برای نور پردازی داخلی بهترین نور کدام است.

mehdi bolukat

New Member
برای وی ری حتما باید از نور وی ری استفاده کرد یا برای دوربین چطور باید از دوربین وی ری استفاده کرد.

goodzila46

Active Member
سلام دوست خوبم

برای وی ری حتما باید از نور وی ری استفاده کرد یا برای دوربین چطور باید از دوربین وی ری استفاده کرد.
لزوماً نه، می شه از نورهایی مثل فوتو متریک و یا نور تارگت دایرکت از نورهای استادندارد هم استفاده کرد، بهترین حالت همیشه استفاده از نورهای مخصوص خود موتور رندر هست، اما شناخت دقیق و درست از اونهاست که خیلی مهمه!!به گفته جناب آقای مهدی دباغ استاد بنده، استفاده کردن از نورهای فتومتریک به انضمام نورهای وی ری باعث هرچه زیباتر شدن کار می شه، اما خوب به نظر بنده شما باید اول بدونید حدفتون چیه؟ اونوقت اقدام به نورپردازی بکنید، بطور مثال کارتون تجاریه یا هنری؟ خلاقانه است یا مبتکرانه؟ سینماییه یا تیزره. سپس می تونید اقدام به استفاده از نورهای مختلف بکنید.در آخر توصیه می کنم که خوب از منابع نوری وی ری مطلع بشید ، و در صورتی که پاسخ گوی نیازهای شما نبودن می تونید به سراغ دیگر نورها نیز بروید. در ضمن دوربین وی ری که شامل دو دوربین اصلی به نام های فیزیکال کمرا و دووم می باشد به سادگی قابل توضیح نیستند اما می توان گفت که اگر منظور شما همان دوربین فیزکال کمرا باشد، این دوربین یک دوربین با تنظیمات و قابلیت های یک دوربین حرفه ای در دنیای واقعی است!! و شما با تنظیمات حداقل سه گزینه ی ، fnumber - shutter speed - film speed - film gate می توانید به تنظیمات مورد نظرتان با آزمون و خطا دست یابید.

mehdi bolukat

New Member
با سلام
خیلی متشکرم از شما دوست عزیز .
من کارم در مورد هم مسکنی و هم تجاری و با وی ری کار میکنم ام مشکلی که دارم نمیتونم تنظیمات وی ری رو به خوبی اعمال کنم و همیشه کارام بی روح . ممنون می شم که راه نماییم کنید. و ایا در دوربین وی ری تناسبی بین fnumber - shutter speed - film speed - film gate و باید رعایت شود.

dr.hashemi

کاربر فعال
در مورد تنظيمات دوربين
عينا بايد مثل دوربين واقعي باشه
نميدونم تا حالا با دوربين مثلا كنون كار كرديد؟اگه تنظيماتشو بدونيد كارتون خيلي راحت تر ميشه.

goodzila46

Active Member
با سلام
خیلی متشکرم از شما دوست عزیز .
من کارم در مورد هم مسکنی و هم تجاری و با وی ری کار میکنم ام مشکلی که دارم نمیتونم تنظیمات وی ری رو به خوبی اعمال کنم و همیشه کارام بی روح . ممنون می شم که راه نماییم کنید. و ایا در دوربین وی ری تناسبی بین fnumber - shutter speed - film speed - film gate و باید رعایت شود.

دوست خوبم ، اگر این نکاتی رو که می گم یادداشت کنی و یا ، یاد بگیری ، مشکلت به شکل چشم گیری کم می شه.

1- برای کارهای تجاری ، در وحله اول سعی کن تا نورپردازی کاملی داشته باشی و کل فضات رو ، روشن کرده باشی. یعنی کسی که قراره کار رو ببینه ، بتونه همه زوایا رو بخوبی تشخیص بده. و نقطه تاریکی در کارت نباشه. در وحله دوم وقتی حسابی کارهای خوب رو دیدی و چشمت به کار خوب عادت کرد، سعی کن تا تلفیقی از نورپردازی هنری و تجاری رو در هر دو زمینه به کار ببری، یعنی به صاحب کار حالات مختلف و جنبه های دیزاین کار رو که جنبه هنری و تجاری داره ، نشون بدی. که برای این کار همون طور که عرض کردم باید تا می تونی روی تنظیمات نورها حرفه ای بشی و بتونی اونها رو با هم ترکیب کنی.( که در این مورد راه میانبر این هست که صحنه های آماده رو بگیری و خودت آنالیز کنی و نکته بردازی کنی)

2- اما در صورتی که هدفت این هست که کارت حتماً روح داشته باشه، بعد از اینکه موارد بالا رو خوب کار کردی باید به این نکاتی که می گم و هیچ کس اونها رو به تو آموزش نمی ده و تنها از طریق تجربه بدست می اری رو خوب عمل کنی و حتماً یاد بگیری و در همه کارهات استفاده کنی. الف) از رزولوشن بالا برای کارهات استفاده کن یعنی حداقل 1920*1080 و برای حداکثر هم که با توجه به قدرت سیستم ( چون زمان بسیار زیادی نیاز داری) سعنی کن بیشتر از 3507*2480 در نظر نگیری. ب) از متریال های آماده که برای موتور رندرت ( مثل وی ری) ساخته شده استفاده کن، که این کار رو با توجه به وجود کاتالوگ و کمی دستکاری متریال می تونی انجام بدی. اما در صورتی که خواستی تا خودت این کار رو انجام بدی ، حتماً قبلش یه دوره کامل متریال های آماده رو آنالیز کن و خوب یاد بگیر. بعد از مقوله نور این متریال ها هستند که اگر درست استفاده بشن کار رو طبیعی می کنن. ج) تنظیمات محاسبات نورت رو در موتور رندر، با توجه به نورها ، متریال ها ، اجسام ، بزرگی محیط ، و رنگها در نظر بگیر، و سعی کن تا اونجایی که می تونی تنظیمات رندرت رو دست بالا بگیری ، البته نه به قیمت رندر در مدت زمان بالای 10 ساعت!! د) از تکنیک های نور پردازی استفاده کن ، بطور مثال استفاده از تصاویر اچ دی ار آی در منابع نوری و یا انوایرن منتت ، که خود این تصاویر اچ در ار آی و تکسچرهایی که در صحنه استفاده می کنی، هر چقدر با کیفیت تر باشند ( یعنی از کنتراست بالا و وضوح بالایی برخوردار باشند) نتیجتن با تنظیمات صحیح رندر می تونی یک کار کاملاً طبیعی داشته باشی.

اما این هایی که عرض کردم تنها قسمتی از کار بود و شما باید حتماً مطالعاتی در زمینه رنگها ، روانشانسی ، فنگ شویی، طراحی داخلی ، طراحی معماری ، و ... داشته باشی. هر چند کم و کوتاه اما قطعاً نیاز هست

و در آخر در مورد دوربین فیزکال کمرا وی ری باید بگم که دستمون کاملاً درست می گه ، شما باید با طرز کار یک دوربین حرفه ای آشنا بشی تا بتونی از این دوربین استفاده کنی ، اما اگر خیلی مایل هستی که سریعتر بتونی به این مهم دست پیدا کنی ، می تونم به این سایت akkasee.com مراجعه کنی و حسابی یاد بگیری.

mehdi bolukat

New Member
با تشکر

من تا حالا hdr به مترییال میدادم اما به نور نه و نمیدونم که چطو میشه به نور hdr داد اگر ممکنه راه نماییم کنید.

goodzila46

Active Member
با تشکر

من تا حالا hdr به مترییال میدادم اما به نور نه و نمیدونم که چطو میشه به نور hdr داد اگر ممکنه راه نماییم کنید.

حتماً راهنماییت می کنم. اما قبلش دو تا نکته، اول اینکه لیلی بلوکات نسبتی داری احیاناً؟ و دوم اینکه برای تشکر اگه از دکمه تشکر زیر کامنتم استفاده کنی بیشتر خوشحال می شم.

اما راهنمایی: یک نور وی ری لایت ایجاد کن و بعد از انتخاب کردنش ، به منوی مادی فای برو و در اونجا توی تنظیمات نور، به قسمت تکسچر برو و روی گزینه None کلیک کن، بعد از باز شدن پنجره متریال و مپ بروزر از رول آوت استاندارد در قسمت مپ ها ، در انتهای مپ ها، روی مپ وی ری اچ دی ار آی کلیک کن، حالا کافی تا متریال ادیتور رو باز کنی و یکی از اسلات ها ( منظور همون یکی از متریال ها) رو انتخاب کنی و بعد با کلیک و درگ ، اون مپی که توی نورت استفاده کردی رو بکشی و بندازی روی یکی از این خونه های خالی متریال ادیتور، به محض اینکه مپ رو رها کردی ، پنجره ای باز می شه ، اون رو هم روی گزینه اینستنس قرار بده، تا تغیراتی که توی متریال ادیتور بر روی مپ انجام می دی ، به این مپی که توی نورت استفاده کردی منتقل بشه.

مابقیش هم که دیگه راحته

جدیدترین ارسال ها

بالا