این تعریف از dom اشتباست! برای اینکه ببینی کدوم روش (پی اچ پی یا جاوا اسکریپت) بهتره باید ببینی کدومشون رو برنامه ات درست اجرا میشن و با کاربرا مشکلی نداری چون ممکنه جاوااسکریپت رو یه کاربر خاموش کرده باشه! شخصاً ترجیح میدم هر دو رو همزمان بکار ببرم. ولی dom دیگه نگوفرض کنید یه صفحه html که حاوی یک فرم هست داریم و بخوایم فیلدهای فرم رو بدست بیاریم.
بنظرتون برای اینکار بهتره از preg_match استفاده کنیم یا dom ؟
منظورم توابع dom توی پی اچ پی هست.این تعریف از dom اشتباست! برای اینکه ببینی کدوم روش (پی اچ پی یا جاوا اسکریپت) بهتره باید ببینی کدومشون رو برنامه ات درست اجرا میشن و با کاربرا مشکلی نداری چون ممکنه جاوااسکریپت رو یه کاربر خاموش کرده باشه! شخصاً ترجیح میدم هر دو رو همزمان بکار ببرم. ولی dom دیگه نگوبگو جاوا اسکریپت.
کدها سمت سرور و توی اسکریپتهای پی اچ پی اجرا می شن. نمی شه از jQuery استفاده کنم.منم گفتههای Cyletech رو تایید میکنم. البته اگه از jQuery برای کار با DOM استفاده کنی. می تونی مظمئن باشی که در تمام مرورگرها درست اجرا میشده.
DOM خوبیش رو میتونید توی فیس بوک احساس کنید. فیس بوک از DOM استفاده می کنه. اگر دقت کرده باشید بلافاصله بد از کلیک روی دکمه add comment کامنت شما ذخیره میشه در صورتی که حداقل نیاز به 2 ثانیه وقت هست برای ثبتش در پایگاه داده به این بزرگی. فیس بوک اومده اول با DOM کامنت تورو اضافه می کنه (اطلاعات بین اون بخش کامنت رو در میاره تهش کامنت تورو اضافه می کنه) بعد سیوش می کنه بعد با ابزاری چون جی کوئری/آجاکس میاد درخواست افزودن کامنت رو به فایل سمت سرور ارسال می کنه و بدون رفرش درخواست شما انجام میشه. در کل DOM بهترین گزینه هست برای اینکار گفتم ، اگر پروژه ات نسبتاً بزرگ < خیلی بزرگه هست.کدها سمت سرور و توی اسکریپتهای پی اچ پی اجرا می شن. نمی شه از jQuery استفاده کنم.
ساختار فیسبوک واقعا برام جالب بود. بنظرم اگه ازش الگو بگیریم بد نیست.DOM خوبیش رو میتونید توی فیس بوک احساس کنید. فیس بوک از DOM استفاده می کنه. اگر دقت کرده باشید بلافاصله بد از کلیک روی دکمه add comment کامنت شما ذخیره میشه در صورتی که حداقل نیاز به 2 ثانیه وقت هست برای ثبتش در پایگاه داده به این بزرگی. فیس بوک اومده اول با DOM کامنت تورو اضافه می کنه (اطلاعات بین اون بخش کامنت رو در میاره تهش کامنت تورو اضافه می کنه) بعد سیوش می کنه بعد با ابزاری چون جی کوئری/آجاکس میاد درخواست افزودن کامنت رو به فایل سمت سرور ارسال می کنه و بدون رفرش درخواست شما انجام میشه. در کل DOM بهترین گزینه هست برای اینکار گفتم ، اگر پروژه ات نسبتاً بزرگ < خیلی بزرگه هست.