برنامه من با bbc در باره تحریم cpanel :

deevart

Member
Rzt جان ، عضو فعال بسيج كدوم منطقه اي ؟
!!
والا به نطر من تقصیر هر دو طرف هست . باید قبول کنیم که آمریکا ابر قدرت جهان هست و باید باهاش راه بیایم .. اگه میخوایم سازه خدمونو بزنیم یا باید پای تحریم هاش واسیم ( البته مردم ) دولت که براش اهمیت نداره یا اینکه یک کشور جهان اول باشیم تا کسی نتونه دستور بده
این قانون جهان هست
چرا آمریکا به ایتالیا . ژاپن . برزیل یا حتی موزامبی گیر نمیده فقط چسبیده به 2 . 3 تا کشور و بهشون گیر میده مثل ایران . عراق . کره شمالی و ..
به این کشورا نگاه کنید همشون یک مشکلی با آمریکا دارن و به نظر من حقشونه !! ( آره به نظر من ایران هم حقش هست ! )

free-man

New Member
جایی هست در مورد رفع این مشکل بخواد سرمایه گزاری کنه؟ یه کنترل پنل کامل (اپن سورس نیست) کار تیم ایرانیه که 2 سال بیشتر روش دارن کار میکنن و انصافا Cpanel باید بره بوق بزنه خودم دموشو دیدم دیگه مشکل تحریمم نداریم.

استاد تا به حال که ما کار درست و حسابی از ایرانیا ندیدیم

بعدشم وقتی که پنل هایی مثل پلسک ، دایرکت ادمین و غیره هم نمیتونن بگن که سی پنل بره بوق بزنه ، به نظرم یکمی بی انصافیه که بگید یه کار ایرانی که 2 سال روش کار شده باعث بوق زدن سی پنل میشه

باگها و مشکلات سی پنل و پنل های گردن کلفت هم به مرور زمان کشف شده و روز به روز بهینه سازی شدن ، مسلما هیچ کار نویی هرچقدر هم که خوب باشه نمیتونه جایگاه اونا رو بگیره

همین lxpanel وقتی رواج پیدا کنه کم کم باگهاش مشخص میشه

maso

Member
آدم نه باید خودش را زیادی کوچیک ببینه ، نه زیادی بزرگ ، اشکال ما هم اینه که حد وسط نداریم

EMIRATES

Active Member
به نظر من که تا چند وقت دیگه , همینایی که الان دارن قد قد میکنن , واسه دیدن کارای ما (کلا) به دست و پامون میفتن

ایران هم کشور 1 دنیاست چون شما هر جایی که بری (چه اینجا , چه اونجا)‌ اگه یکم دقت کنی , میبینی اولین کسایی که کار رو انجام دادن , فکر و دست ایرانی بوده و هست

این تنها چیزیه که ثابت شده , من معتقدم , نیاز به گفتن نداره (میگم , گفته باشم) جون آشکاره!

چیزی که عیان است .................... چه حاجت به بیان است!!‌(نه , واقعا!)

فقط این رو هم بگم تا چند وقت دیگه کلا اوضاع عوض میشه , حالا هی بیاین سی پنل بگیرین .... تحریم کنین و .... آخرش هم باید اینو بدونن که این کارها رو واسه از هم نپاشیدن خودشون میکنن.

بازم هست که گفتنش رو جایز نمیبینم.

یا علی

با تشکر.

آخرین ویرایش:

free-man

New Member
به نظر من که تا چند وقت دیگه , همینایی که الان دارن قد قد میکنن , واسه دیدن کارای ما (کلا) به دست و پامون میفتن

ایران هم کشور 1 دنیاست چون شما هر جایی که بری (چه اینجا , چه اونجا)‌ اگه یکم دقت کنی , میبینی اولین کسایی که کار رو انجام دادن , فکر و دست ایرانی بوده و هست

این تنها چیزیه که ثابت شده , من معتقدم , نیاز به گفتن نداره (میگم , گفته باشم) جون آشکاره!

فقط این رو هم بگم تا چند وقت دیگه کلا اوضاع عوض میشه , حالا هی بیاین سی پنل بگیرین .... تحریم کنین و .... آخرش هم باید اینو بدونن که این کارها رو واسه از هم نپاشیدن خودشون میکنن.

یا علی

با تشکر.

.....

maysam.m

Well-Known Member
ابتدا عرض کنم که آغاز کننده تاپیک در پی این بود که کمک یا مشاوره ای با ایشان در باره cPanel کنید اما همتون به جای راهنمایی شروع کردید به وارد شدن به مسائل حاشیه ای. من هم با عذر خواهی از شروع کننده تاپیک پستی ارسال میکنیم .

میگم با این قضایا : پس باید به فکر اینترنت ملی باشیم :) امریکا پس باید بره بوق بزنه چون اگر اینترنت هم تحریم بشه ما خودمون با لطف دولتمردانمون اینترنت ملی میزنیم :eek: چه شود؟؟!! :)

ه نظر من که تا چند وقت دیگه , همینایی که الان دارن قد قد میکنن , واسه دیدن کارای ما (کلا) به دست و پامون میفتن

یا علی

با تشکر.

تا اونجایی ما از بیشتر ایرانی ها دیدیم ببخشیدا ولی بیشتر فریبکاری و دروغگویی و دزدی بوده :razz:
نمی دونم چه کارهایی را اول ایرانیها انجام دادند مثلا برق و تلفن ابتدا ابوریحان بیرونی قبلا بهش پی برده بود و همین دستمایی ای شد برای ادیسون و بل .
نفت شده بشکه ای حدودا برای 130 دلار اما هیچ فرقی در درآمدهای ما ایجاد نشده است .پول نفت کو؟؟؟
قضیه پالیزدار چه شد؟

اس ام اس هم برای حمایت از خط و زبان فارسی قرار قیمت پیامک !!! لاتین 2 برابر بشود و پیامک فارسی نصف و با نرم افزار ی که مخابرات ارائه خواهد داد محدودیت 70 کاراکتر اس ام اس فارسی هم حل خواهد شد و البته یادشون رفته که همه ایرانیها به اینترنت دسترسی ندارند که دانلود کنند و همه که گوشیهاشون رنگی و قابلیت نصب نرم افزار نداره :shock:

بگذریم بگذار تحریم کنند تا ما جوان های ایرانی با این امکاناتی که داریم مثلا یکیش اینترنت بیشتر از 128kb ما احتیاجی نداریم به گفته سلیمانی وزیر ارتباطات !! و از هر نظر حساب کنی ما ایرانیها خود میتوانیم خود کفا باشیم

استاد تا به حال که ما کار درست و حسابی از ایرانیا ندیدیم

خیلی خوب گفتی :)

البته امیدوارم از حرف های من ناراحت کسی را ناراحت نکرده باشم

EMIRATES

Active Member
با سلام

دوست عزیز بهتره این تاپیک دیگه پست نخوره چون :

1- خیلی مدت از اجرای برنامه اون دوست عزیز گذشته
2-صلاح نیست اضافه اسپم و... بشه.

با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا