برای نصب رایتر کمک کنید.

ghodrat

Member
سلام دوستان
یه مشکل مونتازی برام پیش امده و نیاز شدید به کمک شما دارم . من تازه یک رایتر برای سیستم گرفته ام
ولی مشکل اینجاست که جا برای نصب آن روی مادربرد نیست ولی کابلی دارد که به زور از سی دی رام میتوان به آن وصل کرد . ما کردیم ولی سیستم خیلی کند بالا میاد. تازه نه salv و نه master بودن ش را میشه تشخیص داد . کابل خود رایتر هم نیاز نیست چون از سی دم و اضافی اون کابل استفاده میکند . حالا کمن موندم چطوری اینو راش بندازم ممنون میشم ککمک کنید . چون نیاز به نصب ویندوز هم هست نمیتونم ویندوز جدید نصب کنم .
قبلا از همه تون ممنونم:!:

mostafa_cs

Well-Known Member
به طور معمول دیسک رام ها از کابل آی دی ای استفاده می کنند و اینکه شما میگی جای کابلش رو مادر برد نیست درست نیست بلکه هست اما ممکنه دو تا باشه که در اینصورت یکیش به هاردت وصله و یکیش هم به سی دی رام کابلهای آی دی ای هم معمولا یک سر اضافه برای اینطور مواقع دارند که میتونی از سر دیگه ی سی دی رام یا هارد اون رو به رایتر بچسبونی اما برای تغییر SLAVE یا MASTER بودن رایتر میتونی از جامپر پشت خود رایتر استفاده کنی که البته نقشه جامپرش رو میتونی روی بدنه رایتر بگردی پیدا کنی.
موفق باشی

gmax.gif

vahidfar

Member
مگه یک سی دی یا دیسکت همراهش نبود؟
معمولا همراه رایتری که میخری یک سیدی یا دیسکت که هم راه اندازش رو داره هم روش متصل کردن اون به مادر بورد رو داره
توی سی دی یا دیسکت آموزش بیشتری بهت میده

longhorn

Member
سعی کن رایتر رو با سی دی رام نبندی وصلش کن به کابل هاردت .(به هزار و یک دلیل)

جدیدترین ارسال ها

بالا