برنامه ی Desktop lock ساخته شده با MMB

Javad100

Member
سلام.
این برنامه رو من با استفاده از MMB ساختم
طرز کارش به این صورت هست که بار اول یک پسورد میپرسه و و در دفعات دیگه که اجرا میشه به هیچ وجه نمیشه ازش خارج شد مگه اینکه پسورد رو وارد کنید.
وقتی پسورد وارد شد دکمه ی خروج و کادر تغییر پسورد هم ظاهر میشه.
این برنامه در زمتنی که در حال اجراست Taskmanager و Taskbar رو از کار می اندازه.
خلاصه اینکه اگه تعریف نکرده باشم میشه با وارد کردن این برنامه به Startup ازش بعنوان یک قفل ورود به ویندوز استفاده کرد پس این برنامه رو از دست ندید.

لینک دانلود :
http://www.divshare.com/download/116039-500

اگه سوالی در مورد ساختش داشتید من در خدمتم.

Little-Demon

Well-Known Member
برنامه خوبیه ولی باید کاملش کنی ....یه کم باید امنیتش رو ببری بالاتر. دارم روش کار می کنم.

Little-Demon

Well-Known Member
خیلی برنامه ات ضعیف بود ...زیاد دوام نیاورد

خوب بهتره کارایی که می گم رو انجام بدی : چون من برنامه تو رو رو سیستمم خودم زمان اجرا کشتم(بستم):twisted:
خیلی راحت داغون شد ..... توجه کن دوست من اینها که میگم همه و همه برا بهبود کارایی برنامه ات هست چون من با این قبیل برنامه ها زیاد کار کردم:idea: و طریقه کرک شدنشون هم خیلی راحته در مرحله اول مثل برنامه شما .البته هر کاربر دیگه ای با یکم ترفند ها میتونه این کارو بکنه. خوب و با دقت متن زیر رو بخون ::D

:tavajo:برنامه تو باید وقتی اجرا بشه که کاربر مثل من دیگه نتونه به CommandPrompt دسترسی
داشته باشه یعنی دقیقا زمانی که ویندوز اجرا میشه .خوب شاید بگی برای اولین بار که برنامه اجرا شد
که نمیشه ...چرا میشه شما برنامه ات رو با یه ترفند جالب جایگزین کلیدی میکنی که داخل اون مقدار Explorer.exe توی رجیستری یه کلید هست که هربرنامه ای توش باشه قبل از سازماندهی دسکتاپ
و چیده شدن ایتم ها بالا میاد یهنی برای ویندوز شما این مقدار Explorer.exe هست بنابراین ویندوز
بالا میاد حالا اگه چیز دیگه ای باشه مثلا برنامه شما باشه قبل از اجرای ویندوز و کامل شدن اون
برنامه شما میاد بالا اونوقته که یه کار بر مثل من دیگه نمی تونه حتی با TaskManager هم Commandprompt رو باز کنه و برنامه تو رو ببنده درسته ؟:twisted:
این کار تا حدی امنیت برنامه تو می بره بالا ..حالا حتما می پرسی تو کدوم کلید بزارمش؟ کلید زیر هر مقداری بره داخلش اون رو با اجرای ویندوز اجرا میکنه یعنی قبل از کلیدی که مال StartUp هست .:cool:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WinLogon\Shell
کلید Shell رو مقدارشو تقییر بده به مسیری که برنامه ات قرار داره
:tavajo:برنامه ات که اجرا شد میای اول این کلید رو تغییر میدی به برنامه خودت و بعد میای یه دونه رفرش می کنی دسکتاپ رو با همون مثال که گذاشتم تو مثال های مفید و کاربردی وبعد میای و Explorer.exeرو میبندی و یا اصلا میتونی مثلا یک دقیقه بعد از اولین اجرای برنامه به کاربر فرصت بدی تا پنجره های باز ویندوز رو ببنده تا برنامه ات سیستم رو Restart کنه..و بعدش که دیگه حله. فکر نمی کنم گنگ گفته باشم ..
اگه کمک دیگه ای از دست من بر میاد بفرمائید.:twisted:

آخرین ویرایش:

Javad100

Member
سلام

آقای Little Demon من از شما به خاطر توضیحاتی که دادید متشکرم.
ولی من این برنامه را برای امتحان گذاشته بودم و نمی خواستم که اگر برنامه ام اشکال داشت دوستانی که دانلود کردند مجبور شوند دوباره ویندوز نصب کنند.
از این همه وقتی که برای نوشتن و ویرایش جواب من گذاشتید بسیار متشکرم و از راهنمایی های مفید شما استفاده خواهم کرد.
راستی شما چطور برای این برنامه از Command prompt استفاده کردید.

جدیدترین ارسال ها

بالا