برنامه ي macromedia studio mx 2004 چي كار ميكنه؟

iranexplorer.net

Active Member
بسته نرم افزاری Studio MX شرکت معظم ماکرومدیا ، مشتمل بر اغلب محصولات طراحی وب شامل Flash MX ، Dreamweaver MX ، Fireworks MX و ... می شود که در یک package ارائه میشه. با install این مجموعه ، کلیه برنامه های فوق یکجا نصب می شوند :idea:

amir600

Active Member
iranexplorer.net گفت:
بسته نرم افزاری Studio MX شرکت معظم ماکرومدیا ، مشتمل بر اغلب محصولات طراحی وب شامل Flash MX ، Dreamweaver MX ، Fireworks MX و ... می شود که در یک package ارائه میشه. با install این مجموعه ، کلیه برنامه های فوق یکجا نصب می شوند :idea:
مطمپنيد؟
اينجا اين macromedia studio mx 2004 رو به عنوان يه برنامه دارن مي فروشن...
كسي مي تونه بگه اين ColdFusion MX چيكار مي كنه؟
راستي واسه macromedia studio mx 2004 اين لينك رو ببينيد:

http://www.macromedia.com/software/studio/?promoid=home_prod_studio_082403

iranexplorer.net

Active Member
مثل مجموعه Adobe Creative Suite که شامل تعداد زیادی از محصولات شرکت هست در یک بسته ، یعنی Creative Suite رو که خریداری کنید، شامل اغلب محصولات جدید CS میشه.

نام تجاری / تبلیغاتی متفاوت داره ، و محصول جدیدی نیست!

در حالت کلی Studio MX شامل هموناست که گفتم ... به همراه Freehand و Coldfusion که زبان برنامه نویسی قدرتمندی هم هست. فایلهایی با پسوند cfm می سازه.. حتما خیلی جاها دیدین. شرکت طراح Annex - www.annex.com جزو معدود شرکت هایی هست که تمام پروژه هاش رو با کولد فوزیون طراحی و برنامه نویسی میکنه. کارشون خیلی درسته :wink: از سال 92 دارن کار می کنند.

توضیح دیگه ای اگر لازم دارین مطرح کنید :!:

amir600

Active Member
مرسي از راهنماييتون
يه چيز ديگه:
يه سي دي برنامه تو بازار هست به اسم NetObjects FUSION 7.5 كه يه ابزار طراحي سايته...
كه من حتي اسمشم نشنيده بودم و مطمپن هستم شما هم همينطور...
اين هيچ چي ولي چيزي كه عجيبه اينه كه رو بستش نوشته: chosen by Dell, ErthLink, and IBM'! a
من كه فكر نمي كنم اينطوري باشه...
اينم سايتشه:
http://www.netobjects.com/
البته تو سايتش همچين چيزي ننوشته...

amir600

Active Member
راستي يه چيزي!
من از يكي از دوستان كه حتما اين نامه رو مي بينه در مورد Studio MX پرسيدم و اون هم بهم گفتش كه براي ساخت فايلهاي swf استفاده ميشه!!!!!؟
ازش پرسيدم به فلش ربط داره؟ گفت آره!
منتها چون وقت نداشت نتونست بيشتر واسم توضيح بده...
برا همين من هنوز يه نمه شك دارم...

iranexplorer.net

Active Member
Netobjects نرم افزار اماتوری برای ساخت سایت های شخصی ساده هست. هیچ ربطی هم به Coldfusion نداره :arrow: . یک چیزی شبیه Coffeecup HTML editor

amir600

Active Member
iranexplorer.net گفت:
Netobjects نرم افزار اماتوری برای ساخت سایت های شخصی ساده هست. هیچ ربطی هم به Coldfusion نداره :arrow: . یک چیزی شبیه Coffeecup HTML editor
من اصلا در مورد Coldfusion حرفي نزدم!
من گفتم رو بستش نوشته: chosen by Dell, ErthLink, and IBM'! a
من كه فكر نمي كنم اينطوري باشه...
آيا درسته؟

جدیدترین ارسال ها

بالا