علیرضا، منظورت چیه؟؟ بیشتر توضیح بده.
امیدک جان، من مشکلی با .net شدن هم ندارم، ولی دوست دارم حداقل یک مطلب درست و حسابی در اون مورد باشه. برای اینکه منظورم رو بفهمی..... ترجیح می دم یه سری قانون اینجا بنویسم:
1- در هر پست فقط یک مشکل امنیتی مطرح یشه.
2- در بالای هر مطلب آموزشی تیتری مشابه زیر نوشته بشه:
3- موارد باید کاملا مربوط به برنامه نویسی باشه.
4- مشکلات به وجود اومده توسط رعایت نکردن این مطلب حتما باید گفته بشه.
5- گفته شدن دلیل منطقی به وجود اومدن مشکل. (این با مورد 4 تقریبا یکی است)
6- روش رفع مشکل توسط زبان و بانک اطلاعاتی گفته شده در تیتر مقاله.
اگه قانون های فوق فکر می کنید کمه، بگید تا اضافه اش کنیم
اگر اولین مقاله با این قوانین برای زبانی به غیر از php اینجا گذاشته شد.... خوب، اسم اینجا رو هم عوض می کنیم. از برنامه نویسان محترم asp و asp.net و jsp و perl و cold fusion و c و ... هم می خوام که بیان و بنویسند
موفق باشید، امید
امیدک جان، من مشکلی با .net شدن هم ندارم، ولی دوست دارم حداقل یک مطلب درست و حسابی در اون مورد باشه. برای اینکه منظورم رو بفهمی..... ترجیح می دم یه سری قانون اینجا بنویسم:
1- در هر پست فقط یک مشکل امنیتی مطرح یشه.
2- در بالای هر مطلب آموزشی تیتری مشابه زیر نوشته بشه:
که "روش" نام روش در مجامع عمومی رو در بر داره (یا حداقل یه نام ساده و "سطح" سادگی یا دشواری مطلب، "زبان" هم که زبان برنامه نویسی مربوطه، "بانک اطلاعاتی" هم در صورت وجود داشتن بانک، اون رو نام می برید، این گزینه بیشتر برای مثال هایی که در مقاله استفاده می شه کاربرد داره و قسمت، که وابسته به مقالات قبلی بوده و شمارهء اون به ترتیب زیاد می شه. البته بد نیست یک "حد خطر" هم گذاشته بشه که می تونه مقادیر "زیاد"، "متوسط" و "کم" داشته باشه.روش: SQL Injection
سطح: متوسط
زبان: PHP
بانک اطلاعاتی: MySQL
حد خطر: زیاد
قسمت: 2
3- موارد باید کاملا مربوط به برنامه نویسی باشه.
4- مشکلات به وجود اومده توسط رعایت نکردن این مطلب حتما باید گفته بشه.
5- گفته شدن دلیل منطقی به وجود اومدن مشکل. (این با مورد 4 تقریبا یکی است)
6- روش رفع مشکل توسط زبان و بانک اطلاعاتی گفته شده در تیتر مقاله.
اگه قانون های فوق فکر می کنید کمه، بگید تا اضافه اش کنیم
اگر اولین مقاله با این قوانین برای زبانی به غیر از php اینجا گذاشته شد.... خوب، اسم اینجا رو هم عوض می کنیم. از برنامه نویسان محترم asp و asp.net و jsp و perl و cold fusion و c و ... هم می خوام که بیان و بنویسند
موفق باشید، امید