rasool_jelve
Active Member
سلاممیخام برنامه تحت موبایل بسازم
چه نرم افزار رو پیشنهاد میکنید چرا
اداب فلش
فلش بیلدر
فلکس بیلدر
با کدوم ای اینها میشه تمام نیازها رو بررطرف کرد
مثلا برنامه کاربردی حسابداری ساخت
بازی ساخت
وب
من حدود چند ماهی که دارم اصول برنامه نویسی را یاد میگیرم و لی سردر گم شدم یکی میگه فلش همه نیازات رو برطرف میکنه یکی دیگهمیگه مثلا فلکس بیلدر برای موبایل بهتر نمی دونم
من نیازم برنامه ای هست که هم رو با هم ساپورتمیکنهمیخام وقتی رو که برای یادگیری برنامه نئیسیش میگذارم ارزش داشته باشه
ممنون
مثلا برنامه حسابداری تحت موبایل
البته شاید نرم افزارهای برنامه نویسی تحت اندوروید این کار رو کرد ولی فقط تحت اندروید و اکه بخام زمان براش بگذارم فقط یه زبان اون هم تحت اندروید بلدم
در صورتی که توی فلش دیم هم برای ویندوز میشه هم برای مکیناش هم برای اندروید و ios ولی نمی دونم میشه برنامه قوی مثلا حسابداری یا برای در اون یاخت یا نه
اگه راهنماای دقیق بکنید بسیار ممنون میشم چون تا الانش که وقتمک خیل هدر رفته
ممنون
چه نرم افزار رو پیشنهاد میکنید چرا
اداب فلش
فلش بیلدر
فلکس بیلدر
با کدوم ای اینها میشه تمام نیازها رو بررطرف کرد
مثلا برنامه کاربردی حسابداری ساخت
بازی ساخت
وب
من حدود چند ماهی که دارم اصول برنامه نویسی را یاد میگیرم و لی سردر گم شدم یکی میگه فلش همه نیازات رو برطرف میکنه یکی دیگهمیگه مثلا فلکس بیلدر برای موبایل بهتر نمی دونم
من نیازم برنامه ای هست که هم رو با هم ساپورتمیکنهمیخام وقتی رو که برای یادگیری برنامه نئیسیش میگذارم ارزش داشته باشه
ممنون
مثلا برنامه حسابداری تحت موبایل
البته شاید نرم افزارهای برنامه نویسی تحت اندوروید این کار رو کرد ولی فقط تحت اندروید و اکه بخام زمان براش بگذارم فقط یه زبان اون هم تحت اندروید بلدم
در صورتی که توی فلش دیم هم برای ویندوز میشه هم برای مکیناش هم برای اندروید و ios ولی نمی دونم میشه برنامه قوی مثلا حسابداری یا برای در اون یاخت یا نه
اگه راهنماای دقیق بکنید بسیار ممنون میشم چون تا الانش که وقتمک خیل هدر رفته
ممنون