برنامه php سيستم تبليغات

oliver

Member
آقايون يك سيستم تبليغاتي مثل اين سايت مي خوام . فارسي با شه كسي سراغ داره لطف كنه و بزاره
www.abgads.com

siavashmusic

Active Member
فکر نمیکنم چنین پورتالی بصورت رایگان موجود باشه باید بدی واست بنویسن اما برای تست میتونی تیوسایت
www.hotscripts.com یه سرچ بزنی ببینی نتیجه چیه

oliver

Member
آقا من نتونستم چيزي پيدا كنم . مي شه شما هم يه سرچ بزني

siavashmusic

Active Member
اگه انگلیسیت خوبه توی این نتیجه جستجو ها برگرد . . .در واقع توضیح هریک از سیستم ها رو بخون ببین کدوم به خواستت نزدیکه البته باید روی لوکال نصب کنی تا نتیجه مشخص بشه ام بازم مسیتونی توی متن یه چیزایی متوجه بشی
http://www.hotscripts.com/search/11696281.html

آخرین ویرایش:

majid2x

Active Member
PhpMyads
PhpAdsNew

من فقط اين سيستم هاي مديرت تبليغات رو ميشناسم

مجيد

oliver

Member
دست همه دوستان درد نكنه ولي اين سيستم هايي كه معرفي كرديد اصلا اون كاري كه من مي خوام نمي كنه من مي خوام يه برنامه شبيه سايت abgads.com داشته باشم كه بتونم خدمات تبليغاتي رو به كاربرام ارائه بدم

siavashmusic

Active Member
دقیقا مثل این سایتی که لینکش رو گذاشتی میخوای؟
اطلاعات و موارد جانبی که میخوای به سیستم اضافه بشه رو بگو تا برات برآورد هزینه کنم در صورتی که شرایط مناسب بود خودم برات مینویسم

oliver

Member
فعلا مي خوام كاملا مثل سايت بالا باشه از نظر ساختاري .
هزينه رو بگيد ببينيم چه كاره ايم

siavashmusic

Active Member
400هزار تومان قابل انجامه هرچند احتمال داره دوستان دیگه گرونتر بگن

SME

Banned
من سایت رو دیدم...جالب بود.
سیاوش هم قیمت خوبی گفت.ولی اگر سایت مشابه ایستگاه خواستی با من تماس بگیر.
یک نمونه مثل: www.moftbazar.com

oliver

Member
بابا يكي ديگه از دوستان پيام خصوصي داده برام 70 تا 100 هزار تومان انجام مي ده . از خودش مي خوام اينجا هم بگه بچه ها قيمت بياد دستشون

SME

Banned
الیور جان البته میتونی با یک قیمت خیلی پایین (30--40) مشابه همین برنامه رو گیر بیاری.
البته نسخه فارسی شده.
نظرت چیه؟

siavashmusic

Active Member
بابا يكي ديگه از دوستان پيام خصوصي داده برام 70 تا 100 هزار تومان انجام مي ده . از خودش مي خوام اينجا هم بگه بچه ها قيمت بياد دستشون

اگه برات قیمت مهمه پیشنهاد میکنم همون رو بگیری این پروژه رو هیچ کس زیر 500 هزار تومن کار نمیکنه

oliver

Member
بابا ما از اين پولا نداريم . دنبال خيلي ارزون تر از اين چيزا هستيم . نهايتا 15 تومان

جدیدترین ارسال ها

بالا