برنامه ساخت وب كم مجازي براي ياهو ميسنجر

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
يه برنامه هست كه باش ميشه وب كم وجازي ايجاد كرد ...
يعني چند تا عكس رو براش مشخص ميكنيد اونها رو پشت سر هم براي طرف پخش ميكنه و طرف فكر ميكنه شما وب كم روشن كرديد ... براي ياهو ميسنجر ....
من اين برنامه رو قبلا داشتم ..
كسي نميدونه اسم اين برنامه چي هست .
و اگر لينك دون لودش هم داشته باشيد كه چه بهتر

پيشاپيش از همتون ممنونم .
نبي

bagher2

Member
نبی جان سلام!
دوست من بنده حدوداچندماهی هستش که درخواست این برنامه روکرده بودم ولی متاسفانه کسی جواب درست وحسابی نداد!
اگه شماواقااین برنامه روداشتین پس میشه امیدواربودکه واقعیت داره!
بهرحال اگه یه موقع جایی پیداش کردی حتمایه ندایی هم به ما بده!

قربون معرفت

باقر

NabiKAZ

Well-Known Member
bagher2 گفت:
نبی جان سلام!
دوست من بنده حدوداچندماهی هستش که درخواست این برنامه روکرده بودم ولی متاسفانه کسی جواب درست وحسابی نداد!
اگه شماواقااین برنامه روداشتین پس میشه امیدواربودکه واقعیت داره!
بهرحال اگه یه موقع جایی پیداش کردی حتمایه ندایی هم به ما بده!

قربون معرفت

باقر

بله قبل از اينكه هاردم بسوزه من اين برنامه رو روي هارد داشتم .
اسمش هم يه چيزي تو مايه هاي virtual webcam يا وب كم مجازي يا همچين اسمي بود ... يادم نيست درست .
هر چي هم سرچ كردم پيدا نكردم :(

ما هم نشستيم منتظر يه آدم باحال كه جواب بده .

مرسي
نبي

siavash-tanha

Well-Known Member
نبي جان اگه پيدا كردي به مام خبر بده

در ضمن من براي مخ زدن از طريق كارت تي ويم برا بقيه شبكه سه پخش ميكنم :wink: :lol: :lol: :lol:

مخلصم

ابوذر

NabiKAZ

Well-Known Member
abouzar گفت:
نبي جان اگه پيدا كردي به مام خبر بده
در ضمن من براي مخ زدن از طريق كارت تي ويم برا بقيه شبكه سه پخش ميكنم :wink: :lol: :lol: :lol:
مخلصم
ابوذر

چشم !

آره اتفاقا منم كارت تي وي دارم واسه بقيه ويدئو پخش ميكنم :wink: بعضي ها هم كه وضشون بهتره ماهواره پخش ميكنن :lol:

راستي صحبت كارت تي وي شد .. بزار يه سو استفاده بكنم ....من هر كاري ميكنم صداي شبكه ها در نمياد ... بايد يه فيش از روي كارت بگيرم بفرستم روي line in كارت صوتيم ديگه ؟! اما همچين فيش و جاي فيشي نداره !!1 فيش خروجي a/v داره ! اما هيچ كدوم از فيشام بهش نميخوره !!!
ولي روي خود كارت يه سوكت فسقلي دو خاري وجود داره كه نوشته line out اگه با يه تبديل وصلش كنم به line in كارت سوتم درست ميشه مشكل ؟!؟!!

چاكريم .
نبي

siavash-tanha

Well-Known Member
نبي جان كارت تي وي من برا صدا از كارت صدا استفاده ميكنه

يعني سيم صداي رو كارت تيوي رو وصل كردم به ورودي كارت صدا (مادربردم جا نداشت منم سيم سي دي رام و در آوردم اينو جاش زدم)

بعد ديدم صدا نداره از رو تنظيمات ورودي صدا رو رو استريو ميكسر گذاشتم حالا صدا دارم

البته اينجور كه شما گفتي كارت من و شما فرق داره

ماله من مدلش winfast

مخلصم

ابوذر

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
:lol: آقا ما رو هم بي خبر نذارين چيزه جالبي هست

sambol

Active Member
اقا من اين برنامه رو داشتم مي گردم پيدا مي كنم مي زارم اگه يادم نره

NabiKAZ

Well-Known Member
siavash-tanha گفت:
يعني سيم صداي رو كارت تيوي رو وصل كردم به ورودي كارت صدا (مادربردم جا نداشت منم سيم سي دي رام و در آوردم اينو جاش زدم)
بعد ديدم صدا نداره از رو تنظيمات ورودي صدا رو رو استريو ميكسر گذاشتم حالا صدا دارم
ماله من مدلش winfast
مخلصم
ابوذر

سلام عزيز دل برادر !
خب ! شما مشكلي نداري به خاطر اينكه از پشت خود كارت تي وي يه فيش خروجي صدا داري ! فقط براي پخشش مجبوري از يه سيم استريو استفاده كني كه خروجي اون رو ورودي كارت صدات بدي و كارت صدا از اسپيكر پخشش كنه . زماني هم كه از كارت تي وي خروجي گرفتي داديش به ورودي صدا كه روي مينبرده (همون line in ) كه درسته ! اما من موندم چرا يه فيش استريو معمولي از اين 50 تا تك تومني ها نگرفتي و به يه طرفش وصل ميكردي و مستقيم به فيش line in كارت صوت ميزدي (از بيرون كيس !)
اگر شما اين كارو كردي جواب داده پس منم ميتونم اينكارو كنم ! با كمي تفاوت ! يعني شما از پشت كارت تي وي (line out) فيش وصل كردي به line in روي مين برد! اما من چون از خارج خروجي ندارم! (يعين دارم اما جاي فيشش عجيب غريبه تبديلش فك نكنم باشه!) مجبورم از line out كه روي خود كارت هست( از داخل كيس) وصل كنم به line in (حالا يا از همون داخل كيس بزنمش جاي فيش سي دي رام روي مينبرد، يا اينكه سيمشو بيارم بيرون بزنم توي فيش استريو line in روي كارت صوتم ! تبدليش هم گرفتم ولي بش نخورد حالا يه بلايي به سرش ميارم ! :roll: :wink:

پ.ن1: خوشم مياد خودم سوال ميپرسم ، خودم هم بصورت كامل جواب خودم رو ميدم !!! :lol:

پ.ن2: اگر نفهميدي اون بالا چي گفتم ، لازم نيست دوباره بخونيش چون بي فايدست! بازم نميفهمي :lol:

پ.ن3: تا حالا تاپيك با دو تا موضوع كاملا متفاوت ديده بوديد ؟! اگر نديده بوديد حالا ببينيد ! :lol: به اين ميگن صرفه جويي در مصرف تاپيك ، بيچاره مجيد چقدر بايد پوله ديتا بيس تاپيكاي ما رو بده :wink:

چاكرتونيم !
نبي 8)

NabiKAZ

Well-Known Member
BeHnAm_akb گفت:
آقا مثل اين كه اين تاپيك چند منظوره شده ها

معلوم ميشه پستاي منو تا آخر نميخوني !
اين رو آخر دو تا پست قبلي نوشتم :
پ.ن3: تا حالا تاپيك با دو تا موضوع كاملا متفاوت ديده بوديد ؟! اگر نديده بوديد حالا ببينيد ! به اين ميگن صرفه جويي در مصرف تاپيك ، بيچاره مجيد چقدر بايد پوله ديتا بيس تاپيكاي ما رو بده :lol: :lol: :lol:

kaktoox

Member
نه آقا راس ميگه من هم داشتم تو cd , learn hacking بود خيلي چيز جالبي بد اگه گيرش بيارم حتما ميزارم رو ftp

siavash-tanha

Well-Known Member
NabiKAZ گفت:
siavash-tanha گفت:
ماله من مدلش winfast
مخلصم
ابوذر

سلام عزيز دل برادر !
خب ! شما مشكلي نداري به خاطر اينكه از پشت خود كارت تي وي يه فيش خروجي صدا داري ! فقط براي پخشش مجبوري از يه سيم استريو استفاده كني كه خروجي اون رو ورودي كارت صدات بدي و كارت صدا از اسپيكر پخشش كنه . زماني هم كه از كارت تي وي خروجي گرفتي داديش به ورودي صدا كه روي مينبرده (همون line in ) كه درسته ! اما من موندم چرا يه فيش استريو معمولي از اين 50 تا تك تومني ها نگرفتي و به يه طرفش وصل ميكردي و مستقيم به فيش line in كارت صوت ميزدي (از بيرون كيس !)
اگر شما اين كارو كردي جواب داده پس منم ميتونم اينكارو كنم ! با كمي تفاوت ! يعني شما از پشت كارت تي وي (line out) فيش وصل كردي به line in روي مين برد! اما من چون از خارج خروجي ندارم! (يعين دارم اما جاي فيشش عجيب غريبه تبديلش فك نكنم باشه!) مجبورم از line out كه روي خود كارت هست( از داخل كيس) وصل كنم به line in (حالا يا از همون داخل كيس بزنمش جاي فيش سي دي رام روي مينبرد، يا اينكه سيمشو بيارم بيرون بزنم توي فيش استريو line in روي كارت صوتم ! تبدليش هم گرفتم ولي بش نخورد حالا يه بلايي به سرش ميارم ! :roll: :wink:

پ.ن1: خوشم مياد خودم سوال ميپرسم ، خودم هم بصورت كامل جواب خودم رو ميدم !!! :lol:

پ.ن2: اگر نفهميدي اون بالا چي گفتم ، لازم نيست دوباره بخونيش چون بي فايدست! بازم نميفهمي :lol:

پ.ن3: تا حالا تاپيك با دو تا موضوع كاملا متفاوت ديده بوديد ؟! اگر نديده بوديد حالا ببينيد ! :lol: به اين ميگن صرفه جويي در مصرف تاپيك ، بيچاره مجيد چقدر بايد پوله ديتا بيس تاپيكاي ما رو بده :wink:

چاكرتونيم !
نبي 8)

:lol:

نبي جان عزيزه دله برادر آخه كارت من اصلا خروجي لاين اوت و اين و اينجور حرفا نداره :wink: :lol:

برا صدا بايد حتما سيمشو وصل كنم به كارت صدا 8)

مخلصم

ghasem76

New Member
من لينك اين برنام رو دارم خواستين ايميل بزنيد واستون send كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا