بروبکس ، 12 تا کلیپ طنز و خنده دار برای دانلود ، بدو که تموم شد

adame_haji

Member
oxygenws گفت:
امیدارم از انتقاد های من ناراحت نشی، دوست ندارم انتقادام مخرب باشه، ترجیح می دم سازنده باشه، به هر حال اگه همه بپسندند، شما زیاد نمی تونی کارهات رو *بهتر* کنی.

مشکلی که توی تقریبا تمام کارای شما بود و توی کارهای این گروه نبود، در نگاه اول من، ایناست. (من، فعلا، 2-3 تا از کلیپ هات رو بیشتر ندیدم)
1- توی کار های شما تقریبا هیچ دکوری وجود نداره، به جز برخی کارا که دکورشون ذاتی بود (مثل همونایی که در مورد خانواده و ایناست!)
2- توی اکثر فیلم های شما (فیلم هایی که دیدم و تصاویر اونایی که ندیدم!) شات دوربین خیلی محدود بود، شاید به خاطر محدودیت فضا چنین کاری کردید!) اما تا یک نفر میومد تو تصویر، از اونور میافتاد بیرون! (تو این یکی خیلی اغراق کردم!!)
3- نور پردازی در گاهی اوقات مشکل داشت. فیلم ها کلا تیره بود. (البته بعضی هاش)
4- لباس های بچه ها (حدقل تو اون کلیپ هایی که من دیدم، مثل Jfs) اصلا درست انتخاب نشده بود (البته این هم می تونه محدودیت امکانات شما باشه)
5- بعضی از بازیگرا یکسره می خندیدند و خوب، این ارزش کار رو خیلی پایین آورده بود. (فیلم رو از حالت رسمی، به یک فیلم خونوادگی تبدیل کرده بود!!)

به هر حال امیدوارم موفق تر و مینیمال تر باشید :)
چاکریم.

ممننونم از انتقاد هات .
لطف کردی که بیات کردی . بازم شما این همه ملت دانلود کردن هیچکی تا الان نظر نداده
راجع به دکور که شما فرمودی ضعیف بوده . دکور ضعیف نبوده بلکه صفر بوده :D
راجع به شات ها فرموده شما صیحیه ولی این فقط توی همون جوات فول سیستم به اون صورته که چون فیلمبردار من بودم و داشتم توی همون کلیپ هم بازی میکردم کفتم هم یه شات باشه هم یه Take بخاطر جوات بازیش وگرنه کیلپای دیگمون دو دوربینه هم داره با شاتهای بهتر
نور پردازی هم فکر کنم شما منظور همون سیستم پست (System Of a Down ) باشه . که صحیح میفرمایید فقط اون کلیپ نور پردازی نداره بخاطر اینکه کلیپ بقول خودم خفن هست و میخواد خشن بودن اونا رو نشون بده به همین دلیل میبینی که نصف صورته اونا تیره هست . چون ما اومدیم برای این کلیپ یه مهتابی دقیقا سمت چپ صحنه آویزون کردیم تا به این صورت در بیاد . این بگم که من خودم زیاد تجهیزات خاصی برای ساختن این مجموعه نداشتم . نور من فقط یه فلت 1000 وات بود همینو بس .
آی تم 4 رو هم خودت گفتی دیگه . اینو بگم که اون کت لی که تن اون پسره لاقره هست مال جوونیای بابامه :D
آقا خیلی ممنونم از انتقاداتت سازندت . اینایی که گفتی رو اگه خدا عمری بده و بروبکس 2 رو خواستم بسازم حتما لحاظ میکنم .چون خیلی مهم بنظر میرسه مخصوصا اون دکوراسیونش .

adame_haji

Member
ToFaN گفت:
حاجي دمت كرم
فايل ها نميشه دانلود كرد؟
why???

یوسف جان دلیلش اینه که بعلت دانلود های مکرر بچه ها از سایت که روی سرور پرشین گیگ بوده تموم 8 تا اکانتم باهم مشکل دیتا ترنسفر پیدا کرده البته فقط برای 24 ساعت که بعدا اگه تلاش کنی درست میشه
این 15 تا کلیپ رو پخش کردم روی این 8 تا اکانت . پس اگه کلیپی دانل.ود نشد بعدی رو امتحان کنید

--------
اما راجع به پست کردن اون از طریق اداره پست
باشه هیچ مشکلی نیست امشب میام توضیح میدم
الان دارم میروم مهمونی
فعلا

f_mostafa_f

Active Member
آقا داری از پست کردن طفره میریا...
بگو ببینیم پست میکنی یا نه بالاخره ...

بابا ما هم آخه میخوایم ببینیم...
یه فکری هم برای ما بکن...

خواهشا جواب...

adame_haji

Member
f_mostafa_f گفت:
آقا داری از پست کردن طفره میریا...
بگو ببینیم پست میکنی یا نه بالاخره ...

بابا ما هم آخه میخوایم ببینیم...
یه فکری هم برای ما بکن...

خواهشا جواب...
:D :D

بابا دیشب رفتیم خونه این خالمون کلی اتفاق برام افتاد

ببین عزیز برای فرستادنش . اگه بچه محل ما بودی یه همین نزدی کی ها بودی رایگان میشد براتون ولی الان باید هزینه پست پیشتاز + هزینه سی دی + هزینه لیبل سی دی + قاب سی دی + پاکت حباب دار جهت ارسال محموله رو خودتون متقبل بشی که میکنه سر جمع 1600 تومن البته در نظر داشته باشید این مجموعه رایگان هست و این 1600 تومن هزینه هایی هست که بالا بهتون گفتم. صد البته سیدیش رو گرفتن خیلی بهترو بصرفه تر از دانلود اونه و کیفیتش هم خیلی بهتره . و اما 1600 تومنه رو باید بریزید به حساب من و فیششو برام ارسال کنید یعنی اسکن و ایمیل
شماره حساب
hesab.JPG
بانک سپه ( عابر بانک ) نام دارنده حساب محمد همایونی .
راستی یادتون نره بعد از واریز پول فیش اونو از طریق ایمیل برام ارسال کنین به همراه آدرس پستی کامل منزل یا محل کار یا هرجایی که میخواهید بربکس اونجا ارسال بشه به همراه کد پستی اونجا . کد پستی منزل خودتونو میتونید از پشت کارت ملیتون بخونید . راستی برای اشتباه نشدن کد پستی رو بصورت حروف هم بنویسید تا یه موقع اشتباهی رخ نده
اینم ایمیل من
[email protected]
[email protected]
هر کدومو که خواستید بفرستید ولی اولی بیتره
راستی بچه های خارج از ایران هم میتونن این سی دی رو از طریق پست دریافت کنن فقط هزینه پست اون کمی گرون تر میشه . اگه خواستید با من تماس بگیرید .
فکر کنم دیگه همه چیزو گفتم
یا علی

adame_haji

Member
بچه ها الان تموم لینکا کار میکنن و مشکل دیتا ترنسفر نداره میتونید همشو دانلود کنین
راستی نظر یادتون نره تا الان چند صد نفر دانلود کردن ولی فقط یه بامرام نظر گذاشته
یا علی

bache +

Well-Known Member
بچه هاي خارج همه اونا رو ميتونن تو 10 دقيقه با اي دي اس ال دانلود كنن

adame_haji

Member
خب آقا
همینی که فکرشو میکردم شد
بالاخره الان هرکی بخواد ویدیو ها رو دانلود کنه با همچین پیغامی مواجه میشه
This Account Has Been Suspended
یعنی اینکه تموم اکانت های من بعلت حجوم زیاد خواهان Suspended شده و ...
خب فعلا کسی نمیتونه از این کلیپ ها دانلود کنه تا ببینیم بعدا چه خاکی میشه تو سرمون بریزیم
راستی هر کی سیدی بروبکس و خواست یه پخ بهم بزنه
فعلا
یا علی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا