی تو دلم می موند باید می گفتم)همیشه در کارتون موفق باشید

mehdinasiri

پارس لند گروپ
کارت مثل همیشه همیشه همیشه عالی و ماندگار بود

سپاس بخاطر عنایت بی دریغ شما

سلام، کار ساده و قشنگیه، با اجازتون من 2 نظر دارم و اون اینکه در بک کار اون زمینه مانندی که به صورت مشبک کار شده رو به صورت یک دست با مشبک های کوچک تر در کل زمینه کار کن البته نه به صورت پرس پکتیو بلکه از ابزار ورپ در پایین این گزینه استفاده کن تا حالت موج داشته باشه ، شما میتونی لوگوی اصلی رو در وسط اون به صورت نیمه هاله در بیارید، اینرو به این خاطر گفتم که این کار در سنتر فضای خالی داره و دیگر اینکه توی لت دوم به اون کارت ویزا بهای بیشتری بده تاوظیفه پر کردن فضای خالی اون پائین رو به عهده بگیره(منو ببخش شاید این کارا زمانی رو ازتون بگیره ولی تو دلم می موند باید می گفتم)همیشه در کارتون موفق باشید

خیلی استفاده کردم حتما در کارهای بعدی لحاظ می کنم.همین مه وقت گذاشتید و کار رو بررسی کردید یک دنیا ارزشمند هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا