برنامه Quick Off براي Turn off، Reset و ... سريع تر

ubuntu

Member
با سلام خدمت همه کاربران مجيد آنلاين.
اين مثالي که الان مي‌خوام بزارم رو خيلي وقت بيش ساخته بودم. ولي با تعويض ويندوز غيبش زده بود!:-? ولي ديشب تو فايل‌هاي backup پيداش کردم. يه ذره کاملش کردم و گذاشتم که شايد به درد اعضاي مجيد آنلاين بخوره.
اين نرم‌افزار چند لينک است را براي:
خاموش کردن
شروع مجدد
لوگ آف
استندباي مانيتور (با System standby فرق مي‌کنه شايد مال بعضي‌ها کار نکنه.)
و محافظ صفحه نمايش کاربر

من خاصيت تعويض رنگ و پيام Please wait براي سه عمل اولي رو هم به اون اضافه کردم. اگه خواستيد که موقع بالا اومدن ويندوز اجرا بشه دست خودتون رو مي‌بوسه!:-? بايد خودتون تو Startup کپيش کنيد. شرمنده:cry:

اين هم لينکش.

تقديم به همه بروبچه‌هاي اين انجمن.:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام،
برنامه جالبیه، بخصوص قسمت تغییر رنگ برنامه که خیلی جالب شده
در ضمن استفاده از خصوصیت Desktop Component هم خیلی بجا بوده...
تشکر...!
يه سوالي دارم. مي‌دونم که جاي مناسبي رو انتخاب نکردم. ولي خواهش مي‌کنم جواب بدين:
يه چند روزيه که من تو وارد شدن به سايت مشکل دارم. بعضي وقت‌ها براي من پيغام database error رو مي‌ده. مي‌خواستم بدونم که براي شما هم همين جوريه يا نه؟:?:
آره منم چند روزه همین مشکل رودارم، فکر کنم سرورهای مجیدآنلاین مشکل پیدا کرده (یا شایدم vBulettin مشکل داره)

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
ممنون بابت برنامه ... در مورد اون سوال هم میتونید توی قسمت نظرات و پیشنهادات مطرح کنید...
ولی در کل این پیغام برای جابجایی سرور هست...

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا