.:برنامه ای که دو عکس شبیه به هم را تشخیص میدهد:.Test2Pic

سلام
امید وارم حالتون خوب باشه:rose:
برنامه امروز من توانایی داره دو عکسی که شبیه به همند رو تشخیص بده . البته بازم مطمئن هستم شما انتظار بیجا ندارید ولی من خودم ازش راضی ام
اینم محیط برنامه

در ضمن می گند هرچیزی زیادش خوب نیست پس شما هم از دقت زیاد ، زیاد استفاده نکنید چون الکی گیر میده:D
موفق باشید
یادم رفت بگم اگه برنامه الکی گیر داد دوباره اجراش کنید
درضمن این برنامه progress bar داره و هر جایی قابلیت لغو داره

پیوست ها

• Test2Pic.zip
    702.5 کیلوبایت · بازدیدها: 63
آخرین ویرایش:

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اشتباه میکنه ، ولی بازم جالبه درصد خطایی که میده نصبت به اینکه با MMB نوشته شده قابل توجهه ! ، البته اگه تماما با MMB باشه !

سوال : تمامی برنامه با خود MMB بوده ؟ از هیچ ابزار دیگه ای استفاده نشده ؟

اگر اینطور باشه که بالا گفتم باشه یعنی همه ی برنامه مستقیم با MMB باشه که فکر نکنم ، کار بسیار جالبیه ، چه کلکی زدید ؟

چون اولا برای این کار باید با مباحث هوش مصنوعی و تجزیه ی عکس آشنا باشید و با نرم افزار Matlab هم کار کرده باشید تا مفهوم دقیق این موضوع رو بدونید که فکر نکنم شخصی که با این موضوع ها سر و کار داشته باشه بیاد با MMB همچین چیزی بنویسه ...

در ضمن به یک دلیل دیگه هم میگم تماما با MMB نیست چون Usage پردازنده در بهترین تنظیمات نرم افزار 1 درصد بالا میره که نسبت به زمان در حال نمایش در پروسس بار غیر عادی هست مگر اینکه حقه ای تو کار باشه !!!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
توی پلاگین sysmetric یک دستور هست به نام getpixel ، میشه باهاش همچین کاری کرد ، ولی توی عکس های با حجم و کیفیت بالا فکر می کنم به مشکل بر بخوره...

سلام
دوست عزیز تماما با mmb نوشته شده. تمام برنامه های اخیر من با یه زیرکی خاص همراهه .تازه اون اشتباهاتی هم که میگید وقتی خودم سورس رو مستقیما از mmb اجرا می کنم به حداقل میرسه و اون هم دست من نیست
در صورت نیاز توضیح بیشتر در خدمتم

Silver Soft

اگه از پلاگینی که سامان جان گفتن استفاده شده که هیچ ولی اگه نه لطفا توضیح بدید ...

سلام
اگه دقت کنید به زمان پست زدن منو آقا سامان می بینید که تقریبا همزمانند ولی من پست ایشون رو لحظه زدن پست خودن ندیدم
|آقا سامان درست تشخیص دادند

ubuntu

Member
دوست عزیز تماما با mmb نوشته شده. تمام برنامه های اخیر من با یه زیرکی خاص همراهه .تازه اون اشتباهاتی هم که میگید وقتی خودم سورس رو مستقیما از mmb اجرا می کنم به حداقل میرسه و اون هم دست من نیست
من هم خيلي وقت ها با تفاوت بين اجرا در MMB و فايل اجرايي جداگانه مشکل داشتم. ولي خود MMB اين مشکل رو تا 99% حل کرد. از دستور RunMBD استفاده کنيد.:rose::wink:
به هرحال برنامه عالي‌اي بود.:neutral:

Silver Soft

:wink:خیالم راحت شد ... گفتم MMB و این کارا !!!
ولی کلا کار جالبی بود ... امیدوارم همیشه موفق باشد ...

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
خیالم راحت شد ... گفتم MMB و این کارا !!!
خوب این کارم با MMB درست شده...
مگه آقا سعید از matlab یا برنامه های این چنینی استفاده کرده ؟
با استفاده از یک پلاگین که برای توسعه مخصوص MMB درست شده.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برنامه ی خوبی شده، گرافیک کارت هم زیبا شده، ولی بنظرم قسمت بالای پروژت یه مقدار شلوغ شده....
راستی، حالا که رفتی تو کار عکس ! یدونه پلاگین کوچیک برای نشون دادن هیستوگرام عکس رو که قبلاً دانلود کرده بودم رو واست میزارم، شاید بدردت بخوره...

پیوست ها

• Histogram.zip
    651.5 کیلوبایت · بازدیدها: 35

Mandana

Active Member
چه جالب ئه... می که خیلی خوشم اومد ازش
153fs317448.gif

واقعن جالب بودش...
29vfnr8_th.gif

مخصوصن به نظره من برای بچه های بخش ئه سه بعدی خیلی به درد می خوره ..چون خیلی وقتها دیدم خواستن وایر فریم ئه یک کار رو با وایر ئه دیگه مقایسه کنن کشته می شدن بنده های خدا
تنها بدیش فکر کنم اینه که 100*100 یکم کوچیک نیست؟
4qse48y.gif

چه جالب ئه... می که خیلی خوشم اومد ازش
153fs317448.gif

واقعن جالب بودش...
29vfnr8_th.gif

مخصوصن به نظره من برای بچه های بخش ئه سه بعدی خیلی به درد می خوره ..چون خیلی وقتها دیدم خواستن وایر فریم ئه یک کار رو با وایر ئه دیگه مقایسه کنن کشته می شدن بنده های خدا
تنها بدیش فکر کنم اینه که 100*100 یکم کوچیک نیست؟
4qse48y.gif

سلام

عیدتون مبارک و ممنون
قبول دارم . اما یه چیزیه . اگه مثلا شما ببینید دیگران برنامتون رو مفید می دونن ، مطمئن باشید انگیزتون برای تکمیل اون خیلی بالا خواهد رفت و برعکس...

[SaMaN];722137 گفت:

آقا سامان دقیقا با شما موافقم . فکر نکنم تکفیک بین ام ام بی و پلاگیناش درست باشه و تا وانجایی که من میدونم ، سازندگان ام ام بی بیشتر قصد دارند روی plugin ها مانور بدند تا ام ام بی

آخرین ویرایش:

ubuntu

Member
آقا سامان دقیقا با شما موافقم . فکر نکنم تکفیک بین ام ام بی و پلاگیناش درست باشه و تا وانجایی که من میدونم ، سازندگان ام ام بی بیشتر قصد دارند روی plugin ها مانور بدند تا ام ام بی
من هم با اين حرف موافقم. در بعضي موارد هم اين تصميم mediachance باعث دردسر مي‌شه ولي به هر حال باعث شده پلاگ‌اين هاي بيشتري براي MMB بياد. راستي saeed_khafan لطفاً کاري کن که تصاوير با سايز هاي بيشتر و متفاوت باشند. به هر حال از نرم‌افزار ابتکاري تو متشکرم. ابتکار جالبي بود. به عقل جن هم نمي‌رسيد!:wink:

Silver Soft

منظور من مستقیم با MMB بود نه با پلاگین های اون...

هر چی پست قبلیمو میبینم همچین چیزی نمیبینم که گفته باشم از Matlab استفاده کردن !!!

من گفتم اگه بخوای تمام این کار رو خودت انجام بدی نیاز به یه سری پیش زمینه ها داری ... نگفتم اگر بخوای با پلاگین های MMB انجام بدی ...

در هر صورت کار جالبی بود ...

جدیدترین ارسال ها

بالا