برای بدست آوردن چند تگ استفاده از preg_match یا DOM رو پیشنهاد می دید؟

i-php-i

Active Member
فرض کنید یه صفحه HTML که حاوی یک فرم هست داریم و بخوایم فیلدهای فرم رو بدست بیاریم.

بنظرتون برای اینکار بهتره از preg_match استفاده کنیم یا DOM ؟

Cyletech

Member
فرض کنید یه صفحه html که حاوی یک فرم هست داریم و بخوایم فیلدهای فرم رو بدست بیاریم.

بنظرتون برای اینکار بهتره از preg_match استفاده کنیم یا dom ؟
این تعریف از dom اشتباست! برای اینکه ببینی کدوم روش (پی اچ پی یا جاوا اسکریپت) بهتره باید ببینی کدومشون رو برنامه ات درست اجرا میشن و با کاربرا مشکلی نداری چون ممکنه جاوااسکریپت رو یه کاربر خاموش کرده باشه! شخصاً ترجیح میدم هر دو رو همزمان بکار ببرم. ولی dom دیگه نگو :) بگو جاوا اسکریپت.

i-php-i

Active Member
این تعریف از dom اشتباست! برای اینکه ببینی کدوم روش (پی اچ پی یا جاوا اسکریپت) بهتره باید ببینی کدومشون رو برنامه ات درست اجرا میشن و با کاربرا مشکلی نداری چون ممکنه جاوااسکریپت رو یه کاربر خاموش کرده باشه! شخصاً ترجیح میدم هر دو رو همزمان بکار ببرم. ولی dom دیگه نگو :) بگو جاوا اسکریپت.
منظورم توابع dom توی پی اچ پی هست.

پی اچ پی برای کار با dom توابع زیادی ارائه داده.

چند مثال کاربردی از dom دیدم و کارش به این شکله که محتویات صفحه اچ تی ام ال رو بهش می دی، بعد توی شی ساخته شده می شه با استفاده از ای دی یا اسم تگ به گره ها، خصلتها و ... دسترسی پیدا کرد. دقیقا شبیه به جاوا اسکریپت.

در این این صورت چه نظری دارید؟

Cyletech

Member
از نظر سرعت ، سرعت توابع داخلی و استاندارد پی اچ پی از توابع خارجی بیشتره. یعنی DOM سرعتش بیشتر از preg_match خواهد بود. اگر خیلی کار بزرگی انجام نمیدی ، بهتره از همون preg_match استفاده کنی ولی اگر هر لحظه نیاز داری اطلاعات حجیمی از صفحه رو بگیری از DOM استفاده کن. این نظر منه و خیلی مطمئن نیستم. بگذار بقیه هم نظراشون رو بگن.

omid_p30

Member
منم گفته‌های Cyletech رو تایید میکنم. البته اگه از jQuery برای کار با DOM استفاده کنی. می تونی مظمئن باشی که در تمام مرورگرها درست اجرا میشده.

i-php-i

Active Member
منم گفته‌های Cyletech رو تایید میکنم. البته اگه از jQuery برای کار با DOM استفاده کنی. می تونی مظمئن باشی که در تمام مرورگرها درست اجرا میشده.
کدها سمت سرور و توی اسکریپتهای پی اچ پی اجرا می شن. نمی شه از jQuery استفاده کنم.

Cyletech

Member
کدها سمت سرور و توی اسکریپتهای پی اچ پی اجرا می شن. نمی شه از jQuery استفاده کنم.
DOM خوبیش رو میتونید توی فیس بوک احساس کنید. فیس بوک از DOM استفاده می کنه. اگر دقت کرده باشید بلافاصله بد از کلیک روی دکمه add comment کامنت شما ذخیره میشه در صورتی که حداقل نیاز به 2 ثانیه وقت هست برای ثبتش در پایگاه داده به این بزرگی. فیس بوک اومده اول با DOM کامنت تورو اضافه می کنه (اطلاعات بین اون بخش کامنت رو در میاره تهش کامنت تورو اضافه می کنه) بعد سیوش می کنه بعد با ابزاری چون جی کوئری/آجاکس میاد درخواست افزودن کامنت رو به فایل سمت سرور ارسال می کنه و بدون رفرش درخواست شما انجام میشه. در کل DOM بهترین گزینه هست برای اینکار گفتم ، اگر پروژه ات نسبتاً بزرگ < خیلی بزرگه هست.

i-php-i

Active Member
DOM خوبیش رو میتونید توی فیس بوک احساس کنید. فیس بوک از DOM استفاده می کنه. اگر دقت کرده باشید بلافاصله بد از کلیک روی دکمه add comment کامنت شما ذخیره میشه در صورتی که حداقل نیاز به 2 ثانیه وقت هست برای ثبتش در پایگاه داده به این بزرگی. فیس بوک اومده اول با DOM کامنت تورو اضافه می کنه (اطلاعات بین اون بخش کامنت رو در میاره تهش کامنت تورو اضافه می کنه) بعد سیوش می کنه بعد با ابزاری چون جی کوئری/آجاکس میاد درخواست افزودن کامنت رو به فایل سمت سرور ارسال می کنه و بدون رفرش درخواست شما انجام میشه. در کل DOM بهترین گزینه هست برای اینکار گفتم ، اگر پروژه ات نسبتاً بزرگ < خیلی بزرگه هست.
ساختار فیسبوک واقعا برام جالب بود. بنظرم اگه ازش الگو بگیریم بد نیست.

مشتری مدار می شیم ! :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا