سلام سارا خانم
نمیدونم چرا شما تا حالا توی هیچ کدوم از کارایی که انجام دادم و گزاشتم توی نظرخواهی هیچ وقت نظر ندادید

اما من نظرمو میدم
از اون کار اولیه واقعا خوشم اومد هم ترکیب رنگش هم خود طرح
دومیه هم بک گراندش عالیه فقط به نظر من کلمه ABIN حرفهاشو زیاد پهن کردی
موفق باشی
100% از کم سعادتی من بوده.
ولی خوب باور کن وقتی میام توی انجمن اونقدر کار میریزه سرم و اونقدر پیغام خصوصی و پیغامهای پروفایل و ...
دارم که واقعا وقت نمیکنم به تمام تاپیکها جواب بدم یا نظر بدم.
ولی بازم میگم بیشتر از هر چیزی کم سعادتی من بوده.
ایشالا در آینده جبران میکنم.
سلام سارا خانم
واقعا عاليه
يه سوال اون usb كه انگار با مداد كشيدن چطوري ايجاد شده؟(طرح روی بروشور)
وكتوره؟
کار خاصی نداره. کافیه دور تا دور آبجکتت رو Stroke بدی و بعد مقدار Fill رو صفر کنی.
دقت کن که Fill رو باید صفر کنی نه Opacity رو.
سلام سارا. كارها رو به دقت بررسي كردم. انتخاب رنگ و متفاوت بودن كارها نكته مهمي است كه بخوبي رعايت شده. كمي در مورد نحوه استفاده از آبجكتهاي فلورال باهات موافق نيستم. بر اثر سايه اي كه به نوشته ها دادي يه حالت جداشدگي بيش از حدي به نوشته و آبجكت ها دادي.
عناوين رو شيك كار كردي اما متن هاي زير اون ها رو خيلي ساده و تيره بكار بردي و استفاده زياد از آبجكت هاي وكتور از قبيل همون پورت هاي usb احساس ميكنم كار رو از خلاقيت دور كرده و يه كار تجاري خيلي خوب رو عرضه كرده.
به هر صورت با ديدن اين بروشور متوجه شدم كه آرشيو شما هم مثل من قوي هست :دي
در كل من نمره 8 از 10 رو به اين كار مي دم.
مرسی از وقتی که گذاشتی و کارها رو بررسی کردی.
البته اجازه بده که باهات موافق نباشم که کار شبیه کارهای تجاری که توی همین انجمن هم نمونه هاش رو زیاد میبینیم
شده باشه. صحبتم قدرت یا ضعف این کار من یا قدرت و ضعف کارای تجاری دیگه نیست.
منظورم اینه که تا حالا من کمتر دیدم که کسی برای کارای تجاری از این روش استفاده کرده باشه.
یعنی ایجاد طرحهای شلوغ و اکثرا جوون پسند! اکثر کارایی که میبینیم یا از عکس مثلا چند تا مهندس که دارن باهم
صحبت میکنن استفاده شده یا از عکسهایی که واقعا دیگه روتین و تکراری هستن.
ولی خوب من سعی کردم کار رو با اون چیزی که الان واقعا دیگه قدیمی شده متفاوت کار کنم.
100% کارم ضعف و ایراد هم داره و نمیشه گفت بدون هیچ ایرادی هست.
در مورد متنها هم که گفته بودی ساده و تیره هستن. تیره بودنشون که خوب مربوط به رنگ زمینه میشه چون زمینه اش روشن بوده
باید قاعدتا تیره باشن تا خونده بشن! ولی در مورد سادگیش باید بگم که 2 تا دلیل بوده:
1- متنها فوق العاده زیاد بودن و باید همه شون کار میشدن. این در حالی بود که سایز مثلا تراکت A5 بود و اگر میخواستم
افکت خاصی یا چینش خاصی بهشون بدم مجبور بودم سایز متنها رو خیلی کوچیک کنم و خودت میدونی دیگه چی میشد!
2- متنهای رسمی و توضیحی توی هر کار گرافیکی باید تا حدی که میشه ساده باشن.
چون بیننده جدای از این موضوع که باید جذب بشه ، باید بتونه راحت متن رو بخونه.
چون هدف از طراحی تراکت بجز جذب کردن مخاطب ، اطلاع رسانی دقیق هم هست.
یعنی اگر بخوایم اطلاع رسانی رو فدای جذب شدن مخاطب کنیم واقعا اشتباهه.
در مورد آرشیو و این حرفا هم بنظرم توی دنیای فعلی جدای از خلاقیت که طراح باید داشته باشه، آرشیو نقش خیلی مهمی داره.
اینکه بگیم کسی که آرشیو خوبی داره پس انسان خلاقی نیست اصلا درست نیست.
بنظرم داشتن یه آرشیو خوب و کامل زمانی به درد بخور هست که طراح بدونه چطوری ازش استفاده کنه.
وگرنه طراحی که ندونه چطوری از ابزارهاش خوب استفاده کنه اصلا کل آرشیوهای دنیا رو هم در اختیارش بذاری فرقی نخواهد کرد!
مرسی از همگی.