بررسي افكت يكي از آهنگهاي آلبوم جديد سياوش قميشي (قابل توجه موسيقي‌كارها)

iman_flash

Active Member
سلام دوستان
حتما همتون آلبوم جديد سياوش قميشي رو گوش كرديد و لذت برديد چون واقعا فكر ميكنم كمتر كسي باشه كه از گوش دادن به آهنگهاي اين آلبوم لذت نبرده باشه... و حتي كسي كه هيچ چيز از موسيقي ندونه متوجه ميشه كه چقدر روي اين آهنگها كار شده و بر خلاف اكثر آلبومهاي موسيقي ايراني كه مثل فيلمهاي سينمايي ايراني صرفا براي فروش ساخته ميشن و كار زيادي روشون نميشه روي اين آلبوم بسيار زحمت كشيده شده و تمام آهنگهاش پر از افكت و جلوه‌هاي بسيار جذاب و گوش‌نواز هست. من به جرات ميتونم بگم كه روي هيچ آلبوم ايراني تابحال اينقدر زياد و زيبا كار نشده... البته شايد خيليا كه خوانندگي سياوش قميشي رو نميپسندن اين نظر من رو قبول نداشته باشن و يا به حرفم بخندن ولي نظري كه من دادم در مورد موسيقي اين آلبوم بود (صرف نظر از خوانندگي كه سليقه‌اي هست... كه البته اونم به نظر من خيلي عالي كار شده)

خوب حالا ميريم به يكي از آهنگهاي اين آلبوم يني آهنگ سوم ( پرسه ) :
وسط‌هاي اين آهنگ جايي كه موزيك كم ميشه صداهايي رو از خواننده (سياوش قميشي) ميشنويم كه نامفهوم هست...
اين قسمت رو ميگم... (خوب گوش كنيد)
-->> [stream:4593c9055b]http://www.angelfire.com/un/iman_flash/siavash_parse/normal.mp3[/stream:4593c9055b]

(در صورتي كه پلير رو مشاهده نميكنيد يا آهنگ درست لود نميشه لينك فايل صدا اين هست)(حجم 262 كيلوبايت)

شايد خيليا بارها اين قسمتو گوش دادن كه آخه اين چي داره ميگه... خيليا هم فكر ميكنن كه داره به يه زبوني مثلا اسپانيايي يا ايتاليايي جملاتي رو ميگه... من خودم چون شخصا به آهنگهاي سياوش و مخصوصا اين آلبوم علاقه زيادي دارم خيلي باهاش كلنجار رفتم كه بفهمم اين چي ميگه... بعد از كلي كل‌كل با در نظر گرفتن ريتم صدا يه حدثايي زدم كه يه جمله‌ي معمولي هست كه معكوسش كرده... آهنگو بردم توي يك برنامه ويرايش صدا و اون قسمت رو معكوس (reverse) كردم و ديدم كه حدثم كاملا درست بود!!!!! يني وقتي صداي معكوس شده رو دوباره معكوس كردم صداي اصلي مشخص شد كه در واقع قسمتي از ابتداي همين آهنگ بود كه (reverb) يا اكو شده بود و بعد معكوس (reverse) شده بود. به زبون خودمون يني صدا عقبكي پخش ميشه...
خوب حالا دقيقا همون تيكه‌اي كه بالا گوش دادين معكوسش رو گوش كنين كه صداي اصلي هست...
-->[stream:4593c9055b]http://www.angelfire.com/un/iman_flash/siavash_parse/reverse.mp3[/stream:4593c9055b]
(در صورتي كه پلير رو مشاهده نميكنيد يا آهنگ درست لود نميشه لينك فايل صدا اين هست)(حجم 262 كيلوبايت)

براي من كه استفاده از اين افكت خيلي جالب بود... براي شما چطور؟

(پيشاپيش از اونايي كه ممكنه از حرفاي من خوششون نيومده باشه معذرت ميخوام)
ارادت

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا واقعا نكته جالبي بود ممنونم

مجيد

Mr. Ben29

Member
اين كه كار جديدي نيست فقط كپي از آهنگهاي خارجي هست و همونطور كه گفتيد خيلي ها از موسيقي و بخصوص اخلاق ايشون خوششون نميباد

با درود

mizsia

Member
اي برادر قصه چون پيمانه است معني اندر وي بسان دانه است
دانه ي معني بگيرد مرد عقل ننگرد پيمانه را گر گشت نقل
(اگه شعرو درست نوشته باشم<اميدوارم منظورم رو فهميده باشيد> )

R_chizari

Active Member
Mr. Ben29 گفت:
اين كه كار جديدي نيست فقط كپي از آهنگهاي خارجي هست و همونطور كه گفتيد خيلي ها از موسيقي و بخصوص اخلاق ايشون خوششون نميباد

با درود

دوست گرامي. من طرفدار سياوش نيستم اما اين آلبوم سياوش خيلي زيبا و حرفه اي كار شده. ضمنا عادت بديه كه ما ايروني ها داريم و در مورد يك هنرپيشه يا خواننده كه قضاوت ميكنيم هنر اونها رتبه سوم و چهارم قرار ميگيرن و زندگي خصوصي و تعداد زن و بچه و ازدواج طلاق و ... در اولويت هستند

با پوزش از بزرگان سايت در مورد عدم رعايت موضوع سايت در اين پاسخ بنده كه فكر كردم چنين پاسخي لازمه و با عرض پوزش از لحن عاميانه.

از دوست عزيزي كه مطلب اصلي را ارسال كرده اند نيز بسيار سپاسگزارم و نكته سنجي و دقت ايشان بسيار قابل تحسين است.

شاد باشيد

Mr. Ben29

Member
R_chizari گفت:
Mr. Ben29 گفت:

با درود

دوست گرامي. من طرفدار سياوش نيستم اما اين آلبوم سياوش خيلي زيبا و حرفه اي كار شده. ضمنا عادت بديه كه ما ايروني ها داريم و در مورد يك هنرپيشه يا خواننده كه قضاوت ميكنيم هنر اونها رتبه سوم و چهارم قرار ميگيرن و زندگي خصوصي و تعداد زن و بچه و ازدواج طلاق و ... در اولويت هستند

با پوزش از بزرگان سايت در مورد عدم رعايت موضوع سايت در اين پاسخ بنده كه فكر كردم چنين پاسخي لازمه و با عرض پوزش از لحن عاميانه.

از دوست عزيزي كه مطلب اصلي را ارسال كرده اند نيز بسيار سپاسگزارم و نكته سنجي و دقت ايشان بسيار قابل تحسين است.

شاد باشيد

با سلام

نمي دونم كه تعريف هنر براي شما چي هست اما من اين شخص رو به هيچ عنوان هنرمند نميدونم خيلي ها هستن كه كارشون از لحاظ موسيقي هزاران برابر بهتر هست...

حالا از همه اينها كه بگذريم كپي يك افكت از أهنگ Mary J Blige

من كه نمي دونم هر كسي براي خودش قضاوت كنه

در ضمن اخلاق فردي كه ميخواد به اسم هنرمند شناخته بشه بايد به كارش بخوره...

با درود

iman_flash

Active Member
اگه كپي برداري هست پس همه‌ي خواننده‌هاي ايراني دارن كپي ميكنن ولي هيچكدوم نتونستن مثل اين آلبوم كار كنن.... پس ايده برداري هم عرضه ميخواد كه هر كسي نداره.

Scorpio

Member
ايمان جان دستت درد نكنه ....
حالا من كه از نظر فنيش نمودونم چيه؟!! ... ولي همين قدر كه دقت كردي خودش كلي ارزش داره ....

موفق باشيد

علي

Mr. Ben29

Member
iman_flash گفت:
اگه كپي برداري هست پس همه‌ي خواننده‌هاي ايراني دارن كپي ميكنن ولي هيچكدوم نتونستن مثل اين آلبوم كار كنن.... پس ايده برداري هم عرضه ميخواد كه هر كسي نداره.

پس شما هم قبول داري كه كارش جديد نيست

اگر شما كمي وقت بيشتر بزارين حتما نو آوري هم پيدا مي كنيد....

با درود

iman_flash

Active Member
عزيز ، من از اولشم ايشون رو با خواننده‌هاي ايراني مقايسه كردم كه شما واسم يه مثال خارجي آوردي.
و اگه بخوايم كپي برداري رو در نظر بگيريم اصلا تمام افكتهايي كه تو تمام آهنگهاي ايراني استفاده ميشه قبلش تو آهنگهاي خارجي استفاده شده.

من اصلا نميخوام اين تاپيك به بحث اينكه كي كارش بهتره يا سياوش خوب كار ميكنه يا نه تبديل بشه چون از اين بحث‌ها زياد كردم و ميدونم كه هيچ نتيجه‌اي نداره و هر كس نظر خودشو داره.

در ضمن منظور شما رو از جمله‌ي دوم نميفهمم لطفا با كنايه حرف نزنيد...
اگر شما كمي وقت بيشتر بزارين حتما نو آوري هم پيدا مي كنيد....

ارادت

DjSpring

Member
در مورد اينكه اين افكت جديد نيست بايد بگم كه بله خيلي از خواننده ها هم از اين افكت استفاده كردن و اين نشون دهنده اينه كه آهنگ ساز اين خواننده به يه چيزي فراتر از اين آهنگهاي دامبالي ديشوي ايراني هم گوش ميده و اين جاي خوشحالي داره كه موسيقي ما هم داره به نحو خودش پيشرفت ميكنه.

درود
من الان دارم جي سي اس اي
ميوزيك ميخونم ما كه رو آهنگ كار ميكنيم خيلي لذت ميبريم كه يه آهنگ خودمون با معني ميسازيم!!

البوم سياوش قميشي آهنگ پرسه اي افكتي كه اين اول مياد واقا حرفه اي هست يعني آهنگ سازش خداست

جدیدترین ارسال ها

بالا