برنامه امنیت صفحه نمایش

mmbahman

Member
سلام به تمام دوستان قدیم و جدید

Window Locker ver 3.0
برنامه جالبی هست با کاربری ساده و امنیت نسبتا خوب . فکر کنم خیلی به توضیح نیازی نداشته باشه

4l8zlv8.jpg

405.0 کیلوبایت مشاهده پیوست 12761

آخرین ویرایش:

aff - SEvEN

Banned
سلام به تمام دوستان قدیم و جدید

Window Locker ver 3.0
برنامه جالبی هست با کاربری ساده و امنیت نسبتا خوب . فکر کنم خیلی به توضیح نیازی نداشته باشه

:wink:

آقاي عزيز ...
... ممنونم از شما ، ولي تمامي ويندوزها اين قابليت رو دارند و نيازي به چنين برنامه هايي نيست ...

62b651fe64.jpg

شادي ... مکرر و دائمي .

mmbahman

Member
!

آقاي عزيز
ممنونم از شما ، ولي تمامي ويندوزها اين قابليت رو دارند و نيازي به چنين برنامه هايي نيست
:)
دوست عزیز ... متشکر از نظر شما
ولی یک نکته جالب رو باید در نظر بگیریم اگرحرف شما رو معیار قرار بدیم پس بهتره با مدیا بیلدر چیزی
درست نکنیم چون اکثر کارهایی که با این برنامه درست میشه قبلا توسط برنامه های دیگه نوشته شده
و نیازی به ساخت هیچ نوع پلیر و یا برنامه دیگری نیست... مگه نه ؟؟؟ به نظر من این توانایی بیلدر هست
که نشون داده میشه در ساخت یا شبیه سازی برنامه ها و این گفته شما چندان درست نیست
به هر حال اگر دقت کنید در این برنامه نکته های جالبی به کار رفته که میشه از اونها در سایر پروژه ها استفاده
کرد . باز هم ممنون ... اما امیدوارم این بحث رو ادامه ندید . چون گاهی عقاید افراد متفاوته و نظر هر کسی
هم محترم البته باعث خوشحالی هست اگر در جهت بهتر شدن برنامه و یا روشهای جدید نظرات خودتون رو عنوان کنید

بهمن

آخرین ویرایش:

hossein_mmb

Member
من برنامه شما رو دانلود كردم.
فكر كنم اشكالي پيش اومد چون پسورد رو هرچي بزني ( درست يا غلط )
برنامه بسته ميشه و البته قبلش پيغام ميده :
Not password Entered !

کاملأ حق با شماست ام ام بهمن.
شما ميتونيد به جاي زدن پستهاي اضافي روي دكمه تشكر كليك كنيد.

aff - SEvEN

Banned
:)
دوست عزیز ... متشکر از نظر شما
ولی یک نکته جالب رو باید در نظر بگیریم اگرحرف شما رو معیار قرار بدیم پس بهتره با مدیا بیلدر چیزی
درست نکنیم چون اکثر کارهایی که با این برنامه درست میشه قبلا توسط برنامه های دیگه نوشته شده
و نیازی به ساخت هیچ نوع پلیر و یا برنامه دیگری نیست... مگه نه ؟؟؟ به نظر من این توانایی بیلدر هست
که نشون داده میشه در ساخت یا شبیه سازی برنامه ها و این گفته شما چندان درست نیست
به هر حال اگر دقت کنید در این برنامه نکته های جالبی به کار رفته که میشه از اونها در سایر پروژه ها استفاده
کرد . باز هم ممنون ... اما امیدوارم این بحث رو ادامه ندید . چون گاهی عقاید افراد متفاوته و نظر هر کسی
هم محترم البته باعث خوشحالی هست اگر در جهت بهتر شدن برنامه و یا روشهای جدید نظرات خودتون رو
عنوان کنید

بهمن

آقا توجه شمارو به اين نکات جلب ميکنم که :

1 - در وهله اول من چنين منظوري نداشتم .

2- لطفا پروژه اي رو که تکميل مي کنيد ، سورس اون رو بذاريد ... بيشتر افرادي که در فاروم ها رفت و آمد مي کنند به دنبال آموختن مطالب جديد هستند ... اگر هدف دنلود برنامه هايي از پيش کامپايل شده باشه يعني اگزه فايل ها ، منابع بي نهايتي در نت وجود داره براي دنلود انواع برنامه ها و از جمله Free version ها ...
بطور مثال اين يک نمونه از همون بانک هاي عظيم نرم افزاري هست که بيشتر برنامه هاي موجود در اون رايگانه و مختص OS هاي Microsoft System - ( اين مساله حائز اهميت هست ) ...

HTML:
http://freeware.brothersoft.com/

همچنين اين مساله که نزديک سحر عنوان کردم هيچ ارتباطي به عقايد نداره بلکه صرفا براي بهبود کيفيت و خشنودي يوزرهاي حاضر در اين بخش از فاروم مجيد انلاين هست .

به هر حال به دليل انتقال محل سکونت ما طي روزهاي آينده من چند روزي نت رو ترک ميکنم بطور کامل اما اگر واقعا به اين گفته خودتون پايبند هستيد ، يعني :

به هر حال اگر دقت کنید در این برنامه نکته های جالبی به کار رفته که میشه از اونها در سایر پروژه ها استفاده کرد . باز هم ممنون

لطفا سورس پروژه خودتون رو براي دوستان بذاريد و اگر خير ... مختاريد ، ! ...
همچنين خواهش مي شه آقا .

62b651fe64.jpg

هفتمين مهرباني

mmbahman

Member
من برنامه شما رو دانلود كردم
فكر كنم اشكالي پيش اومد چون پسورد رو هرچي بزني ( درست يا غلط برنامه بسته ميشه و البته قبلش پيغام ميده
Not password Entered !

hossein_mmb دوست من

این پیغام را زمانی میده که کلمه عبور توسط کاربر تعریف نشده باشه
احتمالا یا کلمه عبور جدید را از قسمت ( پاسورد ) وارد نکردید و یا اونو ذخیره نکردید
...

Little-Demon

Well-Known Member
برنامه جالبیه ...البته با سورسش..:D
خوب کاش بقیه هم یاد میگیرفتن این کارا رو و یکم مثال میزاشتن.......
یکم اوضاع ریخته بهم......به هر حال جالبه....من که خوشم اومد.....
در ضمن کارای واجب دارم بهمن خان .....یه پیغام خصوصی PLZ ....

آقا مارفتیم که رفتیم برای کنکور ...دوروز دیگه کنکور دارم دعا کنید ......:cool:

بالا