mehdi bolukat
New Member
برای وی ری حتما باید از نور وی ری استفاده کرد یا برای دوربین چطور باید از دوربین وی ری استفاده کرد.
لزوماً نه، می شه از نورهایی مثل فوتو متریک و یا نور تارگت دایرکت از نورهای استادندارد هم استفاده کرد، بهترین حالت همیشه استفاده از نورهای مخصوص خود موتور رندر هست، اما شناخت دقیق و درست از اونهاست که خیلی مهمه!!به گفته جناب آقای مهدی دباغ استاد بنده، استفاده کردن از نورهای فتومتریک به انضمام نورهای وی ری باعث هرچه زیباتر شدن کار می شه، اما خوب به نظر بنده شما باید اول بدونید حدفتون چیه؟ اونوقت اقدام به نورپردازی بکنید، بطور مثال کارتون تجاریه یا هنری؟ خلاقانه است یا مبتکرانه؟ سینماییه یا تیزره. سپس می تونید اقدام به استفاده از نورهای مختلف بکنید.در آخر توصیه می کنم که خوب از منابع نوری وی ری مطلع بشید ، و در صورتی که پاسخ گوی نیازهای شما نبودن می تونید به سراغ دیگر نورها نیز بروید. در ضمن دوربین وی ری که شامل دو دوربین اصلی به نام های فیزیکال کمرا و دووم می باشد به سادگی قابل توضیح نیستند اما می توان گفت که اگر منظور شما همان دوربین فیزکال کمرا باشد، این دوربین یک دوربین با تنظیمات و قابلیت های یک دوربین حرفه ای در دنیای واقعی است!! و شما با تنظیمات حداقل سه گزینه ی ، fnumber - shutter speed - film speed - film gate می توانید به تنظیمات مورد نظرتان با آزمون و خطا دست یابید.برای وی ری حتما باید از نور وی ری استفاده کرد یا برای دوربین چطور باید از دوربین وی ری استفاده کرد.
با سلام
خیلی متشکرم از شما دوست عزیز .
من کارم در مورد هم مسکنی و هم تجاری و با وی ری کار میکنم ام مشکلی که دارم نمیتونم تنظیمات وی ری رو به خوبی اعمال کنم و همیشه کارام بی روح . ممنون می شم که راه نماییم کنید. و ایا در دوربین وی ری تناسبی بین fnumber - shutter speed - film speed - film gate و باید رعایت شود.
با تشکر
من تا حالا hdr به مترییال میدادم اما به نور نه و نمیدونم که چطو میشه به نور hdr داد اگر ممکنه راه نماییم کنید.