برعکس شدن ترتیب مطالب در ستون وسط سایت

splinter cell

Well-Known Member
ما یک سایت خبری وردپرسی راه اندازی کردیم
و روز اول درست کار میکرد(شایدم فکر میکردیم) یعنی آخرین مطالبی که میذاشتیم توی ستون وسط از بالا به پایین میومد.بعد به کمک درون ریزی مطالب قبلی رو از وبلاگی که توی ثامن بلاگ داشتیم ایمپورت کردیم توی این سایت ولی از اون موقع هر چی خبر جدید میذاریم که قراره توی ستون وسط بیان میره زیر همه خبرهای ستون وسط یعنی ترتیب زمانی عوض شده.قدیمی ها بالا هستند وتازه ترین ها زیر.خیلی کارها کردم و با چند نفر هم مشورت کردم .مثلاً گفتن این کد رو

[PHPS]<?php $morenews = new WP_Query( array ( 'orderby' => 'ID', 'order' =>'DESC' ) );[/PHPS]

به صفحه آخرین اخبار اضافه کن ولی درست نشد.الان صفحه آخرین اخبار اینطوریه
[PHPS]

<h2 class="front">لینک : آخرین اخبار</h2>
<?php $morenews = new WP_Query( array ( 'orderby' => 'ID', 'order' =>'DESC' ) );
$morenews = new WP_query(); $morenews->query('showposts='.$mytheme['latestn'].'&offset='.$mytheme['latest'].'&cat=-'.$mytheme['featured'].',-'.$mytheme['video']);
?>
<ul id="mid-latest-more">

<?php while ($morenews->have_posts()) : $morenews->the_post(); ?>

<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;
wp_reset_query();
wp_reset_postdata();
?>

</ul>

[/PHPS]
با خودم گفتم شاید از قالب باشه این بود که همون قالب رو روی یکی دو تا هاست دیگه نصب کردم ولی با کمال تعجب دیدم درسته.

دیشب اومدم و دیتابیس رو کلاً ریست کردم ولی باز هم همچنان مشکل باقیه. وردپرس رو کلاً پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی حل نشد.ضمناً توی قالب 2012 پیشفرض مطالب ترتبیشون درسته.
خلاصه الان موندم چکار باید بکنم .از طرفی سایت خبریه و اگر اخبار جدید توی ستون وسط نیایند فایده ای نداره و تمام زحمات یعنی هیچ. ضمناً توی ابزارکی که مخصوص آخرین نوشته هاست ترتیب درسته و آخرین مطلب در بالای لیست قرار داره.خلاصه بدجوری قاطی کردم
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید.چون هرجور هست باید تا فردا پس فردا مشکل رو برطرف کنم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا