برنامه صفرویک کاری از شبکه آموزش

سلام دوستان. شبکه آموزش یه برنامه داره که موضوعش آموزش انیمیشنه که هر چی ازش بگم کم گفتم. اونم با حضور دو تا استاد انیمیشن(آقای سحرخیز---آقای نکویی) که کارشون محشره. البته این برنامه سه شنبه ها ساعت 6 بعد از ظهر پخش میشه.مجریشم که کارش واقعا درسته (آقای میلاد اسلام زاده) هستش. تازه میتونید انیمیشن هاتون رو واسشون بفرستید تا پخش کنن و مشکلاتشو بگن.البته این برنامه رو هر روز میده اما سه شنبه ها مختص انیمیشنه. مثلا پنج شنبه ها درباره بازی های کامپیوتری هستش که هم بازی های جدید رو نشون میده هم بازی سازی آموزش میده.خلاصه برنامش عالیه. یه موقع از دستش ندین:oops::oops::oops:

اصلا جالب نیست (قصد توهین ندارم)
من نمی دونم چیکار می کنند ولی چند باری دیده بودم بار اموزشیش خیلی کم و اصلا درباره ی مشکلات انیمیشن توی ایران بحث نمی کنند و میان تیزر ها ی انیمیشن ها رو نشون می دن و می گن عالیه
مجریش هم که دیگه نگو کلا من نفهمیدم چجوری انتخاب شده نه می ذاره کسی صحبت کنه توی همه کاری هم پروفشنال واسه خودش
رایانه امروز معرکه بود اون دوتایی که توش بودن توی کار خودشون حرفه ای بودن
نمی دونم چی شد یه دفعه تموم شد
از نظر من وقت تلف کردنه

moslancer2

Member
اصلا جالب نیست (قصد توهین ندارم)
من نمی دونم چیکار می کنند ولی چند باری دیده بودم بار اموزشیش خیلی کم و اصلا درباره ی مشکلات انیمیشن توی ایران بحث نمی کنند و میان تیزر ها ی انیمیشن ها رو نشون می دن و می گن عالیه
مجریش هم که دیگه نگو کلا من نفهمیدم چجوری انتخاب شده نه می ذاره کسی صحبت کنه توی همه کاری هم پروفشنال واسه خودش
رایانه امروز معرکه بود اون دوتایی که توش بودن توی کار خودشون حرفه ای بودن
نمی دونم چی شد یه دفعه تموم شد
از نظر من وقت تلف کردنه

من هم با دوستمون موافقم البته این نظر شخصی من هست... اما تا رسیدن به یک برنامه جامع هنوز خیلی راه هست... متاسفانه خیلی وقته برنامه های تلویزیونی (از همه نوعش) بیشتر درحد وقت پر کردن شدن...
باز هم از تمام دوستان معذرت :rose:

3d-max

New Member
مشکل این برنامه اینه که وقت کم دارند بعد در اون زمان کم میخوان در مورد همه چیز حرف بزنند که این امکان پذیر نیست ....برای همین اموزش هایی که میدن زیاد فایده نداره

moslancer2

Member
راستی ولی من یاد یک برنامه افتادم گرچه آموزشی نبود اما در مورد نقد و رسیدگی به مشکلات انیمیشن در حد خوبی بود... شبکه چهار پخش میکرد و مجریش هم بهرام عظیمی بود...میشه گفت در این رابطه (انیمیشن) بد نبود...

یه برنامه هم هست که رامبد جوان داره میده شبکه یک اونم جالب نیست...
البته این ها همه نظر شخصی هست و قصد جسارت به دیگر دوستان نیست...:rose:

taghi abbas

Well-Known Member
برنامه ی خوبی هست ولی به گفته ی دوستان وقت خیلی خیلی کمی دارن.فکر کنم اگه این انتقاد ها رو به ایمیلشون میفرستادیم جواب میگرفتیم و نتیجه میداد :lol:

بابا من سال گذشته به این برنامه رو دنبال می کردم
اصلا خوب نیست
چرا؟
- وقت کمه
- مجری جای مهمان حرف می زنه
- همیشه دو تا مهمان دعوت می کنند و اصلا وقت به هیچ کدوم نمی رسه و بیشتر کلی صحبت می کنند
من بیشتر برنامه های سال گذشته رو ضبط کردم ولی به دلیل کارینتونستم بعضی برنامه ها رو دنبال کنم بهشون میل دادم که برنانه هاشون رو هفتگی توی سایت آپلود کنن ولی خبری نشد
دوستان اگر کسی کسی می خواد توی این کار حرفه ای بشه
وقت اندک خودتون رو جای دیگه سرمایه گذاری کنند
برید کلاس زبان و از آموزش های معروف این کار مثل Digital -Tutors و CG_Academy و ... استفاده کنید

AM3d

Active Member
منم با نظر دوستمون rasol10261360 موافقم برای یاد گیری منابع خیلی بهتری هست . من چند بار این بر نامه رو دیدم آموزشاش خوب نبود به نظرم ، که فکر میکنم به خاطر وقت کمی هست که به کارشناس میدن .

به نظر من که به نکته های جالبی توجه میکنن. از نظر مجریشم که به نظرم یکی از نقطه های قوت این برنامه آقای اسلام زادست. خیلی بهتر از اون مجری هاییه که هیچی سرشون نمیشه و الکی سر تکون میدن

سلام برنامش را من در مورد گیم اصلا دوست ندارم Lord Voldemort کاملا درست گفتند اصلا بار آموزشی نداره من به مجریش ایمیل زدم در این مورد در جواب گفت سعی می کنم مطالبتون را بگم اما وسعت کار بیشتر از این نمیشه با مهندس صمیمی هم حضوری ملاقات داشتم اما در این مورد باهاش حرف نزدم نمی دونم چرا حالا بیخیال اما به قول دوستمون برید سراغ منبع های خوب به همراه زبان انگلیسی این برنامه در حد اطلاعات عمومی خوب هست اما اگه به امیدش نشست واسه یاد گرفتن چیزی دستا بالتون را نمیگیره

taghi abbas

Well-Known Member
به نظر من اگه مثلا همون یک ساعت رو فقط در مورد آموزش بازی سازی صحبت کنن بهتر میشه یا وقت بیشتری رو به بازی ساز بدن.اینجوری بار علمی بحث بالا تر میره.ولی چون وقت برنامه خیلی کمه،بازی ساز هر چی تلاش کنه نمیتونه کل بحثش رو بگه و مجبوره بیننده ها رو منتظر بذاره. من نمیدونم چرا به جا اینکه وقت بیشتری رو به این جور کار ها و بحث تکنولوژی روز بدن به برنامه های دیگه میدن.جای تعجبه!!!

.:BehzAd:.

Active Member
من خیلی وقته این برنامه رو نگاه میکنم و بسار برنامه خوب وآموزنده ای هست با اینکه خیلی مختصر توضیح میدن ولی باز این برنمامه رو دوست دارم

Active Member
داش ممد قرار نیست که یه برنامه 1 ساعتی همه چی رو بگه و ما انتظار داشته باشیم که با دیدنش کارمون از این رو به اون رو بشه و انیمشین و بازی بسازیم اول اینو بگم که بیشتر یه جنبه تبلیغ داره برا خودشون اونای رو میگم که میان و خلاصه یه توضیحی میدن و میگن این نرم افزار هست و باهاش اینطوری میشه کار کرد من منظورم اینه که با دیدنش برنامه یه استارت های رو تو بعضی کارها میده و همون توضیحات کوچکی که میدن باعث میشه اطلاعاتی راجب چیزهای که قبلا اصلانمیدونستی پیدا کنی و خودت بری ادامه صحبت هاشون رو سرچ کنی و فقط به توضیح خلاصه اونا اکتفا نکنی اینه حرف کلی من

taghi abbas

Well-Known Member
نظر تون چیه لینک این تاپیک رو برای برنامه ی صفر و یک بفرستیم شاید انتقاد ها و پیشنهاد ها نتیجه داد.

Active Member
اگه بدونند بچه های که کارشون اینه اینجوری از برنامه میگن و ازش راضی نیستن خودمو نمی گم ها.شاید شاید یه تاثیره کوچولوی داشته باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا