..... ..... .... .... ... ... .. .. . .
M mehdinasiri پارس لند گروپ May 11, 2008 #3 بسيار ايده قوي داشته اين كار و پياده سازي حرفه اي انجام شده تبريك ميگم.
h-akhavan Member May 11, 2008 #5 سلام خیلی زیبا کار کردید. منو یاد این شعار قدیمی انداخت "از خون جوانان وطن لاله دمیده" ولی چرا بنفش؟ موفق باشی
سلام خیلی زیبا کار کردید. منو یاد این شعار قدیمی انداخت "از خون جوانان وطن لاله دمیده" ولی چرا بنفش؟ موفق باشی
IndianBoy Member May 11, 2008 #7 سلام عزيز جان ... كار زيباييست .... منتهي يه سوال ... شما همون سعيد آرت Da هستيد؟؟؟ اگه آره .. كه اون فارسي بلد نبود ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبلنم ميخواستم بپرسم ولي يادم ميرفت... ايليا
سلام عزيز جان ... كار زيباييست .... منتهي يه سوال ... شما همون سعيد آرت Da هستيد؟؟؟ اگه آره .. كه اون فارسي بلد نبود ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبلنم ميخواستم بپرسم ولي يادم ميرفت... ايليا
Mahdi کاربر متخصص انجمن بُرداری May 11, 2008 #8 مثل هميشه .... سوال : همش با گرافيك كامپيوتريه يا مثل هميشه تلفيق دست و كامپيوتره؟ موفق باشيد مهدي
M mostafa_cs Well-Known Member May 11, 2008 #9 حالا این عزیزان کیا هستن؟! کلیک کنید تا باز شود... خوب معلومه دیگه منم، شرمنده مجبور شدم لو بدم :دی -- ولی جدا طرح فوق العاده ای شده. به شدت احساساتم برانگیخته شد. موفق باشی...
حالا این عزیزان کیا هستن؟! کلیک کنید تا باز شود... خوب معلومه دیگه منم، شرمنده مجبور شدم لو بدم :دی -- ولی جدا طرح فوق العاده ای شده. به شدت احساساتم برانگیخته شد. موفق باشی...
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه May 12, 2008 #10 طرح قشنگی شده. رنگبندی جذابی هم داره. میذارمش تو تاپ گالری. موفق باشی.
Mandana Active Member May 12, 2008 #12 خوشگل شده خیلی خیلی هم رنگها ناز اند هم ایده هم اجرا هم همه چیز.کلی دوستش دارم ^.^ موفق باشی دوست جان
خوشگل شده خیلی خیلی هم رنگها ناز اند هم ایده هم اجرا هم همه چیز.کلی دوستش دارم ^.^ موفق باشی دوست جان
HamidSHS Active Member May 12, 2008 #16 واي پسر خيلي طرح جالب , زيبا و پر معني اي بود موفق باشي ياعلي
S SAEED ART New Member May 13, 2008 #20 با سلام مجدد..... از همه شما متشکرم که نظر دادید. اما درباریه سؤالها