برنامه ریزی

دوستان محصوصا آقا مهدی . بهتره قبل از هر کاری یه برنامه ربزی داشته باشیم . هم اهداف مشحص بشه هم روند کاری

به نظر من چندتا چیز لازم ! که باید از زدن این انجمن به دست بیاریم.
1: آموزش و بالا رفتن سطح علمی !
2: طراحی و ساخت نمونه کار ها و پروژه ها ( که می تونه یه سابقه کاری خوبی بشه ! )
3: و ....

می شه یه تیم تشکیل داد ! می شه شروه به آموزش و یادگیری یه انجین کرد !
میشه شروع یه طراحی یه بازی کرد !!! می تونیم از لچه های انجمن 3d هم کمک بگیریم .

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
دوستان محصوصا آقا مهدی . بهتره قبل از هر کاری یه برنامه ربزی داشته باشیم . هم اهداف مشحص بشه هم روند کاری

به نظر من چندتا چیز لازم ! که باید از زدن این انجمن به دست بیاریم.
1: آموزش و بالا رفتن سطح علمی !
2: طراحی و ساخت نمونه کار ها و پروژه ها ( که می تونه یه سابقه کاری خوبی بشه ! )
3: و ....

می شه یه تیم تشکیل داد ! می شه شروه به آموزش و یادگیری یه انجین کرد !
میشه شروع یه طراحی یه بازی کرد !!! می تونیم از لچه های انجمن 3d هم کمک بگیریم .

شما درست میگین . نظر من این بود که خوب قبل از هر کاری تا Engine نباشه که نمیشه بازی ساخت برای همین من شروع کردم به آموزش دادن Engine . آموزش طراحی 3D هم که در انجمن گرافیک 3بعدی انجام میشه تا این انجمن جون بگیره و رشد کنه . فکر شما خوبه بهتره یک گروه بشیم و به صورت هماهنگ آموزش بخشهای مختلف طراحی مثل Engine , مدیریت فایل و طراحی Data base بدیم . :rose:

شما خیلی هم عالی کار رو شروع کردی !!
حالا من می گم در کتار توسعه انجین شما (که منم می خوام کمکت کنم )
می تونیم بریم سر کار و آموزش یک انجین ساده . قوی !!! به نظرم خوب نیست تاپیک های بیخودی در مورد چندین انجین باز بشه و ....
همه یه انجین رو انتخاب کنیم !!!!

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
شما خیلی هم عالی کار رو شروع کردی !!
حالا من می گم در کتار توسعه انجین شما (که منم می خوام کمکت کنم )
می تونیم بریم سر کار و آموزش یک انجین ساده . قوی !!! به نظرم خوب نیست تاپیک های بیخودی در مورد چندین انجین باز بشه و ....
همه یه انجین رو انتخاب کنیم !!!!

Engine من . :) . این Engine یک مقاله ی که من از 4 تا منبع مختلف در آوردم . اصل Engine آموزشیه و 80 درصد خصوصیات Engine های دیگه رو داره . این Engine میتونه عالی باشه . البته با کمک شما و دوستان .

Engine های دیگه هم چون اکثراً کرک شدن خوب بازده نداره . بهترینشون A7 و Qurest . آموزش اینا هم میتونیم داشته باشیم اینجا . :D:rose: .

Engine اصلی خودم هم که توی گالری گذاشتم مشکلاتش رو همینجا میگم تا با هم فکری حلشون کنیم

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
خوب خوبه چطور می تونیم تست کنم انجینه تو ؟

این که دارم اینجا آموزش میدم هنوز اولشه . فعلاً کلاسهای رو مینویسیم . بعد که به مرحله ی فراخوانی کلاس برسیم تست میشه .
مرحله ی کلاس نویسی در اصل مرحله ی مشکل کاره .

جدیدترین ارسال ها

بالا