siavash-tanha گفت:
نبي جان كارت تي وي من برا صدا از كارت صدا استفاده ميكنه
يعني سيم صداي رو كارت تيوي رو وصل كردم به ورودي كارت صدا (مادربردم جا نداشت منم سيم سي دي رام و در آوردم اينو جاش زدم)
بعد ديدم صدا نداره از رو تنظيمات ورودي صدا رو رو استريو ميكسر گذاشتم حالا صدا دارم
البته اينجور كه شما گفتي كارت من و شما فرق داره
ماله من مدلش winfast
مخلصم
ابوذر
سلام عزيز دل برادر !
خب ! شما مشكلي نداري به خاطر اينكه از پشت خود كارت تي وي يه فيش خروجي صدا داري ! فقط براي پخشش مجبوري از يه سيم استريو استفاده كني كه خروجي اون رو ورودي كارت صدات بدي و كارت صدا از اسپيكر پخشش كنه . زماني هم كه از كارت تي وي خروجي گرفتي داديش به ورودي صدا كه روي مينبرده (همون line in ) كه درسته ! اما من موندم چرا يه فيش استريو معمولي از اين 50 تا تك تومني ها نگرفتي و به يه طرفش وصل ميكردي و مستقيم به فيش line in كارت صوت ميزدي (از بيرون كيس !)
اگر شما اين كارو كردي جواب داده پس منم ميتونم اينكارو كنم ! با كمي تفاوت ! يعني شما از پشت كارت تي وي (line out) فيش وصل كردي به line in روي مين برد! اما من چون از خارج خروجي ندارم! (يعين دارم اما جاي فيشش عجيب غريبه تبديلش فك نكنم باشه!) مجبورم از line out كه روي خود كارت هست( از داخل كيس) وصل كنم به line in (حالا يا از همون داخل كيس بزنمش جاي فيش سي دي رام روي مينبرد، يا اينكه سيمشو بيارم بيرون بزنم توي فيش استريو line in روي كارت صوتم ! تبدليش هم گرفتم ولي بش نخورد حالا يه بلايي به سرش ميارم ! :roll:
پ.ن1: خوشم مياد خودم سوال ميپرسم ، خودم هم بصورت كامل جواب خودم رو ميدم !!!
پ.ن2: اگر نفهميدي اون بالا چي گفتم ، لازم نيست دوباره بخونيش چون بي فايدست! بازم نميفهمي
پ.ن3: تا حالا تاپيك با دو تا موضوع كاملا متفاوت ديده بوديد ؟! اگر نديده بوديد حالا ببينيد !

به اين ميگن صرفه جويي در مصرف تاپيك ، بيچاره مجيد چقدر بايد پوله ديتا بيس تاپيكاي ما رو بده
چاكرتونيم !
نبي 8)