!!Rzt جان ، عضو فعال بسيج كدوم منطقه اي ؟
جایی هست در مورد رفع این مشکل بخواد سرمایه گزاری کنه؟ یه کنترل پنل کامل (اپن سورس نیست) کار تیم ایرانیه که 2 سال بیشتر روش دارن کار میکنن و انصافا Cpanel باید بره بوق بزنه خودم دموشو دیدم دیگه مشکل تحریمم نداریم.
آدم نه باید خودش را زیادی کوچیک ببینه ، نه زیادی بزرگ ، اشکال ما هم اینه که حد وسط نداریم
به نظر من که تا چند وقت دیگه , همینایی که الان دارن قد قد میکنن , واسه دیدن کارای ما (کلا) به دست و پامون میفتن
ایران هم کشور 1 دنیاست چون شما هر جایی که بری (چه اینجا , چه اونجا) اگه یکم دقت کنی , میبینی اولین کسایی که کار رو انجام دادن , فکر و دست ایرانی بوده و هست
این تنها چیزیه که ثابت شده , من معتقدم , نیاز به گفتن نداره (میگم , گفته باشم) جون آشکاره!
چیزی که عیان است .................... چه حاجت به بیان است!!(نه , واقعا!)
فقط این رو هم بگم تا چند وقت دیگه کلا اوضاع عوض میشه , حالا هی بیاین سی پنل بگیرین .... تحریم کنین و .... آخرش هم باید اینو بدونن که این کارها رو واسه از هم نپاشیدن خودشون میکنن.
بازم هست که گفتنش رو جایز نمیبینم.
یا علی
با تشکر.
ه نظر من که تا چند وقت دیگه , همینایی که الان دارن قد قد میکنن , واسه دیدن کارای ما (کلا) به دست و پامون میفتن
ایران هم کشور 1 دنیاست چون شما هر جایی که بری (چه اینجا , چه اونجا) اگه یکم دقت کنی , میبینی اولین کسایی که کار رو انجام دادن , فکر و دست ایرانی بوده و هست
این تنها چیزیه که ثابت شده , من معتقدم , نیاز به گفتن نداره (میگم , گفته باشم) جون آشکاره!
چیزی که عیان است .................... چه حاجت به بیان است!!(نه , واقعا!)
فقط این رو هم بگم تا چند وقت دیگه کلا اوضاع عوض میشه , حالا هی بیاین سی پنل بگیرین .... تحریم کنین و .... آخرش هم باید اینو بدونن که این کارها رو واسه از هم نپاشیدن خودشون میکنن.
بازم هست که گفتنش رو جایز نمیبینم.
یا علی
با تشکر.
استاد تا به حال که ما کار درست و حسابی از ایرانیا ندیدیم