برنامه php برای ارسال ایمیل

oliver

Member
آقا یه برنامه می خوام که بتونم باهاش 10000 ایمیل همزمان بفرستم . کسی داره بزاره ؟
فقط ایمیل ها رو هم بتونم توی یه فایل تکست بهش بدم . از قبل هم بین ایمیل ها , گذاشته شده
متشکرم

oliver

Member
می شه خودتون یکیشو که بدرد کار ما بخوره بزارید چون من انگلیسیم ضعیفه

spsgorgan

Active Member
من آدرس جاي اصليش رو ميدم شما برو دانلود كن . اينا همشون يكجور توضيح دادند و شما اگر دانلود كني و تست كني بعد از 3 يا 4 تا برنامه بالاخره به نتيجه ميگيري :
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Mailing_List_Managers/index.html
156 تا اسكريپت هستا ! اون زردا و اونايي كه نوشته تجاري رو ول كن .

SME

Banned
دوست عزیز فکر کنم PHP List که روی فنتستیکو هم نصب هستش چیزه توپی باشه.
همه چیزایی که میخای + یه عالمه امکانات !!!
راستی میتونی خودت هم از طریق سایت اصلی دانلود و روی سرور نصبش کنی.

SME

Banned
عزیز توضیح خاصی نداره!
میتونی تو هات اسکریپت سرچ کنی یا اینکه تو خود سایت اصلی برنامه بری و دانلود کنی.
این برنامه دقیقا همون چیزیه که میخای.

oliver

Member
خوب PHPlist رو دانلود کردم ولی نه اینستال داره که رو لوکال برای تست نصب کنم نه چیزی می شه راهنمایی کنید

oliver

Member
نصبش کردم ولی حالا چه طوری ایمیلهام رو بهش بدم. تو یه فایل تکست بین ایمیل ها رو باید چی بزارم
لطفا راهنمایی کنید

SME

Banned
یه قسمت به نام import داره... بعد نوع تکست و یا CVS رو انتخاب بکن.
بین آدرسها لازم نیست چیزی بزاری.
هر ایمیل تو یک خط باشه...البته شاید یک فاصله بین آدرسها هم کافی باشه.

parsjax

Banned
سلام
من واست اسکریپتشو نوشتم
اگه حال کردی لوگومو تو سایتت بزار

parsjax

Banned
چرا پس پیوست نمیشه؟

{ فایل زیر خطا دارد جهت دریافت فایل ویرایش شده به صفحه 3 مراجعه شود }

پیوست ها

• index.zip
    514 بایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

parsjax

Banned
یه فایل که فایل ایمیل هاست با نام email.txt و یه فایل اچ تی ام ال هم به نام email.tpl درست کن که توش محتوای ایمیل ارسالی رو بنویس بعد با این فایلی که پیوست کردم 3 تایی تو یه پوشه باشن بعد فایل رو اجرا کن هرچند تا ایمیل تو فایل ایمیل دات تی اکس تی باشه واسش ایمیل ارسال میشه

SME

Banned
یه فایل که فایل ایمیل هاست با نام email.txt و یه فایل اچ تی ام ال هم به نام email.tpl درست کن که توش محتوای ایمیل ارسالی رو بنویس بعد با این فایلی که پیوست کردم 3 تایی تو یه پوشه باشن بعد فایل رو اجرا کن هرچند تا ایمیل تو فایل ایمیل دات تی اکس تی باشه واسش ایمیل ارسال میشه

در صورت آفلاین بودن مدیر هم نامه ها رو میفرسته؟
یا اینکه همه نامه ها رو یکجا میفرسته!؟

parsjax

Banned
هروقت اون صفحه index.php در خواست بشه ایمیل ها رو میفرسته ربطی به مدیر یا غیر مدیر نداره اگه میخوای میتونی یه سری کد محافظتی بهش اضافه کنی { حاجی یکم از این ایمیلاتم به من بده }

آخرین ویرایش:

SME

Banned
فایلو گرفتم عزیز...جالب بود و ساده.
ParsAjax این ایملها رو خریدم...البته شما هم تو سایتت روش خوبی رو برای جمع آوری آدرس ایمیل پیش گرفتی :D:

جدیدترین ارسال ها

بالا