sohiel_tanha
Member
اينم يادم رفت بگم
من 2 دف 5 دمام 1 تمپو ... دارم
در خدمت هستيم
در خدمت هستيم
سلام به همگی
سهیل جان حتما این کارو برات انجام میدم
آهنگ های بعدی یکی در پایین صفحه آهنگ به اسم بنده ی خدا / تنهایی در صفحه ی بعد / و خواب در صفحه ی آخر سایت هستش.
ولی اگر باز موفق نشدی در اولین فرصت لینک دانلودش رو برات میذارم.
باسلام و خسته نباشین دوست عزیز من میخوام شروع به ظبط یک آلبوم کنم اگه میشود یه استدیو کم هزینه و خوب با استعداد به من آشنایی بدین که من با این استدیو کار کنم سر آلبوم لطفا اگه میشه زود به سوالم پاسخ بدیداينم يادم رفت بگم
در خدمت هستيم
لطفا اگه میشه جوابشو ایمیل بزنین اخه من اینجا کم میامسلام.خسته نباشین.من دخترم۱۸سالمه.صدام ن کلفته ن نازک.پیش یه اهنگساز رفتم گفتن صدات برا استودیو عالیه و این حرفا ولی الان ازدواج کردم اجازه نمیده ایا میشه غیر حضوری هزینشو پرداخت کنم ک بتونم بخونم؟؟!؟؟؟؟
خواهر گرامی بیشتر ادم ها هر کاری هنری بخواهند میتوانند انجام بدهند و فقط ممکن است کمی استعدادها کم یا زیاد باشد که باید برای جبرانش تلاش و تمرین بیشتر انجام داد شما هم میتوانید اما فقط باید بدانی علاقه واقعی داری و نه برای هم چشمی و چیزهای دیگرسلام.خسته نباشین.من دخترم۱۸سالمه.صدام ن کلفته ن نازک.پیش یه اهنگساز رفتم گفتن صدات برا استودیو عالیه و این حرفا ولی الان ازدواج کردم اجازه نمیده ایا میشه غیر حضوری هزینشو پرداخت کنم ک بتونم بخونم؟؟!؟؟؟؟
خداوکیلی علاقه دارم ولی نمیتونم برم نامزدم اجازه نمیده چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟خواهر گرامی بیشتر ادم ها هر کاری هنری بخواهند میتوانند انجام بدهند و فقط ممکن است کمی استعدادها کم یا زیاد باشد که باید برای جبرانش تلاش و تمرین بیشتر انجام داد شما هم میتوانید اما فقط باید بدانی علاقه واقعی داری و نه برای هم چشمی و چیزهای دیگر