برنامه تحت موبایل

rasool_jelve

Active Member
سلاممیخام برنامه تحت موبایل بسازم
چه نرم افزار رو پیشنهاد میکنید چرا
اداب فلش
فلش بیلدر
فلکس بیلدر

با کدوم ای اینها میشه تمام نیازها رو بررطرف کرد
مثلا برنامه کاربردی حسابداری ساخت
بازی ساخت
وب
من حدود چند ماهی که دارم اصول برنامه نویسی را یاد میگیرم و لی سردر گم شدم یکی میگه فلش همه نیازات رو برطرف میکنه یکی دیگهمیگه مثلا فلکس بیلدر برای موبایل بهتر نمی دونم
من نیازم برنامه ای هست که هم رو با هم ساپورتمیکنهمیخام وقتی رو که برای یادگیری برنامه نئیسیش میگذارم ارزش داشته باشه
ممنون
مثلا برنامه حسابداری تحت موبایل
البته شاید نرم افزارهای برنامه نویسی تحت اندوروید این کار رو کرد ولی فقط تحت اندروید و اکه بخام زمان براش بگذارم فقط یه زبان اون هم تحت اندروید بلدم
در صورتی که توی فلش دیم هم برای ویندوز میشه هم برای مکیناش هم برای اندروید و ios ولی نمی دونم میشه برنامه قوی مثلا حسابداری یا برای در اون یاخت یا نه
اگه راهنماای دقیق بکنید بسیار ممنون میشم چون تا الانش که وقتمک خیل هدر رفته

ممنون

Fanous

Well-Known Member
سلاممیخام برنامه تحت موبایل بسازم
چه نرم افزار رو پیشنهاد میکنید چرا
اداب فلش
فلش بیلدر
فلکس بیلدر

با کدوم ای اینها میشه تمام نیازها رو بررطرف کرد
مثلا برنامه کاربردی حسابداری ساخت
بازی ساخت
وب
من حدود چند ماهی که دارم اصول برنامه نویسی را یاد میگیرم و لی سردر گم شدم یکی میگه فلش همه نیازات رو برطرف میکنه یکی دیگهمیگه مثلا فلکس بیلدر برای موبایل بهتر نمی دونم
من نیازم برنامه ای هست که هم رو با هم ساپورتمیکنهمیخام وقتی رو که برای یادگیری برنامه نئیسیش میگذارم ارزش داشته باشه
ممنون
مثلا برنامه حسابداری تحت موبایل
البته شاید نرم افزارهای برنامه نویسی تحت اندوروید این کار رو کرد ولی فقط تحت اندروید و اکه بخام زمان براش بگذارم فقط یه زبان اون هم تحت اندروید بلدم
در صورتی که توی فلش دیم هم برای ویندوز میشه هم برای مکیناش هم برای اندروید و ios ولی نمی دونم میشه برنامه قوی مثلا حسابداری یا برای در اون یاخت یا نه
اگه راهنماای دقیق بکنید بسیار ممنون میشم چون تا الانش که وقتمک خیل هدر رفته

ممنون

سلام دوست من
گزینه اول که بهتون پیشنهاد می کنم برای موبایل ، برنامه eclips هستش . اگه اینو یاد بگیرین تمام نیازهاتون واسه برنامه های اندرویدی برطرف میشه
و گزینه آخر هم فلش !!! فلش امکانات کامل نداره ولی اگه برنامه تون ساده اس ( نه حسابداری ) فلش کار راه اندازه
بین این 2 گزینه هم فلکس

rasool_jelve

Active Member
خروجی بر روی تمام سیستم عامل ها تحت ویندوز و موبایل

سلام دوست من
گزینه اول که بهتون پیشنهاد می کنم برای موبایل ، برنامه eclips هستش . اگه اینو یاد بگیرین تمام نیازهاتون واسه برنامه های اندرویدی برطرف میشه
و گزینه آخر هم فلش !!! فلش امکانات کامل نداره ولی اگه برنامه تون ساده اس ( نه حسابداری ) فلش کار راه اندازه
بین این 2 گزینه هم فلکس

ممنون از پاسختون
من دنبال زبان برنامه نویسی هستم که بتونم روی تمام سیستم عمل ها اعم از ویندوز برنامه نویسی کنم
و فقط محدودو مثلابه اندروید نباشه

یعنی یه زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم که جامع و حرفه ای باشه

مثلا سیستم عامل اندوروید یا ios با چی ساخته شده

من اصول برنامه نویسی رو بلدم اتوپلی مدیا استادیو - مولتی مدیا بیلدر رو بلدم فلش رو هم تا حدی بلدم
چی کار کنم نمیخام وقتم برای یه چیزه بیهوده هد ربره
ام ا من تعریف زیادی از فلش دیمکهمیشه باهاش سایت ساخت و این حرفا

Fanous

Well-Known Member
ممنون از پاسختون
من دنبال زبان برنامه نویسی هستم که بتونم روی تمام سیستم عمل ها اعم از ویندوز برنامه نویسی کنم
و فقط محدودو مثلابه اندروید نباشه

یعنی یه زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم که جامع و حرفه ای باشه

مثلا سیستم عامل اندوروید یا ios با چی ساخته شده

من اصول برنامه نویسی رو بلدم اتوپلی مدیا استادیو - مولتی مدیا بیلدر رو بلدم فلش رو هم تا حدی بلدم
چی کار کنم نمیخام وقتم برای یه چیزه بیهوده هد ربره
ام ا من تعریف زیادی از فلش دیمکهمیشه باهاش سایت ساخت و این حرفا

شما با فلش می تونین برای ویندوز ، اندروید و ios برنامه بسازین ولی در حد امکانات فلش
اگر برنامه شما به شکلی باشه که فلش جوابگو نباشه باید برین سراغ برنامه ای که کارش فقط توی یک زمینه باشه
مثلا eclips برای اندروید
xcode برای ios
visual برای ویندوز
نمیشه انتظار داشت یه برنامه 100% تمام اینهارو ساپورت کنه

rasool_jelve

Active Member
شما با فلش می تونین برای ویندوز ، اندروید و ios برنامه بسازین ولی در حد امکانات فلش
اگر برنامه شما به شکلی باشه که فلش جوابگو نباشه باید برین سراغ برنامه ای که کارش فقط توی یک زمینه باشه
مثلا eclips برای اندروید
xcode برای ios
visual برای ویندوز
نمیشه انتظار داشت یه برنامه 100% تمام اینهارو ساپورت کنه

نهایت برنامه ای که با فلش میشه ساخت بر روی سیستم عامل عامل های موبیل چیه که مثلا بالاتر از اون رو بایدبا زبانها های برنامه نویسی مخصوص موبایل ساخت
اگه چند تا مثال بزنی که گویا بشه ممنونمیشم
میخام اگه پروژه ای به من سفارش شد بدونم چطوری مدیدیرت کنم

Fanous

Well-Known Member
نهایت برنامه ای که با فلش میشه ساخت بر روی سیستم عامل عامل های موبیل چیه که مثلا بالاتر از اون رو بایدبا زبانها های برنامه نویسی مخصوص موبایل ساخت
اگه چند تا مثال بزنی که گویا بشه ممنونمیشم
میخام اگه پروژه ای به من سفارش شد بدونم چطوری مدیدیرت کنم

دوست من! سوال شما ، سوال خوبی نیست
شما باید قابلیتهای فلش واسه اندروید رو بشناسین و متوجه بشین چه چیزهایی رو نمیشه با فلش واسه اندروید کار کرد
مثلا شما نمیتونین یه برنامه آلارم با فلش واسه اندروید بسازین ! چرا ؟ چون فلش توی بکگراند فعال نمیمونه و باید یک سرویس ایجاد کنین که برنامه شما رو فعال نگه داره و فلش این قدرت رو نداره
پس شما به یک واسط نیاز دارین که همون فایلهای ane هست و برای ساختشون به جاوا نیاز دارین و بنظر من اگه کسی بتونه فایلهای ane رو ایجاد کنه اصلا نیازی نداره بیاد با فلش برنامه بسازه ، همون جاوا قویتره و می تونه برنامه رو با همون بسازه

فال

New Member
سلام
من میخوام با یه برنامه آموزشی بسازم که با شکل و شمایل و اعداد ریاضی سر و کار داره
هیچی هم از برنامه نویسی اندروید نمیدونم

میشه همچین چیزی با فلش ساخت ؟
یا فقط می تونم فایل فلش بسازم برای اندروید ؟
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه، توو این موضوع هیچ سر رشته ای ندارم وقتمو گرفته

ممنونم

ghasemMMb

New Member
سلام
من میخوام با یه برنامه آموزشی بسازم که با شکل و شمایل و اعداد ریاضی سر و کار داره
هیچی هم از برنامه نویسی اندروید نمیدونم

میشه همچین چیزی با فلش ساخت ؟
یا فقط می تونم فایل فلش بسازم برای اندروید ؟
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه، توو این موضوع هیچ سر رشته ای ندارم وقتمو گرفته

ممنونم

سلام
اگه منظورتون تولید محتوای آموزشیه بله با فلش میشه ساخت.
یکی از کاربرای همین سایت یه وبلاگ داره به نام http://moghanaraz.blogfa.com/ که توش همین چیزا را آموزش میده.

جدیدترین ارسال ها

بالا