برنامه ( Text Coder)

برنامه ( Text Code V 1.0 .0)

با سلام خدمت دوستان عزیز.
خب این برنامه ی که نوشتم کارش همون encrypt و decrypt کردن فایل های( txt,html,htm) هست البته این کار با پلاگین ها به راحتی قابل انجام هستش ولی در این برنامه اصلا از پلاگین استفاده نشده.

--قابلیت های کلیدی

1 encrypt و decrypt کردن فایل های( txt,html,htm)

2 تعیین پسورد برای فایل encrypt ( یعنی شما برای فایل encrypt شده میتونید پسورد مورد نظر رو رو انتخاب کنید تا فقط خودتون بتونید اون ها رو decrypt کنید و اگر کسی پسورد رو اشتباه وارد کرد فایل decrypt نمیشه)

3 encrypt کردن کلمات درون برنامه

شما وقتی فایل رو میخواهید encrypt کنید تعداد خط های فایلتون رو در پایین در رو به روی Total مینویسه و در روبه روی Counter هم تعداد خطهایی که encrypt شده نوشته میشه و در زمانی که تعداد خط های encrypt شده با تعداد خط های فایل مساوی شد فایل به صورت کامل encrypt شده و ایجاد میشه.

برنامه کامل شد ( لینک اصلاح شد)

دانلود

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
تلاش قابل تحسینی هست. یه چند مورد من در نگاه اول بهش بر خوردم که اینجا مطرح میکنم.

- برنامه برای حروف غیر لاتین به خوبی عمل نمیکنه و به خاطر محدودیت های کاراکتری مثل عدم پشتیبانی کامل از Unicode در MMB ممکن هست نتایج نا مناسبی به بار بیاد.

- اگر موقع ذخیره فایل، فایلی به همون نام در مقصد موجو باشه به نظرم بهتره برنامه یه اخطار بده و محتویات رو کلا بر روی محتویات قبلی بنویسه نه اینکه در ادامشون یا وسطشون.

- یه دکمه برای قطع و پخش موسیقی اگه که باشه فکر کنم بهتر میشه.

- موقع decrypt کردن خط های خالی خوب باز گردونده نمیشن و یه کاراکتر اضافی جایگزین اونها میشه.

- به نظر من بهتر هست که مشخص نباشه محدوده یک کاراکتر و مثلا همشون با اسلش از هم جدا نشن. البته میدونم پیاده سازی سیستم های دیگه سخت هست. ولی به هر حال منظورم کمک بیشتر هست.

و یه سری مورد دیگه که شاید بیان کردم...

مشکل ها برطرف شد!!!!

با سلام خدمت دوستان.

با تشکر از انتقادات سازنده ی شما اقای silvercover

************************* برنامه بازسازی شد************************​

- برنامه برای حروف غیر لاتین به خوبی عمل نمیکنه و به خاطر محدودیت های کاراکتری مثل عدم پشتیبانی کامل از Unicode در MMB ممکن هست نتایج نا مناسبی به بار بیاد.

- من تا به حال مشکلی ندیدم من در سیستم خودم به راحتی میتونم با این برنامه فایل های متنی که در اونها حروف فارسی وجود داره رو encrypt و سپس decrypt کنم.( به صورتی که هیچ مشکلی پیش نمیاد)

- اگر موقع ذخیره فایل، فایلی به همون نام در مقصد موجو باشه به نظرم بهتره برنامه یه اخطار بده و محتویات رو کلا بر روی محتویات قبلی بنویسه نه اینکه در ادامشون یا وسطشون.

- این قابلیت به برنامه افزوده شد ( بر اساس این قابلیت کاربر حتی میتونه فایل رو برای encrypt یا decrypt بر روی فایل اصلی که میخواد از روی اون عمل encrypt یا decrypt رو انجام بده ذخیره بکنه)

- یه دکمه برای قطع و پخش موسیقی اگه که باشه فکر کنم بهتر میشه.

- این قابلیت به برنامه افزوده شد ( شما میتونید با کلیک کردن بر روی رقص نور پایین برنامه در گوشه ی سمت چپ اهنگ رو قطع کنید و دوباره بعد از قطع کردن با کلیک بر روی همون قسمت اهنگ رو اجرا کنید)

- موقع decrypt کردن خط های خالی خوب باز گردونده نمیشن و یه کاراکتر اضافی جایگزین اونها میشه.

- این مشکل به طور کامل بر طرف شد.

- به نظر من بهتر هست که مشخص نباشه محدوده یک کاراکتر و مثلا همشون با اسلش از هم جدا نشن. البته میدونم پیاده سازی سیستم های دیگه سخت هست. ولی به هر حال منظورم کمک بیشتر هست.

- اگه شد این قابلیت به نسخه ی بعدی افزوده میشه هر چند همین طوری هم مشکل خاصی نداره و امنیت فایل ها همینجوری هم بالا هست.

خوشحال میشم نظرات بعدی شما رو ببینم

پیوست ها

• Text Coder v1.0.0.zip
    552.5 کیلوبایت · بازدیدها: 111
آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
پاور گيم جان شما تلاش قابل تحسيني دارين يعني ما كه هميشه كار هاي خيلي خوبي از شما ديديم اميدوارم تو ادامه راهت هم موفق باشي منتظر كار هاي مثال هاي جالب ديگه از طرف شما هستم

hossein_mmb

Member
برنامه جالبی هست.
من امتحانش کردم
تنها مشکل توی متنهایی هست که فارسی دارند.
بعد از decrypt کردن حروف فارسی به صورت " ؟ " نوشته میشن.

silvercover

کاربر متخصص
دلیل نشان دادن علامت ؟ این هست که MMB از استاندارد Unicode برای متن ها استفاده نمیکنه.

silvercover

کاربر متخصص
یه مورد دیگه که به نظر من یه ضعف هست این هست که چرا برنامه نمیذاره برای پسورد از حروف و یا ترکیبی از اعداد و حروف استفاده بشه؟

با سلام به همه ی دوستان .
من بهم ثابت شده که اگه پسورد فقط عدد ها باشن امنیت خیلی بالاتر میره و کاربر هیچ وقت نمیتونه پسورد رو حدس بزنه وگرنه اظافه کردن حروف به پسورد کار راحتی هستش.
من هم فکر نکنم شما با امنیت مخالف باشین!!!!

راستی اگه دوست دارن فارسی هم درست بشه مراحل زیر رو طی کنید تا درست بشه !!!

اول برید توی Control Panel بعدش برین به Regional and Language Options و در تب Regional Options در قسمت
Standards and formats زبان Farsi رو انتخاب کنید و بعد برین به تب Advanced اونجا هم Farsi رو انتخاب کنید. حالا
کلید OK رو بزنید.

اگه گزینه های فارسی نبودش برید به تب Language و در قسمت Supplemental Language supprot تیک اولی رو فعال کنید و بعدش OK رو بزنید و سیدی ویندوز رو بزارین تا فونتها نصب بشن. وسپس مراحل بالا رو طی کنید.

silvercover

کاربر متخصص
با سلام به همه ی دوستان .
من بهم ثابت شده که اگه پسورد فقط عدد ها باشن امنیت خیلی بالاتر میره و کاربر هیچ وقت نمیتونه پسورد رو حدس بزنه وگرنه اظافه کردن حروف به پسورد کار راحتی هستش.
من هم فکر نکنم شما با امنیت مخالف باشین!!!!

میشه لطفا بیشتر در این باره توضیح بدین؟ چرا با این روش امنیت بالاتر میره؟

با سلام.

خوب شما وقتی پسورد رو به صورت عددی وارد کردین چون فایل هم به صورت عدد کد میشه راحت میشه پسورد رو داخل مخلوط کرد و گمش کرد به صورتی که هیچکس نمیتونه بفهمه حتی یک کلمه از پسورد رو. ولی اگه پسورد به صورت حروف باشه وقتی مخلوط میشه بین همه ی اعداد , حروف به چشم میزنه و فرد میتونه پسوردی که با حروف داده شده رو حدس بزنه.
به نظرم اومد که فقط عدد باشه بهتره از نظر امنیتی در کل.

hossein_mmb

Member
خوب میتونید حروف به کار رفته در پسورد رو هم به صورت کدهای عددی دربیارید !

silvercover

کاربر متخصص
حسین درست میگه. میشه همین کار رو کرد. یه مسئله دیگه هم این هست که میشه ترتیب یه برنامه رو داد که مدام یه سری پسورد رو تست کنه با برنامه شما. حالا اگه برنامه شما فقط پسورد های عددی رو بگیره ظرف چند ساعت با اون برنامه میشه پسورد رو کشف کرد. حالا اگه ترکیبی از عدد و حروف باشه احتمالات خیلی بالاتر میره و شانس کشف شدن رو به روشی که گفتم خیلی کم میکنه. گذاشتن پسورد های ترکیبی از عدد و حروف یک استاندارد هست در مقوله امنیت و نباید بی توجه بهش بود.

برنامه تکمیل شد

با عرض سلام به همه ی دوستان.

خوب برنامه کامل شد و علاوه بر امکانات قبلی حالا دیگه میشه پسورد ( ترکیبی از اعداد و حروف باشه)

با تشکر از نظرات سازنده ی شما دوستان عزیز.

دانلود

آخرین ویرایش:
بالا