برنامه نویسی عالی و طراحی تک قابل مقایسه با سایتهای مطرح خارجی

D-emon

Member
اگر شما میلید همچنین وبسایت هایی داشته باشید . با ما تماس بگیرید تا با قیمت باور نکردنی و کار تک به شما تحویل بدیم در عرض یک الی دو هفته !

اگر مایلید همچنین وب سایت هایی تهیه کنید :

وبسایت :

- خبری ( با صفحه مدیریت و امکانات زیاد )
- بازی ( بازیه آنلاین مثله فلش با صفحه مدیریت و امکانات زیاد )
- حراجی آنلاین ( مثله eBay با صفحه مدیریت و امکانات متنوع )
- دارکتوری ( مثله گوگل دایرکتوری با صفحه مدیریت کامل و امکانات زیاد )
- دانلود وبلاگ ( مثله سایت P30Download با صفحه مدیریت و امکانات متنوع )
- سایت شخصی ( سایت شخصی در سطح اضافه کردن صفحهات و درج مطلب و گالری و اطلاعات شحصی )
- وبلاگ و فضا ( سایت مثله MySpace , Blogger همچنین سیستم های مدیریتی )
- فروشگاه آنلاین ( قابل اتصال به Pardakht و ... )
- فضای ویدیو ( مثله سایت YouTube.com و امثال اون )

اگر همچنین وبسایت هایی میخوایید با من تماس بگیرید

ایمیل : [email protected]
یاهو : BIZA_TA

shemshad

Banned
سلام سه تا چيزه مهم :

1. در كارتون موفق باشيد

2 . جاي اين تايپيك در نيازمنديها ميباشد

3. در جلوي هريك از كارهاتون حداقلو حداكثر قيمت را بنويسين

ممونم

YTERROR

Active Member
ببخشید یخیلی زیاد ولی اینای که مشا گفتید همه شمون اسکریپتهاشون توی نت زبخته شما چی رو می خواین طراحی کنید ؟

m1pfard

Member
خوب شاید خیلی ها دسترسی به این اسکریپتها ندارن!!
بذار این عزیزان هم اشاعه دانش بکنن.

D-emon

Member
ببخشید یخیلی زیاد ولی اینای که مشا گفتید همه شمون اسکریپتهاشون توی نت زبخته شما چی رو می خواین طراحی کنید ؟

اونها اسکریپت های آماده هستند ولی ما اسکریپتی میسازیم که دقیقا چیزی باشه که مشتری میخواد.
در ضمن ما پیشوند ها و پسوندهای سایت رو به اسم Shorox نوشته میشه و برنامه نویسی ما هست و قابل کپی برداری هم نمیباشد . ما از برنامه هامون حفاظت میکنیم و نه فروخته میشه به اشخاص دیگه.

راجع به قیمت . قیمت ما از 20.000 تومان شروع میشه !

اگر سواله دیگه ای هم هست بفرمایید.

D-emon

Member
این رو به کسایی میگم که وب سایت مقالاتی یا خبری میخواهند

با 50.000 تومان میتونید یکی از بهترین وب سایت های خبری یا مقاله داشته باشید
با بهترین طراحی ممکن . همونطور کی خودتون میخواهید

تحویل سایت شما در عرض یک الی دو هفته !

و امنیت 100% تضمینی تحویل داده میشه !!

آیدی یاهو : BIZA_TA
ایمیل : [email protected]

YTERROR

Active Member
اونها اسکریپت های آماده هستند ولی ما اسکریپتی میسازیم که دقیقا چیزی باشه که مشتری میخواد.

چرا فکر می کنید برای یک مشتری که یک سایت می خواد کپی رایت یک اسکریپت باید براش مهم باشه یا این که مشا نوشته باشید یا اسکریپت بهترنی سایتها باشه ؟

مشتری کیفیت واسه اش مهمه نه این که شما بگید فلان جاشو شما نوشتید چون به نظر مشتری کیفیت کار بالاتر باشه بهتره تا این که ......

آقای محترم من چند ساله کارم برنامه نویسی و .... این قیمتا که شما میدین براتون یک دونه فرم تماس با ما هم نمی نویسن

دوتا نمونه کار بزارید تا ما هم ببینیم خدا ور چه دیدنی بجای 20 تومان اومدیم 200 تومان دادیم یک اسکپریت که یک سوم اسکریپت سایتهای که شما گفتید با قیمتهای 50 تومان می نوسید واسه ما هم نوشتید هم کمتر کار کردید هم 10 برابر بیشتر پول گرفتید

D-emon

Member
اولا کار ما در سطحه حرفه ای ی و کیفیت کاریه ما در سطحه جهانیه و مشکلی نداره.

بعدشم اطلا سره قیمت نیست چون من اینکارو برای مشهوریت کاری شروکس میخوام انجام بدم . من حتی مجانی هم کار انجام دادم چون دوست دارم .

بعدشم 20.000 تومان قیمت پایه کاری من هست و قیمتی که شما از مشتریاتون میگیرید ربط به خودتون داره.
من هیچ پروژه ای بیشتر از 500.000 تومان نگرفتم. یعنی هر جور وبسایت مشکل و پر حجمی بوده تا مرز 500 هزار تومان پول گرفتم.

و من این وسط دنباله پوله کار نیستم دنبال اینم که شروکس رو به مردم نشون بدم.

یعنی این وسط فقط کیفیت کاری برای ما مهمه و اینکه مردم راجع به کاره ما چی فکر میکنند و پول حتی 1% اینجا برای ما مهم نیست.

در ضمن YahooTerror جان
شما وقتی طراحی وبسایت میکنید حداقل وب سایت شخصی خودتون رو خودتون میتونستید بنویسید نه اینجا با Joomla سایت برنامه نویسی و طراحی وبسایتتونو درست کنید.
و شما هیچکدون از سایت های مشتریاتونو خودتون ننوشتید و همش از اسکریپت های آماده استفاده کردید و هیچ کاری شما نکردید ! شاید یکم فارسی سازی ولی شما هیچ برنامه نویسی نکردید !

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
وست عزیز من بیشتر از 70 تا سایت تا حالا کار کردم و به این نتیجه رسیدم بهترین چیز برای بیشتر مشتریا همین جوملاست که همین امسال بعنوان بهترین انتخاب شده

من باید چند سال روی یک پرتال کار کنم تا بتونم مثل جوملا چیزی بنویسم ؟

اگه دقت کنید خیلی چیزات و ..... برای همین جوملا برای ارتقاش برای مشتریام درست کردم و همه راضی بودن

شما هم اگه از من یا دیگران بپرسند توصیه می کنم استفاده کنند و همین جوملا یک سایت کامل با همه امکاناتش بصورت قانونی بالا 500 دلار در میاد

+ شما نمونه کار بزارید من که قصد بدی ندارم می خوام با 10 برابر هزینه بهتون یک کار در حد خیلی کمتر از اینا بگم

+ بزراگترین سایتها در این زمینه مثل اوپن سرس و ... از همین جوملا پیش و پا افتاده که مشا می گید استفاده شده

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا