برای ساختن یک انیمیشن 5 دقیقه فوق العاده به چه افرادی نیاز هست؟

امین تری دی

Active Member
بچه ها من در مایا تازه کارم 3 الی 4 ماه شورع کردم :)

ولی خیلی دوست دارم بدونم یه گروه که میان انیمیشن می سازند شامل چه افرادی هست ؟:)

آخرین ویرایش:

hamidak

Member
جدا از قسمت گرافيكي اين افراد كار مي كنند:
1-نويسنده
2- كارگردان
3-تهيه كننده
4-تدوين و مونتاژ و ...
5- مقداري هم افراد كتك خور در مواقع بزن بزن (شوخي)
مگه ميخواي كارتون بسازي؟
اگه همچنين تصميمي داري موفق باشي

خوش فکر و خلاق بودن کارگردان و انیماتورها تاثیر زیادی در کیفیت کار دارد

kain_ir

Member
قسمت های مفت خورشونو همید گفت ولی خب اگه کسی تو فکر تولید انیمیشن کوتاه باشه به این افراد نیاز داره
1 . تهیه کننده یا همون مرده خور درجه 1
2 . نویسنده
3 . کارگردان
4 . استوری بورد زن
5 . گروه طراهی شخصیت و محیط
6 . تیم مدل سازی سه بعدی
7 . TD (Technical Directors
8 . انیماتور (ها)
9 . تیم شبیه سازی مو و لباس
10 . تیم نور پردازی و بافت دهی
11 . همون تدوین و منتاژ و
اینا تقریبا برای 1 انیمیشن کوتاه کافین البطه اگه شماره در کار نباشه کار غیر ممکن میشه به عبارت دیگه همه برای 1 و 1 برای همه
چند نفر هم جا انداختم یکیشون کارگردان هنری که تو ایرن کسی تحویلشون نمیگیره و تیم تحقیق
حالا اگه اینا واقعا کارشونو بلد باشن میتونن 5 دقیقه از ارباب حلقه هارو بسازن

sam_sam

Banned
kain_ir گفت:
قسمت های مفت خورشونو همید گفت ولی خب اگه کسی تو فکر تولید انیمیشن کوتاه باشه به این افراد نیاز داره
1 . تهیه کننده یا همون مرده خور درجه 1
2 . نویسنده
3 . کارگردان
4 . استوری بورد زن
5 . گروه طراهی شخصیت و محیط
6 . تیم مدل سازی سه بعدی
7 . TD (Technical Directors
8 . انیماتور (ها)
9 . تیم شبیه سازی مو و لباس
10 . تیم نور پردازی و بافت دهی
11 . همون تدوین و منتاژ و
اینا تقریبا برای 1 انیمیشن کوتاه کافین البطه اگه شماره در کار نباشه کار غیر ممکن میشه به عبارت دیگه همه برای 1 و 1 برای همه
چند نفر هم جا انداختم یکیشون کارگردان هنری که تو ایرن کسی تحویلشون نمیگیره و تیم تحقیق
حالا اگه اینا واقعا کارشونو بلد باشن میتونن 5 دقیقه از ارباب حلقه هارو بسازن

این یعنی رویا توی ایران تو ایران همه این تیم به این گندگی را 5 نفر سر و تهش را بند میارن ! رویای قشنگی است . اما در یه صورت میشه به حقیقن نزدیکش کرد . مشکل همه ما اون مرده خور درجه یک است به قول شما که هیچ کس نمیاد همچین کاری کنه برا کجا ایران !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من یه پیشنهاد خیلی خوب دارم براتون اما این هم مثل همه پیشنهاد های خوب دیگه که اینجا داده شد و اهمیتی داده نشد ولی خوب این بار هم رو همش

sam_sam گفت:
این یعنی رویا توی ایران تو ایران همه این تیم به این گندگی را 5 نفر سر و تهش را بند میارن ! رویای قشنگی است . اما در یه صورت میشه به حقیقن نزدیکش کرد . مشکل همه ما اون مرده خور درجه یک است به قول شما که هیچ کس نمیاد همچین کاری کنه برا کجا ایران !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از پاسخ هاتون توي اين topic و جاهاي ديگه متوجه شدم شما بسيار فعال و باتجربه هستين. اميدوارم بتونم از شما چيز ياد بگيرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا