افزونه برنامه USB Lock نسخه 3

booyebaran

Well-Known Member
رفع اشکال و ویروس زدایی شدن برنامه USB Lock نسخه 3

برنامه USB Lock
ويروسي شدن سيستم و سرقت اطلاعات از سيستم دغدغه ي بسياري از کاربران کامپيوتر است و نرم
افزارهايي که براي جلوگيري از آن ساخته شده است تا حدي نا آشنا و نامفهوم براي کاربران است
ما سعي کرده ايم تا در برنامه يو اس بي لوك اين مشکل را براي کاربران عزيز برطرف نماييم

مزایای برنامه :

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
قفل کامل سيستم با ورود يو اس بي غير مجاز
قفل کامل سيستم به صورت انتخابي
قفل کامل سيستم با قابليت تشخيص يو اس بي يا سي دي يا دي وي دي مجاز براي باز کردن قفل سيستم
قفل کامل سيستم با قابليت تشخيص اضافه شدن يک درايور جديد غير مجاز به سيستم
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

با استفاده از اين نرم افزار مي توانيد پورتهاي Floppy و CD و DVD و USB درايو خود
را قفل کنيد. در ضمن مي توانيد صفحه دسکتاپ ويندوز خود را هم قفل کنيد تا فقط بتوان با
وارد کردن رمز عبور از آن استفاده کرد. حتي مي توانيد سيستم را با شروع ويندوز قفل
نمائيد و مجوز ورود به سيستم را يک فلش مموري يا سي دي يا دي وي دي خاص توسط
خودتان قرار دهيد. قفل کردن پورتهاي USB به اين صورت است که اگر يک وسيله USB
داخل يکي از پورتها قرار گيرد و بعد از 15 ( پانزده) ثانيه بيرون کشيده نشود سيستم خامو
ش مي شود. درايو هاي CD و DVD در حالت قفل در دسترس نیستند
حتي مي توانيد با قفل کردن درايورهايي که به سيستمتان متصل نيستند و احتمال مي دهيد در
آينده درايوري جهت سرقت اطلاعات به سيستمتان وصل شود را قفل گذاري کرد تا اطلاعاتتان
از هر گونه سوء استفاده در امان باشد

نسخه ( 3 سه ) نسبت به نسخه هاي قبلي کامل تر و مزيت هايي همچون

-قابليت تشخيص محل فايل راهنما براي دسترسي هر چه سريعتر به فايل راهنما (تشکر مخصوص از MahmoodM30 )​
-شفافيت و محيط گرافيکي بهتر نسبت به نسخه هاي قبلي
-قرار گرفتن برنامه در مرکز مانيتور بعد از ورود به هر کدام از فرم ها
-اضافه شدن يک تب جديد در بخش تنظيمات
-اشکال زدايي بسيار قوي و به حداقل رسيدن پيغام خطاي برنامه
-بيشتر شدن سرعت برنامه و قدرت مانور بالاتر برنامه
-کمتر شدن حجم و کمتر شدن فايل هاي اضافي نسبت به نسخه هاي قبلي
-امکان قرار دادن رمز عبور با واژه هاي فارسي و تغيير زبان برنامه در فرم محافظت
-قابل روئيت ساعت در فرم محافظت
-امکان نمايش رمز عبور در موقع تغيير رمز عبور
-سازگاري کامل با تمام دستگاه ها و نصب بسيار روان و ساده نسبت به نسخه هاي قبلي
-امکان بروز کردن برنامه و ارتقاي برنامه
-امنيت بيشتر برنامه نسبت به نسخه هاي قبلي
فایل راهنما را حتمابه دقت بخوانید و به توصیه ها توجه کنید.

دوستان شرمنده و سرمشارم از آپلود قبلی برنامه و هم اکنون نسخه ی جدید برنامه که هم ویروس زدایی شده و هم اشکالاتش رفع شده رو میتونین دانلود کنین و خودم با ۴ مدل آنتی ویروس تستش کردم.
چند تا آپشن جدید به برنامه اضاف شده و توی مراحل نصب هم گزینه ای اضافه کردم که برای بهبود اجرا و امنیت بیشتر برنامه تلاش بیشتری شده . پس استفاده کنید و لذت ببرید

پیوست ها

• Setup.part1.rar
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 46
  • Setup.part2.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 37
آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
لطفا لیست پلاگین هایی رو که تو این برنامه استفاده کردی رو بگید

و همچنین رو ویندوز های 64 بیت اجرا نمیشه بنطرم از پلاگین MiscY استفاده کردید

راستی برای شناسای فلش مموری از چه پلاگینی و روشی استفاده کردید ممنون میشم بگید برای اینکار پلاگینی دارم میخوام ببینم شما از چی استفاده کردید

Singular

Active Member
با سلام خسته نباشید از زحمت بر روی نرم افزار

نرم افزار .....
همش ارور میده....
آنتی ویروس بعضی فایل ها رو به عنوان ویروس میشناسه....
و در نهایت با غیر فعال کردن آنتی ویروسم نتوانستم از نرم افزار شما استفاده ای کنم..
و از قابلیت هایی که ذکر کردید بهره مند بشم....
سیستم حذف نرم افزار نداره...
روی سیستم نشست و هر کاری کردم بعضی فایل های dll پاک نشد و همش ایجاد اختلال در سیستم شد... و در نهایت مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم...

به نظر من نرم افزار باید طوری باشد..
کاربر به سادگی نصب و به سادگی به محیط برنامه ورود کنه ( گم نشه تو محیط برنامه)
ویروسی نباشه ..با انتی ویروسای مختلف بررسی بشه که مشکل اخطار از جانب آنتی ویروس سیستم ها نشود
قابلیت حذف و باز گرداندن به حالت اولیه سیستم دارا باشد.... برای امنیت حذف نرم افزار میتونید تا کد امنیتی و ... را وارد نکرد اجازه حذف ندهد

اما... در مورد بعضی از عملکرد های نرم افزار سوالی دارم

که چطور تو همه یوسر های سیتم میشینه.... حتی اگر یوسر های دیگر هم داشته باشی...داخل رجستریش نشسته و حتی اگر یوسر جدید هم بسازی بازم برنامه نشسته و کار خودشو میکنه....این قسمتش جالب هست...

وبرای امنیت جلوگیری از دستکاری...چه کلید هایی به چه روشی بستید... مثل alt ctrl del

با تشکر

booyebaran

Well-Known Member
سلام محمود جان تبریک مخصوص و ویژه به خاطر ارتقای درجتون.
واسه 64 بیت حق با شماست تست کردم جواب نداد البته این مشکلو حل میکنم . واسه شناسایی یو اس بی از پلاگین type of drive استفاده کردم.البته یه فایل پیوست میکنم محمود جان تا متوجه بشین با چه روشی فلش رو بشناسین.

Singular جان من روی سیستمم هیچ آنتی ویروسی نصب نکردم لابد ویروسی شده سیستمم.و چون امنیت برنامه مهم بوده برا کاربر نمیخواستم که ویرایش برنامه باعث عدم شناسایی درایو های غیر مجاز بشه ودقیقا جمله ای که نوشتین رو نرم افزار داره با خودش:

قابلیت حذف و باز گرداندن به حالت اولیه سیستم دارا باشد.... برای امنیت حذف نرم افزار میتونید تا کد امنیتی و ... را وارد نکرد اجازه حذف ندهد

و اینکه اگه حتی یه فایل نصب نشه فرم محافظ کار نمیکنه و من تعجبم که چرا ویندوزتون رو مجدد نصب کردین حتما قصد ویرایش یا ... داشتین چون اگه این نرم افزار به صورت کامل نصب نشه فرم های محافظت کار نمیکنن و اگه شما فایل راهنما رو قبل از استفاده از برنامه خونده بودین به صورت کامل هیچ وقت چنین مشکلی براتون پیش نمی اومد به عنوان مثال : من توی راهنما گفتم اگه میخاین یو اس بی هاتون رو قفل کنین باید فلاپی درایوتون رو غیر فعال کنین که من مطمئنم به راهنما توجه ای نکردین حتی توی اون بالا با خط قرمز توضیح دادم.
واسه امنیت کلید های کیبورد به یه اسکریپت دستور بدین که مثلا کلید Ctrl بیاد سیتم رو ری استارت کنه

Singular

Active Member
با سلام دوست عزیز booyebaran

من نمی دونم چرا قسمت حذف برنامه برای من نیوومد.. هر تلاشی کردم از بین نمی رفت ..و همش صفحه لوک میومد..نمی گزاشت هیچکاری بکنم

دگ اعصابم بهم ریخت ویندوزو عوض کردم.. :|||

ب همین دلیل از قابلیت های نرم افزار شما نتوستم بهره مند بشم.

در کل خسته نباشید...برنامه نویسی زحمت داره ...

فقط جواب سوالاتی که کردم.. رو ندادید ؟؟؟؟ ممنون میشم توضیحی در اون موارد بدید

و اینکه اون فایل های dll پلاگین هستن همشون؟؟؟

booyebaran

Well-Known Member
Singular جان اگه راهنما رو بخونین متوجه میشین که من نوشتم فایل Setup.exe خودش برنامه رو حذف هم میکنه ینی وقتی بدونه برنامه نصب شده به محض اجرا میره و فرم uninstall رو اجرا میکنه و با ورود رمز عبور میتونین برنامه رو حذف کنید. در ضمن یه گزینه هم به add remove program اضافه میکنه که با همون هم میتونین برنامه رو حذف کنین البته اگه مسیر Setup.exe رو بعد از استخراج از فایل فشرده تغییر نداده باشین

بازم میگم هیچ نیازی به نصب مجدد ویندوز نبود شما با یه اس ام اس میتونستین از من راهنمایی بگیرین تا راهنماییتون کنم و برنامه رو غیر فعال میکردین

آخرین ویرایش:

Singular

Active Member
Singular جان اگه راهنما رو بخونین متوجه میشین که من نوشتم فایل Setup.exe خودش برنامه رو حذف هم میکنه ینی وقتی بدونه برنامه نصب شده به محض اجرا میره و فرم uninstall رو اجرا میکنه و با ورود رمز عبور میتونین برنامه رو حذف کنید. در ضمن یه گزینه هم به add remove program اضافه میکنه که با همون هم میتونین برنامه رو حذف کنین البته اگه مسیر Setup.exe رو بعد از استخراج از فایل فشرده تغییر نداده باشین

بازم میگم هیچ نیازی به نصب مجدد ویندوز نبود شما با یه اس ام اس میتونستین از من راهنمایی بگیرین تا راهنماییتون کنم و برنامه رو غیر فعال میکردین

booyebaran عزیز متوجه حرف شما میشم...اینایی که میگید اصن نمیاد
نه تو اد ریمو اومد...نه با اجرا مجدد فایل نصبی..به فرم حذف نرم افزار منو انتقال داد... به همین دلیل میگم کجاش مشکل داره که این تشخیص نداد برنامه نصب هستش...و کجاش مشکل داره داخل اد ریمو نیومد.

دوست عزیز booyebaran یه سوال کردم هنوز جوابشو ندادید...ممنون میشم حداقل به صورت پیام خصوصی جواب رو حداقال بدید.. چون نیاز به این مورد هستم..واسه ساخت یک نرم افزار...ممنونم

booyebaran

Well-Known Member
محمود جان لیست پلاگین ها

TypeOfDrive
MiscY
SPTool
WM-HardwareID
MFilesAndFolders
LanguagePlug
SysMetrics111
g_hideshow
MMBMisc
Uninstaller
ShortPlug

هستش.

Singularجون من کلید های ریجستری رو با پلاگین SPTool وارد میکنم و exe رو روی ادمین اجرا میدم

و این فایل هم که به داداش محمود قولشو داده بودم

پیوست ها

• nowusb.zip
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

Singular

Active Member
آقای booyebaran
امکانش هست یه نمونه مثال برای بزنید... که مثلا برنامه چطوری روی ادمین اجرا میشه و یک کلید در رجستری ثبت میکنه...

یعنی من در واقع میخوام کلیدی که برای استارت آپ برنامم ذخیره میکنم تو همه کاربراا بشینه..یه همچنین نمونه مثال می خوام...ممنون میشم ازت.

booyebaran

Well-Known Member
محمود جان اینکه رو ویندوز های 64 بیت اجرا نمیشه مشکلش استفاده از پلاگین MiscY هست یا ؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بله یکی از مشکلاتی که تو ویندوز های 64 بیت اجرا نمیشه برنامه ها به خاطر استفاده از پلاگین MiscY هست

booyebaran

Well-Known Member
دوستان برنامه رفع اشکال شد و ویروس زدایی شده و چن تا آپشن به برنامه و فایل نصب اضافه شده که هم امنیت برنامه بیشتر شده و هم اشکالات رفع شدن.

جدیدترین ارسال ها

بالا