برنامه کپی اطلاعات از روی سیدی و جستجوی یک پوشه - ویژوال بیسیک

saeid2009

New Member
برنامه کپی اطلاعات از روی سیدی و یک سوال مربوط به آن.

سلام به همه دوستان گل من یک برنامه دارم که فایل های مشخص شده را از روی سیدی در پروگرام فایل کپی میکند. حالا من می خوام این برنامه رو طوری تغییر بدم که به جای پروگرام فایل یک پوشه مخصوص را در کل هارد سرچ کنه و وقتی که اون پوشه رو پیدا کرد برنامه رو داخل اون کپی کنه.(شاید اون پوشه ما زیر مجموعه یک پوشه دیگر باشد.)
ممنون میشم کسی کمکم کنه.
اینم لینک برنامه:
http://www.uplod.ir/download.php?file=457398
مرسی

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
جستجوی یک مسیر در کل هارددیسک خیلی وقت گیر است، اگر مسیر برنامه خاصی را در نظر دارید،
می توانید از Registry ویندوز کمک بگیرید، برخی از برنامه ها مسیر نصب شان در یکی از دو مسیر
زیر تحت پوشه شرکت سازنده و زیر پوشه برنامه قرار می دهند :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE

مثلا برنامه CloneCD مسیر نصب اش را در متغیر Install_Dir در موقعیت زیر قرار می دهد :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SlySoft\CloneCD

برای خواندن مسیر ها از Registry ویژوال بیسیک دستورات مناسبی ندارد و بایستی از توابع مستقیم API
کمک بگیریم. خوشبختانه حقیر قبلا کلاس Registry را برای ساده تر شدن کار ایجاد کرده ام.

به عنوان مثال کد زیر مسیر نصب CloneCD را توسط کلاس Registry خوانده و اعلام می کند :

کد:
    Dim Reg As New Registry
    With Reg
        If .OpenKey(RegKeyLocalMachine, "SOFTWARE\SlySoft\CloneCD", RegAccessRead) Then
            Text1.Text = .ReadString("Install_Dir")
        End If
    End With

Preview.gif

کد کامل برنامه به همراه کلاس Registry و فایل اجرایی exe ضمیمه این پست می باشد.

پیوست ها

• Find CloneCD.zip
    15.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

saeid2009

New Member
ممنون خیلی عالی بود مرسی.
فقط یک مورد باقی می مونه من وقتی می خوام توی همون برنامه ای که گذاشتم با این تطبیق بدم در مورد کپی کردن گیر میده و نمی تونه فایل ها رو توی همون مسیری که با ریجستری پیدا کردیم ببره.
ممنون میشم این یک مورد رو هم رسیدگی کنید.مرسی

reza_akbari

New Member
ببخشید این برنامه کپی فایل که گذاشتید یک مشکل داره اون مشکل اینه که وقتی که ما دو تا دستگاه سیدی رام داشته باشیم یک اورو میده و اینه اول وقتی رو کپی زدیم میگه فایل شما کپی شد و بعد از اینکه این پیغام رو اوکی کردیم میکه لطف دیسک را درون سی دی رام قرار دهید.میشه این مشکل رو حل کنید.؟

reza_akbari

New Member
یعنی واقعا توی این انجمن حرفه ای کسی نیست به این سوال پیش و پا افتاده من جواب بده؟:cry::sad::-?

reza_akbari

New Member
آقایون خواهش میکنم تمنا میکنم یکی جواب بده.به خدا کارم گیره وگرنه اینقدر اسرار نمیکردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا